• 20. Bölüm •

82.8K 1.8K 974
                                    

Çok uzun olmayan bir bölüm sizlerle ❤️

Yorumlarınız için teşekkür ederim sizi gerçekten çokkk seviyorum ❤️

Tüm yemekler hazırdı. Masayıda hazırlamıştım şimdide giyinmeye çıkmıştım. Yemekte ne vardı hemen size söyleyeyim. 8-9-10. Sınıfların yazında hep italyaya gidip 3 ay orada kaldığım için oranın yemeklerini çok seviyordum. Ve yapabildiğim yemekler genelde italyanın yemeklerindendi.

Ana yemek olarak Mantarlı Risotto yapmıştım. Gerçekten muazzam yapardım ve Burak'ın sevebileceğini düşünüyordum. Yani sadece düşünüyordum. Dolapta hazır olan mezeler olduğu için onlarıda küçük kaselere çekerek masaya düzdüm.Tatlı olarakta 2 büyük tatlı bardağına Tiramisu yapıp dolaba koydum.

Şimdi dönenelim şimdiki ana. Dolaptan ne giyeceğime bakındım. Kırmızı giyinmeyi düşünüyordum. Saten elbisemi çıkarıp yatağın üstüne attım.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Topuklu ayakkabı ayarlayıp üzerimi çıkarıp sütyenimide çıkardım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Topuklu ayakkabı ayarlayıp üzerimi çıkarıp sütyenimide çıkardım. Üzerime geçirmeden önce aynadan kendime baktım. Yüzüm gerçekten gülüyordu. Kendimi olduğumdan güzel görmeye başlamıştım. Vücuduma dokunduğu her yeri sanki çiçeklenmiş güzelleşmişti.

Elbiseyi üzerime geçirmeden belimdeki iplerini bağlayıp giydim. Düzeltmeler yapıp makyaj masama oturup abartmadan yüz makyajı yapıp dudaklarımı sadece ön plana çıkarmak için elbisemin renginde kırmızı ruj sürdüm. Saçlarımıda tepeden at kuyruğu yapıp yanlarından bir kaç saç çıkardım. Sol kulağıma sarı renk küpelerden tüm takıp sağ kulağıma sadece bir tane halka küpe taktım. Boynuma sarı tekli kolye takıp ayağa kalktım. Topuklularımı giyip parfüm sıktım. Ve tamamdım. Tofita yorgun olduğu için uyuyordu. Kapıyı uyandığında yanımıza gelir diye açık bırakıp aşağıya indim. Masa bence çok güzel olmuştu. O kadar heyecanlıydım ki.. masayı kendimi ve yemekleri tek tek Başak'a atıp koltuğa oturdum.

Başak- kızım iyiki hemen döndüm! Bir tane de olsa mum yakar insan!

Ben- saçmalama başak utanırım

Başak- böyle romantik bir güne bir mum yakacaksın! Hadiiiii! Hani mum delisiydin! Bak valla burdan sana mum getirmem görürsün!

Ben- tamam :((

Pardon ÖğretmenimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin