43. rész

14.6K 443 80
                                    

Emily szemszöge

Miután a lehető legjobban lekezeltem az oldalam, lehúztam a polóm, majd a zárat és az ajtót kinyitva nagy nehezen átléptem a küszöböt. Hát nem kellett volna. Az "ágyamon" Scott űlt és beteg fejjel, mosolyogva nézett rám. Megpróbáltam visszahátrálni a fürdőbe, de ő felpattant az ágyról és olyan közel jött, hogy a hátam teljesen hozzászorúlt az ajtónak. Nyakamra szorította betegesen hosszú ujjait majd a fülemhez hajolva ezeket suttogta bele:

-Most játszani fogunk, kicsi Emily-mondta, nekem meg az összes szőr felállt a hátamon. De nem úgy mint Ashtonnál, undorból. Egy hatalmasat nyeltem, majd a bátorságom összeszedve megráztam a fejem. A mosolya lehervadt, majd idegesen felhúzta a szemöldökét.

-Már pedig én ezt mondtam- lökött le az ágyra. Elkezdett közeledni az ágy felé és az övéhez nyúlva, elkezdte kicsatolni azt. És nekem akkor esett le, hogy mit akar. Nem nem nem nem és nem! Nem fogom hagyni, hogy megerőszakoljon. Inkább meghalok. Az első alkalmam Ashhal képzeltem el de ha már úgyis itt kell megrohadnom nélküle, inkább meghalok szüzen mint, hogy elviseljem. Scott a derekamra űlt, mire megpróbáltam valahogy lelökni onnan. Elmosolyodott az idióta próbálkozásomon, amit meg is értek mert nem lehetett túl erős úgy, hogy éheztet. A kezeimet a fejem felé szorította egyik kezével, míg a másikkal a polóm próbálta lehámozni rólam. Nem bírtam tovább. Sírtam, ordítottam, de nem hatotta meg. Hogy is hatná? Hiszen élvezi. Ez a féreg ennek örűl. Miközbe egyik kezével még mindig lefogott, másikkal a fenekem kezdte el markolászni mire ha lehet még jobban zokogtam. Az undorítóan nyálas ajkaival a nyakamra tapadt és azt kezdte el csókolgatni és harapdálni. Az én gondolataim csak akörűl keringtek, hogy hogyan úszhatnám ezt meg. Rájöttem, hogy hagynom kell neki. Egy bizonyos szintig. Ez a bizonyos szint pedig el is érkezett akkor, amikor látta, hogy nem próbálok meg védekezni, ezért feltérdelt és lerángatta magáról a nadrágját, így egyszál boxerben térdelt előttem az ágyon. Elkapott a hányinger, de ugyanúgy semleges fejet vágtam, mintha beletörődtem volna. Ezt egy magabiztos mosollyal nyugtázta és a boxerét is lehúzta magáról. Szűz voltam, de felvilágosító órákon meg hasonlókon láttam már férfi nemiszervet, de az övé olyan volt mintha beteg és mutált lenne. Undorító. Arcom krimaszba fordúlt amikor rájöttem, hogy hozzá kell érnem, de mindent meg kellett tennem a megmenekülés érdekében, ezért a maradék erőmet összeszedve jól irányzottan tökön rúgtam. A fájdalomtól összegörnyedt és a fájó pontjához kapta a kezét. Én az alkalmat kihasználva, nem törődve a hasogató oldalammal az ajtóhoz bicegtem és kimenekűltem. Tudtam, hogy ezért meg fog bűntetni. De ezer bűntetést is szívesebben elviselek, mint hogy ÚGY hozzámérjen...


Ne öljetek meg🙏😂

Egyébként már tudom h h lesz vége a könyvnek de no para, már megvan az ötlet a kövi könyvemhez♡

𝕄𝕪 𝔹𝕒𝕕 𝔹𝕠𝕪 | ✓Where stories live. Discover now