H4

304 9 2
                                    

POV Louis Tomlinson

Gister had ik het gesprek met Harry. Het ging best goed en ik ben blij dat we gewoon weer vrienden kunnen zijn. Hij weet niet dat ik nog steeds wat voor hem voel maar dat kan ik ook echt niet tegen hem zeggen door de manier hoe ik het uitgemaakt. Mijn vader sloeg me elke dag omdat ik met een jongen iets had. Niemand had iets door en dit was de enige manier om het te laten stoppen. Maar nu is die dus weggegaan. De klootzak. Hij heeft gewoon een nieuwe vrouw. Dus in principe zou ik gewoon weer iets met Harry kunnen hebben maar dat durf ik niet tegen hem te zeggen.

Ik stop mijn brood in mijn tas en loop naar de deur. Op naar Niall. Ik doe mijn tas voor op mijn fiets en ik fiets naar Niall. Ik bel aan en de vrolijke jongen komt naar buiten. "Hey Louis, hoe ging je gesprek met Harry?" Zegt die. Hij is de enige die van het gesprek weet buiten ik en Harry. "Ja het ging goed, we hebben besloten om weer vrienden te zijn." Zeg ik met een tevreden glimlach. Ik fiets naast Niall naar Harry toe. Hij komt naar buiten en groet ons beide vrolijk. "Hi boys, zin in de tweede dag?" Vraagt die lachend. "Nou niet echt." Zegt Niall met een grijns. We gaan weer met zijn drieën op weg naar Liam. Ik wil naast Harry gaan fietsen maar hij gaat snel naast Niall. Ik kijk hem aan en hij kijkt snel weg. Misschien is het toch iets te snel voor hem om weer naast me te fietsen. Met een licht teleurgesteld gevoel fiets ik naar school toe.

Ik stop mijn boeken in mijn kluisje. "Hey Louis mag ik wat vragen?" Vraagt Niall. "Ja tuurlijk what's up?" Zeg ik. "Hoe wil je dat vrienden met Harry zijn doen?" Zegt die. Hij vraagt er na ook nog: "Harry heeft tegen me gezegd dat hij niet precies weet hoe hij dit wil gaan doen." "Als Harry dat wil weten moet die het maar aan mij vragen daar zijn we vrienden voor toch?" Antwoord ik. "Ja klopt maar hij heeft het er moeilijk mee. Ik denk dat jullie het er even moeten over hebben want ik ga niet jullie post duif blijven." Zegt die lachend. "Ja ik zal het er met hem over hebben." Zeg ik. Samen lopen we naar de rest. "Waar hadden jullie het over." vraagt Eva. "Oh niks was een probleempje maar het is opgelost." Ik kijk naar Harry en ik zie dat hij altijd weet dat het over hem ging." De bel gaat en ik ga naar mijn plekje aan het raam. Ik zie Harry twijfelen maar uiteindelijk gaat die toch naast me zitten. Er gaat een fijn gevoel door mijn lichaam en ik weet niet precies wat het is. "Is het goed als ik hier ga zitten of wil je liever dat ik naast Eva ga zitten?" Vraagt die. "Oh ja je mag hier zitten hoor, dat was ook jou oude plek." antwoord ik met een knipoog. Hij pakt zijn boeken en stelt me een vraag over een wiskunde som. Ik leg het uit en de rest van de les is het best gezellig. Dat fijne gevoel gaat mijn buik niet uit maar ik kan nog steeds niet plaatsten wat het is. We zijn op weg naar huis en pas als Harry zijn eigen straat in rijdt is het gevoel weg. Als ik thuis ben drink een kopje thee met mijn moeder. "Hoe was je dag vandaag? Ohja hoe was je gesprek met Harry gister?" Vraagt ze. "Op school ging het goed Harry en ik deden weer een beetje normaal tegen elkaar en het gesprek van gister ging wel goed." Zeg ik. "Dat is fijn jongen, hopelijk kunnen jullie ooit weer écht normaal doen tegen elkaar." Zegt ze. Ik weet waar ze op doelt. Mijn moeder denkt dat we weer bij elkaar kunnen komen. Maar ze snapt het niet. Dat kan niet. Ik heb Harry te veel pijn gedaan om het ooit nog goed te krijgen. "Uhm ja misschien ooit." Zeg ik met een klein glimlachje zodat ze er niet verder op door gaat. Ik zit te twijfelen of ik Harry een appje zal sturen. Ik wil iets leuks met hem doen dit weekend. Misschien is het een beetje te snel om dat te vragen. We hebben gister pas besloten om weer vrienden te zijn. Ik bedenk een oplossing: ik vraag gewoon of de hele groep blijft slapen hier dat is een goede rede om Harry weer te zien. Ik vraag aan mijn moeder of het goed is en ze vindt het goed. Ik app mijn vrienden

Jij: dit weekend bij mij slaapfeestje wie komt?
15:00

Zayn: Sure gezellig. Speciale reden voor dit random feestje?
15:05

Niall: als er eten is sure!
15:07

Jij: ik zorg voor pizza, chips en popcorn!
15:07

Niall: I'll be there!
15:10

Eva: Tessa en ik komen ook! Ze is nu bij mij dus ik heb het even aan haar gevraagd :)
15:12

Jij: gezellig! Harry kom jij ook?
15:30

Harry: oh ja ik kom ook wel. Wat moeten we allemaal mee nemen?
15:32

Jij: Eva en Tessa kunnen in een bed, Niall en Liam kunnen in een bed. Zayn kan op de slaapbank en Harry kan op een matras op de grond. Dus alleen een slaapzak Harry.
15:32

Harry: oké, tot morgen iedereen!
15:33

Zayn: tot morgen!
15:34

Ik ben blij dat Harry komt. Nog 3 dagen school en dan is het eindelijk weekend.

Heyy dit is hoofdstukje 4 hopelijk vinden jullie het leuk!
X Lili

Blue like the ocean💙, green like the forest💚 (larry stylinson short)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu