jimin, 32

229 41 13
                                    

kırmızı kapısının kolunda bir sıkıntı vardı, arada tutukluluk yapardı. o yüzden sol omzunuzla kapıya yüklenmeniz gerekirdi ki kapıyı açabileseniz. eğer bunu akıl edip kapıyı açarsanız karşınıza lavanta kokusuyla sarmalanmış ferah bir oda çıkardı.

kışın soğuk zamanları hariç ardına dek açık olan camlar, bi oraya bi buraya uçuşan beyaz tüller odanın ilk dikkat çeken noktasıydı. hemen yan taraftaki duvara yaslanmış iki kişilik yatağın bi kısmı tüller uçuştukça gözden kaybolur gibi olurdu. yatakta 3 farklı yastık vardı. sanki sarılarak uyumayı seviyormuş gibi.

yatağın yanındaki komodin yarısı dolu bir su bardağı, birkaç kurşun kalemle beraber fosforlu kalem, son zamanlarda üstünde çalıştığı senaryo, birkaç muz kabuğuyla doluydu. komodinin üstündeki duvar birkaç fotoğraf ve film afişleriyle süslüydü.

duvara dayalı kitaplığı, farklı film figürleriyle, çerçeveli aile fotoğraflarıyla, birkaç kişisel gelişim kitabıyla doluydu. doldurulmayı bekleyen boş rafları vardı. biraz tozlanmışlardı.

kıyafet konusunda minimalist takılmayı sevdiğini gardırobuna ufak bir göz gezdirmeyle fark edebilirdiniz.

kapısının hemen yanında sulamayı asla unutmadığı, türünü bi türlü aklında tutamadığı ve çiçeğim ismini taktığı bir bitkisi vardı. yavaş yavaş solmaya başlamıştı.

kapısının arkasında ilk çıkan filminin afişi asılıydı, üzerinde filmdeki oyuncuların imzaları vardı. kendisi imza atmamıştı. afiş biraz yıpranmış gibiydi.

zaten jimin'in hayatındaki her şey biraz yıpranmış gibi. zaten jimin'in hayatındaki her şey biraz yıpranmış gibiydi.

ölü birinin odası nasıl gözükür?, btsWhere stories live. Discover now