Seara Carlei/Noastră

1.6K 78 9
                                    

!! Atenție, șcene – pentru categoria de clasificare „ N-15 – nerecomandat tinerilor sub 15 ani" !! :


În primul rând, nu știu cum a reușit Isabella să primească accept-ul de a intra în club la 17 ani, nici ăia împliniți..

Intrăm in club.. era destul de plin... Dar.. Mai mulţi băieţi decât fete şi asta îmi displace puţin fiindcă mai sunt şi drogaţi sau.. Meh, pentru Isabella trebuie să mă distrez măcar umpic.. 

Mergem la bar şi ca să ne înţelegem trebuiă să ţipăm una la alta ca să ne auzim.

-Ce doreşti să bei?! ... 

-Nu ştiu!.. 

-Haide tu ești sărbătorita, distrează-te! Barman! 2 shot-uri! 

-Este ziua domnişoarei ?! Atunci primul rând este din partea casei! 

-Mulţumim!... 

Doamne... Barman-ul ăla aproape flirta cu Iza... Sau cel puțin așa îmi părea mie. Îl urăsc la cum o privea... Începuse o melodie care-mi place.. era de club ritm-ul deci... Femeile şi bărbaţii  nu se bălăngăneau unul pe lângă altu , aproape frecându-se , aproape dezbrăcaţi să-mi întoarcă stomacul pe dos. Între timp ce eu priveam în jur şi se vedea că fredonam melodia.. am primit shot-urile şi le-am dat imediat pe gât,amândoua...în acelaşi timp apoi am început să chicotim. 

A observat că-mi placea melodia.. 

-Barman! incă un rând! Porfavor! -Râde şi se dă jos de pe scaun venind în dreptul meu- Vrei să dansam ?! 

-Ce ?! No..!No-------  Nu apuc să mai spun ceva că mă trage de mână şi mă duce în centru pe aşa zis-ul "ring de dans" unde toţi ţopăiau... pentru că nu era melodie de dansuri lascive şi bla bla bla... După ce melodia se termină, era remixată evident şi a durat mai mult... Ne ducem la bar obosite şi dăm şi următorul rând de shot-uri. 

-Barman! Incă unul!

-Iza! Nu crezi că e deajuns?! 

-Haide fricoaso..!

-Iza.... Mă duc până la baie!

-Ok să nu stai mult -Îmi face cu ochiul.

Iau shot-ul care a fost pus adineauri pe masă şi mă îndrept spre baie.. până să ajung acolo într-un colţ două persoane se observă ca nu s-au putut abţine cu sex-ul până acasă.. Şi o fac chiar aici .. "Jesus!.." Mă duc în baie şi mă holbez în oglindă. 

"Isabella întrece măsura.."

"Sper să se termine cu bine seara asta.."

"Cred că deja e euforică după cum vorbeşte cu mine.."

"Nu cred că a fost o idee bună să venim.." 

Mă opresc din gândit şi îmi dau cu puţină apă pe faţă să-mi revin că ma luase puţin ameţeala.. Ies din baie şi când mă întorc la bar Iza era pe ring-ul de dans şi dansa cu un băiat sau bărbat orice ar fi fost. Asta m-a enervat la culmea.. Mă duc cu draci pe mine în faţa barman-ului. Şi cu un ton serios. 

-Câte shot-uri i-ai mai dat?!! 

-După ce ai plecat tu?! ... 2-3... cam aşa, papusă ! Auzind asta începeam să tremur de nervi și numai puteam să mă controlez.

-EŞTI BOU?! E MINORĂ!!! 

Mă duc cu ceea mai mare viteză şi o iau de mână ieşind din club.. Mă întorc cu faţa la ea. 

- Hey.. Ce-i cu graba soro ? - Şi râde.. 

- Iza... ai întrecut măsura! Eşti euforică. ! Nu ştii ce faci sau zici . Mergem acas----

Mă opreşte din vorbind sărutându-mă cu poftă şi apetisant. Stăm aşa câteva secunde.. Şi după-şi dezlipeşte buzele de ale mele.

-Nu ştiu ce fac?! Sunt îndrăgostită de tine! . 

Rămân fără cuvinte şi faţa mea devenise roşie ca rac-ul.. Dar după câteva momente mă dezgheţ. -Hai acasă.

-Ok. 

Fac semn unul taxi să vină, îi zic adresa urcăm şi pe drum mă uit la luna şi stele pe care atunci când eram mică ... credeam că ma urmăresc şi vor să fim prieteni.. Ce să faci.. eram micuţă. Stau şi pic în gânduri..

"Este adevărat oare ce spune ?... Şi acel sărut.."

"Sau doar e efectul beţiei..."

"Cred că o să uite până mâine dar totuşi.."

Fără să-mi dau seama ajunsesem şi Iza mă striga din scară. 

-Mă scuzaţi pofiţi banii. - Atunci am realizat că era acelaş sofer, și mai ciudat.. Alți taximetriști numai există?

Ies şi mă duc în scară deschid şi urcăm în lift apoi intrăm în casă. Ne descălţăm şi mă duc să aprind becurile.. 

Când mă întorc Iza sare pe mine cu săruturi pasionale. Mă împinge până în cameră unde mă pune pe spate şi ma sarută non-stop. Îmi dă rochia jos şi rămân în lenjerie... mă saruta pe gât.. pe umeri.. şi coboară pe sânii.. pe abdomen. Încearcă să-şi dea jos rochia şi o ajut. Am rămas uimită, nu avea sutien... Îmi ia o mână și o pune pe unul din sânii ei, iar cealaltă pe una din fese, chicotește euforic grav, nu știu ce să fac! Vede că nu fac nici o mișcare mai activă așa că  începe să mă sărute pe frunte, buze.. coborând pe maxilar, gât, claviculă  și continuă până pe abdomen și coapse, îmi inspectează și își marchează teritoriul pe corpul meu cu sărutări calde .

Ne-am oprit, ea zâmbea. M-am ridicat în șezut și mă uitam la ea, mă gândeam la toate cele întâmplate, îmi e frică cum vă reacționa când va realiza.

-Eu mă duc să fac un duș. Spun eu ca să schimb subiectul și să pornesc totodată o conversație, liniștea aia era prea ciudată.
Ea mă privește, nu spune nimic așa că mă ridic și mă îndrept spre baie. Mă oprește prinzându-mă de încheietură, făcându-mă să mă întorc.
Îmi sărută scurt buzele și  se uită cu o față tristă la mine
-Ce este? O întreb eu puțin îngrijorată...puțin mai mult.
-Vreau și eu. Și spune pe un ton de bosumflată.
-Huh? Reacționez eu confuză pe moment.
-La duș, cu tine. Și cu cealaltă mână o plimbă pe abdomenul meu.

-B-Bine! Spun eu puțin sătulă de gesturile copilăroase care mă pun pe gânduri și mă fac să îmi fac o mie de șcenarii în cap cu ziua de mâine.

Mergem în duș, ne dăm pe rând lenjeria intimă jos.. O priveam, îi priveam corpul ăla perfect, culoare pielii curată ... e așa frumoasă. Intrăm în duș și cât timp eram sub picăturile calde de la duș, o văd cum se lasă ușor în jos, punându-și mâinile pe coapsele mele, privindu-mă ușor pervers-ciudat. Mi-am dat seama ce gând i-a trecut prin mintea aia care nu e a ei cu siguranță.

O apuc de încheieturi și o ridic , o zgudui puțin și când să zic ceva..
-Auch! Scâncește ea de durere. Mă panichez, îi dau drumul și realizez că am strâns-o tare de mâini... Doamne, ce am făcut?!
-Îmi pare rău, nu am vrut.. ești okay? Spun eu îngrijorată la maxim și aproape plâng.
-Nu sunt okay! Mă doare! Spune ea ca și un copil mic, iese nervoasă din duș..
-Isa---
Prea târziu, a ieșit val vârtej pe ușa băii trântind-o  ...
Mă întorc cu privirea pe faianță și îmi lipesc frunte de ea, câteva lacrimi se împreunează cu apa venită din duș, am greșit.. am lovit-o.. ce am făcut.. de ce am făcut asta... de ce e așa...
După ceva momente de stat prin gânduri, îmi spăl corpul și apoi îl clătesc, urmând să ies . Îmi pun un prosop în jurul corpului, datorită faptului că nu am apucat să îmi iau haine de schimb, și păsesc pe ușă, afară din baie.

O caut puțin speriată în bucătărie și sufragerie, apoi mă îndrept spre camera noastră și o văd dormind... Văzând-o dezbrăcată numai stau pe gânduri și o învelesc cu plapuma, să nu îi fie frig.
Îmi iau o pereche de boxeri și un tricou mai lung, apoi mă asigur că am închis toate becurile și mă așez lângă ea, o privesc și adorm...

Noi DouăWhere stories live. Discover now