2.

602 14 3
                                    

Ona prekvapivo otvorila dvere a.. objala ma, ostal som prekvapený, ale objatie som jej opätoval. Konečne som sa cítil šťastne.

Vošli sme dnu do izby ale práve vtedy na nás zavolala Katherin(mama Emmy), Emma bola už pri dverách ale som ju chytil za zápästie a pritiahol som si ju k sebe a vlepil je bozk na ústa, ostal som prekvapený keď ho prehĺbila ale začal som spolupracovať.

POHĽAD EMMY:

Neviem čo to do mňa vošlo keď som bozk ešte prehĺbila ale keď začal Payton spolupracovať mi došlo že to nie je správne že sme nevlastný súrodenci tak som sa rýchlo odtiahla a čo najrýchlejšie som išla dole za mamou. Počula som ako Blake zakričal “SOM DOMA“, rýchlim krokom som podišla ku Blakeovi a objala ho. Viem že ho to zaskočilo lebo sa často neobjímame ale mi ho opätoval za ten čas prišiel dole Payton ale keď ho Blake uvidel tak ma ešte viac objal. Neviem čo to doňho vošlo. Ale bola som za to rada.

POHĽAD BLAKE:

Škola mi skončila o druhej, hneď som sa vybral domov no ale keď som bol pred domom trochu som sa zarazil keď pred našim domom stálo červené auto. Mal som tušenie kto to mohol byť, ale keď som sa pozrel do Eminho okna tak som dostal nehorázne nervy, bozkávala sa tam s tým parchantom... Vošiel som dnu do domu a ako mám zvykom zakričal som “SOM DOMA“ videl som Emmu ako schádza dole po schodoch keď ma uvidela hneď pribehla ku mne a objala ma, bol to pre mňa menší šok ale objatie som jej opätoval. Keď po schodoch schádzal aj ten hajzel Payton tak Emmu som ešte viac objal a nasadil som môj provokatívny úškrn. Payton si to hneď všimol ale iba prekrútil očami. Prišla k nám mama s neznámym mužom ale pochopil som že to bude Paytonov otec.

,,Ahoj mami“ povedal som s mierne podráždeným hlasom.

,,Ahoj, chcem ti niekoho predstaviť. Toto je môj priateľ Jacob Moormeier a jeho syn Payton.“ povedala mama.

Keby som mal vodu v ústach určite by som sa udusil. Podal som im ruku ale Paytonovi som ju stlačil videl som mu v očiach že ho to bolelo.

Určite si hovoríte čo je medzi mnou a Paytonom, no pred 3 rokmi sme boli najlepší kamaráti ale ma podrazil a teraz z nás sú nepriatelia. No a teraz som si zase spomenul to čo som videl v okne keď som sem prichádzal nebudem klamať bol som fakt nahnevaný ale zabudnem na to.

POHĽAD PAYTONA:

Keď sa Emma odo mňa odtrhla tak som ju nechápal spravil som niečo zle? No neváhal som a hneď som išiel za ňou. Bol som na schodisku keď som videl ako sa Emma objíma s nejakým chalanom. Počkať, počkať to je Blake Gray ešte ten tu chýbal. Je to jej frajer alebo sú súrodenci? Tuto otázku som si dookola vravel. Zoznámili sme sa podal som si sním ruku no nebudem klamať trošku to bolelo ako mi ju stlačil. Nechápem prečo je na mňa ešte stále nahnevaný, vraj som ho zradil či čo.. Pf už si veľa si namýšľa..

KONIEC POHĽADU PAYTONA

,,Zack!“ volala som na nášho psa.

Pribehol ku mne a skočil na mňa, to vždy robí keď ma uvidí, dala som mu jesť a v tom prišiel Payton že už mám ísť dnu...

Prišla som dnu neviem o čom bola reč ale pila so vodu a v tom mama povedala ,,Môžete tu ostať na koľko chcete, aj tak dnes by ste nestihli už let.“ Keď to dopovedala tak mi zabehlo s Paytonom byť v jednom dome na neurčitú dobu to nikdy ešte by ma tu pretiahol. Zasmiala som sa nad svojou myšlienkou. Ale aký let oni tu nebývajú? Na nič som nečakala a hneď som sa spýtala kde bývajú, Payton mi na to hneď odpovedal ,,v Severnej Karolíne“. Mama na nič nečakala a povedala že o 2 týždne sa tam budeme sťahovať.  Išla som do izby a rýchlo som napísala Tamke.

Emma-E    Tamka-T

T- Ahooj tak ako?

E- Zle. Musím ti niečo povedať. Máš teraz čas?

T- Jasné že mám môžem prísť k vám?

E- že sa pýtaš:)

T- ok teším sa tak ahoj:)

E- ahoj:)

Vypla som mobil a išla som sa prezliecť bola som polonahá keď v tom do izby prišiel Payton.

,,Si už totálny kretén?!“ zakričala som.

,,Emma kľud nechcel som“ Payton povedal s pokojným hlasom čo ma ešte viac štvalo.

,,dobre prepáč, môžeš už ísť?“ povzdychla som si.

Payton pošiel preč, rýchlo som sa obliekla a domom sa už rozoznel zvonček.

Išla som otvoriť ale predbehol ma Blake, naschvál som počkala na schodoch a videla som ako sa objímajú. Je pravda že Tamke sa Blake páči už veľmi dlho ale neviem ako je na tom Blake a nechcem aby jej zlomil srdce.

POHĽAD TAMKY:

Keď som zazvonila tak mi otvoril Blake, hneď sme sa objali.

,,A-Ahoj“ povedala som nervózne.

,,Ahoj“ skríkla na mňa zo schodov Emma.

Pozrela som sa na ňu vražedným pohľadom a jej nechýbal na tvári úškrn, dobre vedela že Black sa mi páči dlhšiu dobu.

,,Ahoj Tami“ privítala ma Katherin.

,,Dobrý deň odpovedala som a vyzula si topánky.

Emma ma hneď zatiahla za ruku a bežala so mnou do izby kde na posteli sedel fakt pekný chalan ale na Blakea nemá..

Obidvaja sa na seba uškrnuli, a hodila som na Emmu pohľad že musíš mi všetko vysvetliť.

KONIEC POHĽADU TAMKY

Vošli sme do izby kde na posteli ležal Payton a uškŕňal sa na nás, prišiel ku mne a pošepkal mi:

,,keď pôjde preč tak sa porozprávame“

Dopovedal a skúsol mi ušný lalôčik. A odišiel z izby.

Všetko som vyrozprávala Tamke a urobili sme si taký ten “dievčenský večer“, pozerali sme film, jedli pizzu a tak..

Bolo už neskoro tak Tamka musela ísť domov, rozlúčila som sa s ňou a poďakovala za dnešný večer.

Bola som v izbe a práve som sa chystala ísť osprchovať, keď v tom niekto zaklopal na dvere otvorila som ich a bol tam Payton, povedala som mu nech počká lebo sa idem osprchovať.

Osprchovala som sa a zistila som že nemám oblečenie tak som sa zabalila do bieleho uteráka a išla do izby, otvorila som dvere a na posteli ležal Payton. Povedala som mu nech ide preč ale on odmietol tak som išla si vybrať oblečenie do skrine ale v tom som pocítila ako ma obmotali silné ruky, pomaly ma otočil k sebe a začal ma bozkávať, po chvíli som s ním začala spolupracovať ale otvorili sa dvere rýchlo sme sa od seba odtrhli a uvideli sme Blakea ako nás prebodáva pohľadom. Blake si odkašlal a rýchlo som povedala že to tak nie je ako vyzerá. Blake odišiel z izby chcela som ísť za ním ale Payton ma zastavil a povedal:

,,Potrebuje čas.“

Začala som naňho kričať prečo to urobil až nakoniec som začala plakať, Payton ma hneď dal do medvedieho objatia. Bola som už unavená tak som chcela ísť spať, ale Payton nemal kde spať tak som mu navrhla či nechce pri mne ako inak neodmietol.

A tak sme zaspali v objatí..

Ahooj páči sa vám ďalšia časť príbehu? Budem rada za každý vote:)

Mám sa v niečom zlepšiť? (píšte v čom):)

Ľúbim Vás<3

STEP BROTHERWhere stories live. Discover now