Bölüm 6

541 27 16
                                    

  Mew kendini çocukluklarının geçtiği parkta bulmuştu. Sadece bir öpücükle altüst olmuştu.Bu parka neden geldiğini bilmiyordu. Buraya çekilmişti sanki. Önünden bisiklete binmiş iki çocuk geçmişti. Arkadaki sımsıkı sarılmıştı çocuğa düşmekten korkar gibi. Bir zamanlar kendisi de öyle değil miydi? Sımsıkı sarılırdı sevdiğine. Bu anılar kalbini beslemiyor muydu? Gulfu unutmasını engelleyen anılar...

  Mew Gulfa sıkıca kollarını sarmıştı. Her daim ona sarılmak huzur vericiydi. O nereye giderse gitsin o yanında olduktan sonra onun için neresi olduğu farketmiyordu. Parka gelmişlerdi. Gulf bisikletini durdurup inmişlerdi.

Mew- Neden buraya geldik?

Gulf-  Eve gitmek istemedim burada benimle olmak istemiyor musun?

Mew- Sen buradaysan bende burada olurum.

  Gulfun önünde utanan Mew çok tatlıydı. Mew gözlerini Gulftan kaçırmış çevresine bakınıyordu.

Gulf- Şu bankta oturalım mı? Hadi gel.

  Gulf Mewin ellerinden tutmuştu bu ilk el ele tutuşları değildi fakat Mew her daim böyle olmaktan utanıyordu. Banka oturduklarında Gulf cebinden bir çikolata çıkartıp Mewe verdi.

Gulf- Senin için aldım.

Mew- En sediğimden teşekkür ederim Gulf.

Gulf- Öpücük yok mu?

Mew- Hey parktayız.

Gulf- Öpemez misin?

  Mew Gulfun yanağına tatlı bir buse kondurdu.

Gulf- Hayatımın en güzel hediyesini aldım.

-Hediyeymiş seni lanet. Neden düşünüyorum ki bunları? Hepsi çocukların yüzünden onlar önümden geçmese hatırlamaycaktım. Hem bu parka neden geldim ki? Bir de aynı banka oturmuşum. Sanki başka bank yok. Gulftan mı kaçıyorum? Daha neler işe gitmeliyim.Proje teslimi var hayır gitmek istemiyorum Gulf orada.

  Mew kendi kendine konuşurken çevresindekiler tuhaf tuhaf kendisine bakmaya başlamıştı. Durumu anlayınca çare olarak kendini eve atmakta buldu.

  Eve girdiğinde kimsenin olmadığını gördü. Bu iyiydi kimseye bir şeyler açıklamak zorunda kalmamıştı.

  Koşarak odasına geçtiğinde kendini yatağına fırlattı. Birkaç saat biraz uyusam hiç fena olmaz diye düşündü. Gözlerini kapadığında Gulfla öpüşmesi düştü gözlerinin perdesine. Nasıl aklımdan çıkarabilirim? Ne oluyor? Ne yapacağımmm!!!

  Mew uykuya dalmakta zorlanmıştı...  uyanana kadar sürekli Gulfla olan öpüşmesini hayal etmişti.

Mew- Gulffff !!!

  Mew yatakta yuvarlanırken Gulf ödevini yapıyordu.

Gulf- Bekle geleceğimm.

Mew- Gulllllffffff.

  Gulf ödevini bitirmeden içini çekip daha fazla Mewin yakarışına dayanamamıştı.

Gulf- Beni yuvarlanarak mı bekliyorsun?

  Mew kollarını Gulfun beline dolayıp yanına çekti.

Mew- Evde kimse yok.

Gulf- Evet.

  Mew kıkırdayıp Gulfun yanağına dudaklarını bastırdı. Sessizlik olmuştu. Gulf kalp çarpıntısını bastırmaya çalışmıştı. Mewin yanağında dudağında parmak uçlarını gezdirmeye başlamıştı.

Mew- Öp beni.

  Gulf yüzüne ufak bir gülümseme yerleştirmişti. Daha önce birçok kez öpüşmüşlerdi. İlk öpüşmeleri ortaokuldayken olmuştu. Gulf ağaçlık yolda kimsenin olmadığını fırsat bularak Mewin dudaklarına küçük küçük öpücükler kondurmuştu. Mew utanmış gözlerle yanaklarının al al olmasıyla Gulfa bakamayıp yüzünü aşağıya indirmişti. El ele ağaçlık yoldan geçmişler ilk öpüşmenin vermiş olduğu mutlulukla suratlarında sırıtmaları eksik olmamıştı.

Love Me AgainWhere stories live. Discover now