「2」

543 101 189
                                    

CHAPTER TWO
________________

Yalnızlık

_

23 Eylül 2082

"Yeni kayıttan merhabalar. Ne yazık ki birtakım kötü haberler getirdim.

Bu işe giriştiğimde tek düşündüğüm, dünyanın gizemlerinin bu kadarıyla kalmadığı ve aslında her şeyin başında olduğumuzdu. Keşfetmek istiyordum, bütün bilgilere sahip olmalıydım, en çok bilen kişi ben olmalıydım. Evet, tek düşündüğüm buydu. Doğru bir karar verdiğimi düşünmüştüm.

Fakat bilirsiniz, bir şey ne kadar doğruysa; o kadar yanlıştır. Doğru şeyi yapmak aslında yanlış seçimdir. Doğru olanı yapmak için bir şeylere katlanmak zorunda bırakılıyoruz bu çoklu evrenin her farklı zaman diliminde. Ben de şu an bunu yaşıyorum.

Ablamı... Ablamı kaybettiğim zamandan sonra, birçok tuhaf şey yaşadım. Kafam çok karışık, bütün düşüncelerim birbirine girmiş durumda. Sanki yüksek doz uyuşturucu almış ve nöbet geçiriyormuş gibiyim. Sık sık halüsinasyonlar görmekteyim. Gördüğüm şeyler oldukça uçuk kaçık, farklı şeyler görüyorum sürekli, fakat her birinin tek ortak noktası var.

Ablam.

Her rüyamda, her kabusumda, hayatımın her yerinde o var. Benden nefret ediyor gibi bakıyor bazen, ki bunu açık açık söylediği de oluyor. Ama bazen, çok masum bir sevgiyle bakıyor bana. Sanki kıyamıyormuş gibi. Sanki onun hayatını mahvetmemişim gibi.

Keşke bana zarar veren tek kişi ablam olsa. Sonuna kadar razıyım. Fakat değil.

Birçok farklı varlık görüyorum, hangileri hayali, hangileri gerçek emin değilim. Normalde olsa, kendime çoktan şizofreni tanısı koymuştum bile. Fakat gördüğüm bütün varlıklar, yolculuk yaptığım diğer boyutlara ait. Hepsini bizzat gördüm, bazılarıyla konuştum, bazılarıyla da kavga ettim. O yüzden bana musallat olma ihtimalleri daha yüksek.

Ya da sadece delirdim. Bilmiyorum. Tek bildiğim, bunun önüne geçmem gerektiği.

Bunun için de ne yapacağımı iyi biliyorum.

Ben Kim Taehyung."

"Ah, bu çocuk..." şehirden uzakta kalan lüks evin kapısının önünde duran orta yaşlı adam sıkıntılı bir nefes verdi. Hemen ardından çantasının içerisinden bir yedek anahtar çıkardı ve lüks evin kapısını açıp içeri girdi. Kapıyı arkasından kapattığında, evin geniş salonunda metalik bir ses yankılandı. "Hoş geldiniz Bay Kim." Adam, artık bu bu sese alıştığı için garipsememiş, "Hoş buldum Albert." demişti. Ardından "Manyak efendin yine hangi cehennemde?" diye bir soruyla karşılık verdi.

"Efendi Taehyung şu an Boyut T'de görevde Bay Kim, onu laboratuvarda beklemeniz gerektiğini iletti." Adam yavaşça kafasını salladı ve hafif topuklu rugan ayakkabılarının her adımında çıkardığı sesle birlikte otomatın önüne geldi. Bildiği -Taehyung'un zorla ezberlettiği- şifreyi girdi ve açılan otomatla birlikte gizlenen asansöre bindi. Asansör yavaş bir şekilde aşağıya indi, alt katta durduğunda adam indi ve girişteki metal sürgülü kapının yanında duran bir diğer güvenlik ekranına yine Taehyung'un zorla öğrettiği şekilleri çizdi.

Sürgülü kapılar iki yana ayrıldığında adam laboratuvara girdi, sonrasında dev ekrandaki Albert'a baktı. "Eee Albert, ne kadar beklemem gerek?" Albert ise bir süre sessiz kaldı. "Efendi Taehyung'un boyuttan dönmesine kalan süre 5, 4, 3, 2,1..." Geri sayımın sonunda açık portaldan içeriye bir beden girdi. Fakat şaşırtıcı bir şekilde girmişti. Portaldan laboratuvara atlamış, hemen ardından düşüşünü yavaşlatmak için yere tutunup bedenini portala çevirmiş ve "Neslini yok edişimi izle sikik!" diye bağırmıştı. Portaldan büyük ağzını sokan Tyrannosaurus tam kükremek için ağzını açmıştı ki Taehyung "Bu bebekleri ateşleyelim." diye mırıldanmış, hemen ardından bileklerine takılan çipler onun komutunu algılamış, eklemlerinden art arda küçük füzeler göndermişti, bu füzeler ise doğrudan Tyrannosaurus'un büyük ağzına girmişti. Patlayacağının bilincinde olan Taehyung'un sıradaki komutunu algılayan çipler, sol elindeki eldiveni yerinden çıkartmış, eldiven dinozorun burnuna yumruk atarak onu portaldan çıkartmış ve kendi boyutuna sokmuştu. "Portalı kapat!" diyerek bağıran Taehyung'un komutuna uyan Albert hemen yere sabitli kolu otomatik olarak çekti ve böylece füzeler Tyrannosaurus'un ağzında patlamadan boyutlar arasındaki bağ kapanmış oldu.

ESCAPISM | tkWhere stories live. Discover now