.14.

2.9K 181 20
                                    

Levi

Zase jsem ho potkal, byl tak sladký když nebyl schopen slova, však neboj. Já to dlouho nevydržím a budeš můj.. jenom můj

Eren

Ráno jsem se probudil dřív než obvykle, není divu když jsem šel spát ve dvacet hodin. Teď bylo čtvrt na pět a já neměl co dělat, jít do školy? Ne moc brzo.. když se připravím stejně budu mít ještě tak hodinu a půl čas..
Snažil jsem se ještě usnout ale pořád ne a ne. Tak jsem si vzal svůj telefon a projížděl různými sociálními síti.

Asi po hodině mě to přestalo bavit tak jsem se připravil do školy. Ještě mám půl hodiny, ale i tak už vyrazím do školy a se sluchátky v uších se to kráčím po chodníku.

Došel jsem ke škole. Ještě měly zavřeno, tak jsem si sedl na lavičku poblíž a čekal než otevřou, mezitím chodili učitele dovnitř. Pak jsem ho zase viděl, levi.. dneska ho máme na tělocvik, Uh.. můžu dneska necvičit? Ne? Ale já nechci.

Levi okolo mě prošel, ani si mě nevšiml, ani o mě nezavadil pohledem. Proč mi to nějakým způsobem strašně vadí?  Ne, nejsem do něj zamilovaný, jen se mi líbí a tečka. Nedělej sám víš že k němu něco cítíš  buď ticho. Necítím k němu nic

Povzdechl jsem si a dál čekal než přijde Armin, snad mu to nebude trvat protože už teď umírám nudou.

Nakonec tu byl do 10 minut a my mohli jít do budovy které se říká škola alias celý den plný mučení "co teď máme?" Zeptal jsem se Armina "myslím že dvě hodiny tělocvik " oh shit, na tělocvik máme leviho a to jsem ho dneska nechtěl už vidět a teď budu mít s ním dvě hodiny tělocviku.
Ale zase nebude to tak hrozný ne?

To jsem ještě nevěděl co mě čeká...

V Zajetí Učitele (Dokončeno)Where stories live. Discover now