.25.

2.6K 141 14
                                    

"je hotové jídlo!" Křikl na mě levi a já jen s tichém "Hmm" dál ležel a usínal. Když jsem delší dobu za ním nepřišel tak se levi musel sám ujistit jestli vůbec tu pořád jsem, asi to moje Hmm neslyšel. "Chápu že jsi unavený a chceš spát, ale taky něco musíš sníst" opře se o opěradlo gauče a kouká na mě z vrchu "ale já chci spinkat" udělám na něj psí očka. "Tohle na mě neplatí.." povzdechne si a už mě tahá pryč z místečka kde jsem mohl krásně spinkat. "Dobře.. už jdu" nafouknu tváře a stoupnu si ze země na kterou mě ten démon shodil.

Dokulham do kuchyně (protože z toho co se dělo mě bolí prdel) a svalim se na židli a přisunu si k sobě blíž talíř s jídlem.

Levi si sedne naproti mě také s talířem plným brambor, masa a dušené mrkve s omáčkou.

Když dojíme tak se zvednu a zakňučim znovu bolesti "až tak tě to bolí?" Zeptá se levi a přejde ke mně. Já jen kývnu na souhlas a pokusím se bolest mé zadnice nevnímat. "Levi? Chtěl jsem se-"  *crrrrrrr* přerušil mě vyzváněcí tón mého mobilu a já se omluvil a hned jsem zvedl hovor "halo?" "No čau erene. Nechceš ven?" Ozval se Armin "no.. nevím hele.." "takže jdeš, za chvíli jsem u tebe" skočil mi do řeči "armine počkej, já nejsem doma." Snažil jsem se ho zastavit "a kde jsi? To chodíš ven beze mne?" Zasměje se a já s ním "ne, jen.." podívám se na leviho který má nechápavý výraz "volá mi Armin jestli nejdu ven" šeptnu tak aby Armin nic neslyšel z mobilu ale levi jo "tak řekni že jsi tady, měl jsi doučování a klidně ven půjdeš" a s těmi slovy odešel do kuchyně "erene! Hej!" Slyším jak Armin řve do mobilu "dobrý jsem tu, hele teď jsem měl doučování. U Ackermana, tak si dáme sraz třeba v parku?" "U leviho? Ten se ti líbí že!?" Smál se mi Armin "no a. Boha můj. Za deset minut v parku. Čau" řekl jsem a tím ukončil hovor


Helou gajz 😅 tak škola zase se zavřela a já mám více času na psaní.. i když to takhle vůbec nedělám ale pssst, nikdo to nesmí vědět XD. Jak si užíváte další Corona prázdniny?

V Zajetí Učitele (Dokončeno)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ