Narkoz

2.9K 177 161
                                    

Enes'ten Devam

Üç saat olmuştu ki ameliyathaneden ne giren vardı ne çıkan. Saat sabahın dördü. Herkes ameliyathanenin önünde ameliyattan çıkan tek bir doktorun veya hemşirenin sözünü bekliyor. 

Poyraz Metin'in durumu tahminlerinden daha hızlı iyileştiği için uyandırmışlardı. O bile dinlenmesi gerektiği halde ameliyathanenin önünde oturmuş kızından bir haber bekliyordu.

Ameliyathanenin kapısının açılması ile çıkan doktorun yanına gittik. Umarım her şey yolundadır.

"Durumu nasıl?" diye sordum merakla. Alacağımız olumsuz bir cevaptan çok korkuyordum. "Ameliyat tahminimden oldukça iyi geçti. Hastayı şimdi normal odaya alıyoruz." demesi ile mutluluktan sağ gözümden bir yaş aktı.

"Onu görebilir miyiz?" diye sordum merakla.

"Evet ama çok yormayın. Birde ameliyathaneden yeni çıktığı için hala narkozlu. Biraz saçmalayabilir." demesiyle Taha "Çok eğlenceli olacak desenize." dedi.

Buna güldüm. Gerçekten eğlenceli olacaktı. Acaba narkozlu kafayla neler neler diyecekti?

Helin'in götürüldüğü odaya geldiğimizde Helin yenice gözlerini açıyordu. "Kızım nasılsın?" diye soran Işıl Hanım ile Helin "Çok fazla nutellalı." diye cevap verdi.

"Bunun kafa iyi uçmuş." diyerek gülen İpek ile Kumsal "Hep narkozlu mu kalsa böyle çok komik gözüküyor." dedi.

Helin beni görmesi ile "Dırırırırı işte iddianın kazanını! Bizden sana bir Helin! Güle güle kullanın. Boyu bir altmış diye kakalıyoruz ama aslında bir elli dokuz ama bu bir sır. Kimse bilmemeli. Kiloyu bende bilmiyorum ama elli varımdır. Saç baş göz yüz bal gibi kız. Sadece sinirlendiğinde uzak durun." demesi ile kahkaha atmamak için kendimizi zor tuttuk.

İddiayı kazandığıma göre beni seviyordu. İddiayı kazanmıştım kısaca. Bana aşık olmuş lan. 

"Oo Taha gardaşım seni kardeşime alacağım unutturma." demesiyle Kumsal'ın kızardığını gördüm. Helin daha da batmadan susmalı. 

"O baba bro naber lan? En son uyuyordun eh bizde uyusun yazık deyip uyandırmamıştık. Özlemişim gız seni!" demesi ile İpek "Bu sefer de Helin'i mi uyutsak iyi olabilir."

"Ben uyuyamam! Annemle babamı evlendireceğim. Hem daha ben kardeş istiyorum lan!" diye bağırdı.

Silah TaciriWhere stories live. Discover now