.17.

2.8K 180 6
                                    

Zazvonilo na konec druhé hodiny což znamenalo že teď musím za levim, proč já? Uhh..

"Eren" přiběhl za mnou Armin "huh? No, co potřebuješ armine?" Řeknu ale pořád jdu směr leviho kabinet "kam jdeš. Učebnu máme na druhé straně" řekne trochu zmateně, ani se mu nedivím "musím za levim do kabinetu" pokrčim rameny, zastavím se a podívám se na něj "oh. To jsem nevěděl, tak já jdu do třídy zatím" a odejde a já dojdu ke kabinetu

Tak jo, jsem tu. Fuuha jak mně se nechce, ale musím. Tak jo, nádech, výdech. Zaklepal jsem a poodstoupil ode dveří které se hned na to otevřeli "super, přišel jsi. Tak pojď dovnitř" šel zase ke svému stolu co tam má a já vešel a zavřel za sebou dveře "proč jste mě sem volal?" Koukám na zem a stojím u dveří pořád "pojď sem" ukázal vedle sebe a ignoroval moji otázku proč tu jsem vůbec.

Přešel jsem tedy k němu a svůj pohled pořád směřoval na podlahu, byl jsem nervózní, to minule mi stačilo a mohl jsem být rád že tam přišla Zoe... I když nějaká ta část mě to chtěla aby to zašlo dál, ale to teď nebudu tu řešit.

"Jak už jsem říkal venku když jsem tě potkal, štve mě že Zoe to musela pokazit minule. Tebe to určitě taky štve že jo?" Konečně jsem k němu zvedl pohled "nevím" řekl jsem pohotově a zase pohled nasměroval na podlahu což mi levi překazil tím že vzal moji bradu mezi ukazováček a palec a natočil moji hlavu abych mu koukal do očí "nevím. Není. Odpověď" za každým slovem udělal pauzu aby dal na tu větu větší důraz "j-já vážně nevím"



V Zajetí Učitele (Dokončeno)Where stories live. Discover now