2//10

74 17 0
                                    

"Bu çok farklı bir histi Louis,belki de bu farklı hissi tarif edebilecek kelimeleri bulamıyorum şu an ya da öylesine insana kendini unutturan bir his ki kelimeler de yetmiyor senin hayatımı nasıl değiştirdiğini anlatmaya.Normalde çok sık uğramazdım oraya.

Ama içimde o kafenin önünde kamp kurmamı isteyebilecek kadar bir şey oldu sonra.

O kafenin içinde değil kamp kurmak,sen hep içinde olacaksan eğer orayı satın bile alırdım,tabi o zaman içinde en değerli mücevher parçası gibi duran sen olduğun için seni kimselere göstermek istemezdim ve kafe iş yapamazdı.

Seni her zaman diliminin içerisinde görebileceksem eğer kafe de zerre umurumda değildi açıkçası.

Sana o kadar dikkatle bakıyordum ki saçına başına çok özen verdiğin belli oluyordu ama buna asla gerek yoktu hiç yüzüne söyleyemediğim aşkım.Sen o kadar çok güzelsin ki fazladan hiçbir dokunuşa ihtiyacın yok,dünya senin güzelliğin önünde saygıyla eğilirken sen bunun farkında değildin.

Ah meleksi genç oğlan...Sen de o gözler varken zaten kimse güzelliğinle yarışamaz.Hırçın gök yüzüyle mavi lavantanın iç içe geçmiş hali gibiydi gözlerin.Ben içimden hep mavi lavanta dedim sana.

Eğer o mavi lavantaları göremeyeceğimi bilseydim daha çok bakardım onlara."


"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Letters to my boy (L.S)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin