Un fel de prolog

810 62 20
                                    

Tot ce îmi amintesc sunt chipurile vagi ale părinților mei.După aceea,negru.Negru pentru că am distrus amintirile acelea îngrozitoare care-mi umbreau viața.

Nu,nu sunt o fată normală,după cum v-ați dat seama.Aparțin lumii magice.Dar nu pot merge prea des acolo.De ce?Ca să vă răspund la întrebare,trebuie să mergem în trecut,la momentul când Lordul Cap-de-Mort a ajuns la putere.

"Toți erau îngroziți.Moartea era peste tot.Sângele curgea non-stop.Ministerul Magiei era la pământ.
Toți îl credeau un tiran fără sentimente.Ei bine,da,era un tiran.Dar tiranul acesta iubise o singură persoană.Pe Rosalie Winter,mai târziu Cruplud.Adică mama.Da,sunt fiica «Minunatului» Cap-de-Mort.Nu,nu îl urăsc,dar nici nu îl iubesc.Ne-a lăsat pe mine și pe mama singure,eu fiind doar un bebeluș.Câțiva ani mai târziu,mama a decedat,lăsându-mă singură,fără ajutor.
Așa că,la vârsta de 6 ani,am mers în peștera lui Godric.Acolo m-am întâlnit cu câțiva oameni cunoscut printre care și Aberforth Dumbledore și Bathilda Bagshot.Am vizitat ruinele casei familiei Potter,locul unde se zice că tata a fost înfrânt de celebrul Harry Potter.Mi-aș dori să-l cunosc pe puștiul care a făcut ca Lordul Cap-de-Mort să fie distrus,deși știu că temporar,oamenii trebuie lăsați să se refacă după timpurile acelea îngrozitoare.Mă bucur că există o speranță.O speranță care constă într-un puști brunet,cu ochii verzi și o cicatrice în formă de fulger de pe frunte."

Acum,să lăsăm povestea să se destăinuie,începând cu primul meu an la școala de magie,farmece și vrăjitorii,vestitul Hogwarts.

A/N

Am început o nouă carte.Un f.f. Harry Potter.Da,sunt un Potterhead ^_^ .În regulă,cartea aceasta va prezenta seria Harry Potter,din perspectiva fiicei lui Voldemort, Cassandra.

Ily ♥

Voldemort's girlWhere stories live. Discover now