H12

305 8 0
                                    

POV Harry styles

Louis heeft me net gewoon gevraagd of ik zijn vriendje weer wilt zijn. Ik voel me helemaal licht in mijn hoofd en ik ben zo blij. Ik fiets met glimlach naar school. Ik kom Niall en Liam tegen op de fiets. "Hey Harry, jou heb ik een tijdje niet zo blij gezien!" Zegt Niall vrolijk. "Klopt maar alles is weer goed, nou ja bijna alles Louis moet alleen weer 100% herstellen natuurlijk, maar hij heeft me weer gevraagd om zijn vriendje te zijn." Zeg ik en ik laat mijn armbandje zien. "Ahw dat is geweldig Harry ik ben blij voor jullie, je verdiend het echt. Het was zo lief van je hoe hem elke dag naar hem toe ging." Zegt Liam. "Thanks guys." "Maar Harry weet jij eigenlijk hoe Louis wakker is geworden want dat hebben wij niet helemaal mee gekregen." Zegt Niall en Liam knikt om te laten zien dat hij zich er bij aan sluit. "Oh uhm ja dat is een leuk verhaal." Zeg ik terwijl ik een rood hoofd krijg. "Oehhh Harry wat heb je gedaan?" Zegt Niall plagend. "Ik heb hem alleen een kusje gegeven en blijkbaar vond die dat wel leuk." Antwoord ik met een knipoog. "Dat is echt té grappig die ga ik er lekker in wrijven bij Louis." Zegt Liam hard lachend.
We fietsen lachend naar school toe.

School is erg saai zonder Louis naast me en de dag verloopt ook heel traag. Eindelijk gaat de laatste bel en ik fiets snel naar het ziekenhuis toe.

Ik kan ondertussen dromen hoe ik naar Louis zijn kamer moet lopen. Ik open de deur en ik klop even. Er is geen ander bezoek en ik ben stiekem een beetje opgelucht want dan hebben Louis en ik was tijd voor ons tweeën. Maar het fijne gevoel gaat snel als ik Louis zachtjes zie snikken. "Hé Lou wat is er aan de hand?" Vraag ik bezorgd. Als die mij ziet veegt die snel zijn tranen weg. "Oh hey Harry ik hoorde je niet binnen komen, niks hoor." Antwoord die met een fake smile. "Louis ik zag je huilen je kan alles tegen me zeggen dat weet je toch?" Zeg ik. "Ja weet ik Hazz." Hij zucht even en laat zijn hoofd naar achter vallen in zijn kussen. Ik loop naar zijn bed en ga naast hem zitten. "Kom hier." Ik hou mijn armen open zodat hij er in kan kruipen. "Vertel maar wat er is ik luister." Zeg ik daarna. "Beloof je me dat je me niet uitlacht?" Hij kijkt me met waterige ogen aan. "Ja natuurlijk beloof ik dat ik zal je nooit uitlachen Lou." Hij begint zijn verhaal terwijl ik bewegingen door zijn haren maak. "Harry ik ben gewoon bang dat ik nooit de oude word. Ik heb bijna een week meegemaakt terwijl ik in coma lag en het was zo eng want ik dacht dat ik dood ging. En nu lijkt wel alsof ik me helemaal top voel maar dat is niet zo. Ik heb zoveel last van mijn hoofd en ik ben bijna de hele dag misselijk. Ik voel me alleen een beetje beter als jij er bent. Ik ben bang dat ik nooit meer de oude word en dat ik nooit meer naar Niall, Liam, Zayn, Tessa en Eva kan." Er vallen wat tranen over zijn wangen. Wow ik wist niet dat hij zo bang was. Ik snap het wel. Het lijkt me zo'n enge ervaring. "Louis, ik snap dat je bang bent. Ik was ook zo bang dat je verloor. Maar de dokters zeggen dat je een hersenschudding hebt en ze weten bijna zeker dat je geen blijvende hersenschade hebt. En ik zal er alles aan doen zodat je wat minder pijn hebt. En jij gaat gewoon over een paar weekjes weer naar school oké? En dan kan je iedereen weer zien." Ik eindig mijn verhaal door hem een kusje op zijn lippen te geven. "Dankje Hazz, ik ga nu slapen want ik ben heel moe en mijn hoofd doet zo veel pijn." Zegt hij zielig. "Daar weet ik wel iets op. Ik druk voorzichtig zijn hele hoofd vol met kusjes en de laatste plant ik op zijn lippen. "En?" Vraag ik met puppy ogen. "Veel beter." antwoord die gapend. Hij valt rustig in slaap in mijn armen.

Louis slaapt nu al een uurtje en ik heb wat voor hem geregeld: vandaag en morgen komen al onze vrienden op bezoek.

Ik geef hem een paar kusjes op zijn wang en hij opent zijn ogen. Hij glimlacht naar me. "Hey love, sorry dat ik je wakker maak maar ik heb een verrassing voor je. "Mhmh." Mompelt die. "Ik laat je eerst wel even wakker worden." Zeg ik grinnikend.

10 minuutjes later komen Niall en Eva binnen. "Hi Louis jongen hoe is het met je." Zegt Eva lief. Louis kijk verbaast naar de deur en ik zie zijn gezicht oplichten als die zijn vrienden daar ziet staan. "Hey jongens wat leuk dat je jullie er zijn!" Hij kijkt me blij aan. Ik ga van zijn bed af en neem plaats in een stoel zodat Niall en Eva hem een knuffel kunnen geven. "Dankje Hazz." Fluistert die naar me. Ik glimlach naar hem. Dit is pas het begin denk ik lachend. "Dus..." zegt Eva. "Jullie zijn weer iets." Louis kijkt me verlegen aan. Ik knik en geef hem een kusje. Niall en Eva geven elkaar een blik die ik niet helemaal kan plaatsen. Ik kijk vragend hun kant op en ik zie Louis het zelfde doen. "Wij willen jullie ook nog wat vertellen." Zegt Niall dan. Ze verstrengelen hun vingers en ik kijk verbaast hun kant op. "Wij zijn ook iets." Zegt Eva blij. Ze houden hun handen omhoog. Wow die had ik niet zien aankomen, ja misschien ook wel ik weet het niet, ik vind het u ieder geval heel leuk voor ze. "Aaaaah wat leuk!" Gilt Louis blij. "Ja jongens ik ben blij voor jullie!" Zeg ik. We kletsen nog even vrolijk en dan gaan ze weer naar huis. Ze geven mij en Louis een knuffel en lopen dan de deur uit. Morgen komen Zayn Liam en Tessa.
Ik heb rekening gehouden met dat het best veel voor Louis kan zijn zeker nu hij nog zo veel hoofdpijn heeft dus ik heb ze groep in 2 opgesplitst. Nu snap ik waarom Niall en Eva zo graag bij elkaar wilde.
Dag 1 bezoek plan is geslaagd. Ik glimlach tevreden naar Louis en dan zoen ik hem op de mond. Na een hevige zoen rust ik buiten adem mijn hoofd tegen zijn borst.
Ik ben zo gelukkig

Yess weer een hoofstukjeee :)
Bijna weekend!!!
Willen jullie alsjeblieft stemmen thanks!
X Lili

Blue like the ocean💙, green like the forest💚 (larry stylinson short)Where stories live. Discover now