Bölüm 10

483 28 5
                                    

Gulf - Hıhh geldik mi ?

 Mew oh çekmiş tekrar Gulfa sorusunu yöneltmişti.

- Annen istemedi dedin ?

Gulf- Mew sen geldin mi yanımda mısın ?

Mew Gulfun ellerini tutmuş 

- Evet yanındayım diyebilmişti.

- Şimdi soruma cevap ver. Annen dedin istemedi dedin ? Ama annem bizi hep desteklediğini söylerdi Gulf. 

Gulf- o tam bir cadı 

Mew- o benim annem Gulf dünyalar iyisi kadına nasıl öyle dersin söylediğin söze dikkat et !!!

Gulf- Hayır etmeyeceğim işte o tam cadı. Senin yüzüne gülüp bana tırnaklarını çıkartıyordu. Dilini de çıkartmış olabilir. Bana sürekli senden ayrılmam için baskı uyguluyordu. Bizim aşkımız çocuklukmuş gelip geçici hevesmişiz sana aile veremezmişim seni mutsuz edermişim pehhhh.... pehhh o tam bir cadı.

Mew- Yalan söylüyorsun hem sarhoşsun neden inanayım ki sana . Annem hakkında söylediklerinin hiçbiri doğru olamaz yalancısın sen. 

Gulf- Ah biliyordum inanmayacağını . Anlatmayacağım o zaman uyuyacağım ben. 

Mew sinirden buz kesse de sonuna kadar onu dinlemek istiyordu.

 Mew- Seni dinleyeceğim tamam.

Gulf Mewe kısılmış gözlerle bakıp ayırt etmeye çalışıyordu. 

Gulf- Ben sana çok aşığım biliyor musun ?

Mew- Aşık olsaydın beni aldatmazdın hem de duygularının arkadaştan öteye geçmediğini söyledin bana . 

Gulf- Aldatmadım aldatmadım yalan söyledim ben sana. 

Mew kalktığı yerden tekrar oturmuş Gulfa dönmüştü, inanmıyorum diyebilmişti. 

Gulf- O gün bardayken Alex tuvalete gideceğini söylemişti giderken seni görmüş ve koşarak bana senin geldiğini söylemişti. Benim de aklıma saçma şekilde o plan geldi ve hiç tanımadığım birine pistte gidip sarıldım Mew. Sonra senin o sert yumruğunu yiyince şaftım kaydı sanki. 

Mew ne hissedeceğini ne düşüneceğini bilemez durumdaydı. Kocaman karanlık bir boşlukta gibi hissetti kendini. Duyduklarına inanmak istemiyordu. Sarhoşun tekiydi şuan karşısında duran kişi. Hepsi uydurma da olabilir diye düşündü. 

Gulftan ses gelince onun artık derin bir uykuya geçtiğini görebilmişti. saatine baktığında çok geç olduğunu görmüştü. Artık evine gitmeliydi. 

Sen sadece söylediklerinle kendini kandır Kanawut. Bende oturmuş sarhoş birinin söylediklerini dinliyorum kendime inanamıyorum. 

Gulfun horultusuyla Mew zihninde dolanan düşüncelerden sıyrılıp ona doğru baktı. Yanına uzanıp kendini ona doğru çevirdi. Elleriyle Gulfun dağılmış saçlarını okşamaya başlamıştı.

- Gelmedim diye çok mu içerledin Gulf. Ama gelemezdim unutamıyorum yaptıklarını şimdi bile o sarhoş kafayla anlattıkların doğru olsa bile neyi değiştirecek ki? Kalbimin bunca zamandır kanamasını mı durduracak? Çok güzeldin Gulf ve şimdi bakıyorum da daha da güzelleşmişsin . Ben seninle ne yapacağım?...

-----------------------

Çalan sinir bozucu alarm sesiyle Gulf söylenerek uyanıp ellerini başına götürmüş ağrıyla gözlerini yummuştu. Geceki olayları bölük pörçük hatırlıyordu. Aklına bir an Mew gelip çevresine bakınmıştı onu göremeyince başını tekrar yastığa gömmüştü.

Love Me AgainWhere stories live. Discover now