Kapito první

12 2 0
                                    

Z pohledu Edwarda

Život upíra v Illéi není jednoduchý. Neustále si musíte zvykat na nové prostřední a kastu. Nechci aby někdo věděl že jsem upír, nemuselo by to semnou dopadnout dobře. Teď aktuálně jsem v druhé kastě a mám žít v paláci. Naverbovali mě do armády už po desáté za můj život. Takže dalších šest let strávených v té nevkusné uniformě. Nechápu kdo to mohl vymyslet. Naposledy když mě šoupli do paláce tak mě tam v kumbále znásilnila jedna komorná. Od té doby mám z toho místa trauma. Nechci aby se na mě znovu lepila nějaká stoletá ropucha. Hned po příjezdu mi opět dali tu hnusnou uniformu a po nějakém školení a trenínku mě nasadili na hlídku před princovu komnatu. Nevím kdo je aktuálně princ. Za ta léta jsem v tom kdo má aktuálně vládnout stratil. Poslední koho si pamatuji je Gregory Illéa a že to byl kus chlapa a rošťák v posteli. Nicméně já teď musel stát, no spíš jaksi jsem si sedl. Už nejsem nejmladší a kdo vydrží stát x hodin v kuse má mé uznaní. Já už jsem spíš takový veterán. Každopádně si to tam venitř princ s někým rozdával. Slyšel jsem že tu je aktuálně nějaká selekce, takže se asi nějaká dívka snaží propracovat k trůnu, přes princovu postel.

Z pohledu Maxona

Amerika seděla u mě na stole jenom ve spodním prádle. Musím říct že se z ní vyklubala větší lvice, než z Celesty. Ta se teď utápěla v depresích z toho že přibrala a že jí vykopli z Victoria Secret. Upřímně nedivím se jim, jsou i lepší kusy než je Celesta a navíc má bradavice na prstech u nohou. Teď už si mě Amerika tahala k sobě za kravatu.

"Pojď sem ke mě. Už jsem cela nažhavená."

Na to už mi obmotala ruce okolo těla. Uznávám že byla děsně sexy a dravá v posteli. Ostatně s ničím se nepárala a vyspala se semnou po týdnu od zahájení selekce. Byla dobrá jako milenka a společnice. Jenže ons asi chtěla víc. Vzal jsem jí a svalil se i s ní do postele. Poté co mi začala rozepínat od košile. Už se na mě lepila a do ucha mi zašeptala.

"Už se těším na líbanky. Představ si to týden jenom já a ty. Budeme mít hromadu času na sex."

Počkat ona si myslí že si jí vezmu. Musím jí to říct. Myslel jsem že jí to dojde. Očividně né. Co čekat inteligentní dvakrát nebyla, aspoň že Kriss to docvaklo. Odtáhl jsem se od ní. Na to nesouhlasně zavrčela a podívala se na mě.

"Neříkej že máš práci. Ty zustaneš tady. Ministr roušek, neroušek."

Nebude to asi složitější než jsem myslel.

"Ameriko jsi úžasná žena v posteli, ale já si tě nevezmu. Jsem bisexuál a miluju Ivana."

Samozřejmě jsem jí nemohl říct že jsem i transexuál. To se nesmí nikdo dozvědět. Pokazilo by to mou pověst a lidi by přišli na to že moje svaly jsou pouze úmělé, od plastiky. Její reakce byla poněkud přehnaná. Zvedla se z postele a vzteky hodila na do okna mého medvídka Brumíka z dětství. Ten mi pomáhal když jsem se bál do deseti let spát sám. Brumík letěl z okna a já uronil slzu. Vystrojím ti královský pohřeb brumíku. Slibuji na korunu Illéi. Poté se Amerika otočila na mě.

"Ty hajzle. Já ti dala svoje panenství. Snesu to že mě podvádíš s Celestou a Kriss. To jsem ti trpěla...

"Ameriko ty jsi panna nebyla."

Hned co jsem tahle slova vyslovil po mě vyjela jako kdyby měla krámy tři týdny.

"Ty mlč. Uvědomuješ si to že jsem těhotná a je to tvoje."

Vyštěkla na mě a já si říkal proč ráno pořád zvrací a cpe se jako prase. Problém je v tom že já dítě nechci. Prostě jí vyplatím a k tomu děcku se nepřiznám.

"No finančně se určitě domluvíme. Kolik chceš výživný na to děcko a předpokládám že Aspen si tě milerád vezme a klidně uvěří že je to jeho."

Na tohle reagovala tím že mi do ksichtu hodila zbytek mé snídaně. Čili mám míchaná vajíčka na ksichtu a vyšla stále ve spodním prádle na chodbu. Musím jí zastavit jinak udělá nějakou blbost.

"Ameriko vem si aspoň triko."

Z pohledu Edwarda

Z komnaty prince nejdříve vyběhla zrzavá dívka, jenom ve spodním prádle a princ za ní řval ať si něco vezme. Začala se v krajkovém spodním prádle procházet po chodbě a já se pro jistotu postavil. Koukat jí přímo mezi nohy jsem netoužil ani v noční můře. Ona začala vykřikovat.

"Pánové dám každému kdo přijde."

Po chvíli vyběhl i princ, který měl ns obličeji míchaná vajíčka, ale i přesto byl neuvěřitelně sexy. Měl jsem chuť si ho stáhnout k sobě do postele. Ta jeho ramena. Taková jsem ještě neviděl. Něco řval na tu holku, ale já se soustředil jenom na ty jeho ramena. Jenže v tom mě ta holka popadla a zatáhla do kumbalu. Né já už nechci! Podruhé né!

"Trochu se spolu pobavíme."

Řekla a sedla si na mě obkročmo.

"Nemyslím si že je to dobrý nápad."

Na to už mi začala sundavat tu odpornou uniformu. Za to jsem jí byl vděcný, ale zbytek služeb jsem nepotřeboval. Nakonec jsem šmátnul po koštěti a praštil jí po hlavě. Nedala by mi pokoj a já se nenechám znovu znásilnit.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 22, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Edward a jeho prapodivné Love storyWhere stories live. Discover now