H6

289 12 1
                                    

Pov Harry styles

We zijn nu een tijdje, 1,5 uur denk ik, bij Louis en het is heel gezellig. We praten over van alles en nog wat, school, familie, sport dat soort dingen. Totdat Niall roept: "Jongens zullen we truth or dare spelen?" "Ja dat is een goed idee!" antwoord Zayn. Iedereen stemt in en het spel begint. "Omdat ik het heb bedacht mag ik beginnen met aan iemand vragen." Zegt Niall. Iedereen is het daar wel mee eens. "Okeeee wie zal ik eens kiezen, truth or dare.... Eva!!" Eva rolt met haar ogen en zegt dan: "Moest dat nou zo overdreven, maar doe maar dare." "Ja dat moest. Oké we beginnen makkelijk. Schenk voor iedereen wat drinken in en haal wat lekker voor mij, want ik heb hónger." Zegt Niall met een duidelijke nadruk op honger. "Oké, be right back." Zegt Eva en ze loopt de kamer uit.

Ze heeft voor iedereen wat te drinken mee genomen en voor Niall een zak chips. "Dankje." Zegt Niall met een knipoog. "Oké we gaan door, truth or dare Liam." Zegt Eva. "Wie was je eerste crush?" Vraagt Eva. "Oh weten jullie nog dat meisje in de eerste met die lange blonde haren? Hoe heet ze ook al weer?" Zegt Liam. "Oh bedoel je Lola?" Zeg ik. "Ja, die ja!" Zegt Liam. "Wat leuk! Ze was echt een aardig meisje, jammer dat ze van onze school af is." Zegt Tessa. "Klopt, oké volgende. Truth or dare, Zayn!" Zegt Liam.

We zijn ondertussen al 5 rondes verder of zo en en de truth en dares worden wat heftiger. "Truth or dare, Harry!" Zegt Zayn tegen me. Ik heb wel zin in een dare dus ik zeg: "Doe maar dare." Zayn kijkt me met een vieze grijns aan en zegt dan: "Zoen de mooiste persoon uit deze kamer." "Klootzak." Mompel ik. Iedereen weet dat ik Louis de mooiste vind. Maar om hem nou hier voor iedereen te zoenen net nu het zo goed gaat tussen ons kan ik echt niet maken. Ik kijk Louis voorzichtig aan en ik zie hem ook naar mij kijken. "Nou komt er nog wat van?" vraagt Niall ongeduldig. "Ja Niall misschien moet ik eerst even bedenken wie ik hier het mooiste vind." zeg ik. "Kom op Harry we weten allemaal wie je het mooiste vind niet zo treuzelen." Zegt Liam. Ik werp hem een dodelijk blik maar sta dan toch op uit de bank en ik loop naar de stoel waar Louis in zit. Ik twijfel even. Moet ik dit nou wel doen? "Louis sta op en kiss your man!" Sist Tessa. Louis wordt helemaal rood wat er best schattig uit ziet. Urg nee Harry zo mag je niet denken. Louis staat op en gaat op zijn tenen staan en legt zijn handen in mijn nek waardoor ik automatisch mijn handen op zijn heupen leg. Hij leunt naar voren en ik kom langzaam met mijn hoofd naar die van hem toe. Onze lippen zijn nu nog maar enkele milimeters van elkaar verwijderd en ik kan zijn adem op mijn lippen voelen. Ik verbreek de overige ruimte en zoen hem. Mijn maag draait om. Dit gevoel heb ik nou al 4 maanden moeten missen. Zijn lippen die perfect op die van mij passen. Alsof het twee puzzelstukjes zijn die perfect in elkaar passen. Het is een korte zoen na een paar seconde trekken we weer terug. Ik leg mijn voorhoofd op die van hem en ik kijk hem aan in zijn oceaan blauwe ogen. Wat mis ik die jongen als mijn vriendje zeg jezus. "Ey stelletje love birds wij zijn hier ook nog! Als jullie elkaar nog verder willen aflebberen doe dat maar in de gang" zegt Zayn lachend. Ik haal mijn schouders op en zeg: "Jij wilde dit." Ik loop terug naar de bank en laat me er op ploffen. Ik voel me helemaal licht in mijn hoofd en mijn hart gaat tekeer. Het spelletje gaat door maar Louis en ik blijven stiekem naar elkaar kijken.

We hebben nog een paar rondes truth or dare gedaan maar nu begint iedereen wel moe te worden. Ik kijk op de klok en ik zie dat het al 3:00 is. "Ik ga naar bed jongens ik ben moe." Zeg ik gapend. De rest knikt en gaat ook naar boven. "Uhm Harry kan ik je even spreken?" Vraag Louis als we alleen op gang staan. "Ja Louis what's up?" Vraag ik met een glimlach. "Er is dus zeg maar alleen nog maar in mijn kamer ruimte voor je matras dus dat betekend dat je bij mij slaapt. Als je dat niet wil wat ik helemaal begrijp dan vraag ik even aan Zayn of die wilt wisselen." Zegt Louis. Ik twijfel even. Vanavond voelde wel zo goed dat ik denk dat het niet zo erg is dat ik bij Louis slaap. Ik bedoel ik slaap niet in zijn bed of zo. "Oh nee is niet erg hoor, we zijn vrienden toch? Die kunnen wel bij elkaar op de kamer slapen. "Ja klopt." Zegt die glimlachend. Zie ik daar nou iets van blijdschap in zijn ogen? Nee ik zal het vast verkeerd gezien hebben. We lopen samen naar boven en ik zie dat de rest al in bed ligt. Ik zeg iedereen weltrusten en ga dan naar Louis zijn kamer. Ik kleed me uit totdat ik alleen in mijn boxer sta. Ik ga onder de de dekens liggen en ik hoor Louis zeggen: "Slaap lekker hazz." Zonder dat ik het wil begin ik te blozen. "Slaap lekker lou." Zeg ik terug. Ik val tevreden in slaap.

*BAM* ik hoor een keiharde knal. Ik schrik op en ik hoor dat het onweert. Het zal wel een donder geweest zijn. Ik ga weer terug liggen en probeer weer te gaan slapen. Totdat ik gesnik hoor, is dat Louis? Ohja helemaal vergeten die arme jongen is super bang voor onweer. "Hè Louis het komt goed het was maar een knalletje probeer maar weer te slapen." Zeg ik fluisterend. Ik hoor Louis "mhm" mompelen. Ik hoop dat ik hem wat rustiger heb gekregen *BAM* een tweede knal. Ai dat werkt niet echt mee. Ik kijk en ik zie Louis helemaal bibberen van angst. Ik loop naar hem toe en wrijf zachtjes over zijn rug. Ik doe de deken een stukje omhoog en vraag. "Mag ik?" Louis knikt als een antwoord. Ik ga bij hem onder de dekens liggen en hij kruipt bang tegen me aan. Ik weet nog dat Louis wel eens tegen me heeft gezegd dat ik de enige ben die hem rustig kan krijgen als het onweert. Zijn hoofd legt hij op mijn borst en ik voel ondertussen zijn ademhaling wat rustiger worden. Als ik zeker weet dat die slaapt zeg ik: "Slaap lekker lieve Lou." En ik druk een kusje tussen zijn haren.

Pov Louis tomlinson

Ik hoor Harry nog net zeggen: "Slaap lekker lieve Lou." En voel dan een kusje tussen mijn haren. Ik voel een vlindertuin ontploffen in mijn buik en val dan tevreden in slaap.

Hiii,
H6 alweer! Hopelijk vinden jullie het leukk! :)

Blue like the ocean💙, green like the forest💚 (larry stylinson short)Where stories live. Discover now