14. Tranz

42 1 0
                                    

Ace pov.
Eltelt egy nap, Noodle elment a fodrászhoz, hogy szőkére festesse a haját, mi közben 2D-val felvettük a dalt a stúdióban. 2d énekelt a stúdióban, én meg az ablak mögött ültem a recorder mellett. Russel is velünk volt, ő segített kezelni a zenegépeket.
Csodálattal néztem végig 2D-t ahogy énekelt.
Később amikor már végeztünk a dal utolsó simitásaival, elmentünk ebédelni, addigra Noodz is visszatért új külsejével. Nekem esküszöm tetszett a haja. Kicsit narancssárga színű lett, de még így is szép volt és menő. Mosollyal üdvözöltem a szobámban, amikor belépett. Szandálja kopogott a padlón, és így vettem észre őt, hogy megérkezett. Épp a matracon rakodtam össze, aztán az ajtó felé tekintettem... Ez a lány olyan gyönyörű volt. Pompázott a mosolyával.
Odamentem hozzá szó nélkül, átöleltem a derekát, és magamhoz szorítottam a testét.:
- Jó lett a hajad szívem.. - mondtam neki. Két combja közé csúsztattam a lábam, ő pedig mélyen a szemembe nézett. Hosszú szempillái teljesen elámítottak engem. Szája pirosra volt festve, és csak az járt a fejemben, hogy lenyaljam róla a rúzst és a nyakam összekenje vele.
- Köszi. - mondta mosolyogva és erősen a nyakamba kapaszkodott két csuklójával és a felsőmbe bújt.
Ebéd után összeültünk mind, 2D elmondta a videó klipp menetét mindnyájunknak. Ma valahogy azt vettem észre a srácon, hogy határozottan viselkedik. Ennek kicsit örültem, de egyben furcsának is találtam, hiszen 2D nem ilyen. Máshogy beszélt hozzánk, más hangnemben... Kétlem, hogy ennyi alvás után ilyen hamar megváltozott volna. Olyan sejtésem volt, hátha megint ,,szívott,,
A tekintete sem önmaga volt. Ingerlékeny volt, flegma és még sorolhatnám. Én csak csendben ültem a zsámolyon és hallgattam, a napszemüvegem pedig a homlokomon hevert.
2D elmondta, hogy zöld háttér elé fogunk állni a hangszereinkkel és azokon fogunk játszani a klip kedvéért. Russel, én és Noodz bólintottunk, hogy megértettük, mi lesz a dolgunk, majd azt mondta hogy oszoj van, csak ennyit akart közölni.
2d ekkor félrevonult, és én azt figyeltem, merre megy. A fürdőszoba felé vette az irányt, én pedig utána mentem, de nem zavartam őt, csak szemmel tartottam. Résnyire nyitva hagyta ajtaját, én megálltam a fal mellett, és annyit hallok, hogy 2D erősen szívja magába az anyagot, ami volt nála.
Nem szóltam semmit, nem mentem az ajtó elé, csak egy darabig álltam ott, aztán távoztam. Jól sejtettem én, hogy megint drogozott.
Kiültem az erkélyre és rágyújtottam egy cigire. Ekkor kijött a drágám és leült mellém, nem látszott valami jókedvűnek szegény...
Átöleltem Noodle-t a csípőjénél és közben próbáltam őt mosolyra késztetni.:
- Hé, mi a baj drága? - kérdeztem tőle.
- Szerinted mi a baj? - kérdezett vissza Noodz.
- HM... 2D. Ugye?
- Hát igen... Teljesen megváltozott...
- Tudom szívem. - mondtam.
- Mindegy is... Talán csak rossz kedve van... - mondta Noodz reménykedve aztán ő is cigizni kezdett.
Ezután a csípőjét simogattam meg a derekát, hogy megnyugodjon.
Eltelt egy óra körülbelül, Noodle elszundított a szobámban, 2D pedig beszélni akart velünk, srácokkal. Kiültünk a nappaliba, és az az ötlete támadt 2D-nek, hogy a klip alatt szívjunk lsd-t és úgy forgassuk le. Én szívem szerint jó ötletnek tartottam, mert imádom az elvont dolgokat és 2D rendkívül kreatív srác. Russel sem ellenezte, csak annyit tett hozzá, hogy ne menjen semminek se a rovására, de Noodlenek semmiképp ne mondjuk el és neki nem adhat senki ilyet, különben ő maga töri el a kezét annak aki ad neki. Én erre csak vigyorogtam, mert Russel komoly egy apafigura Noodle számára.
A klipet este fogjuk forgatni sötétedés után, mert akkor kevés ember jár az utcán.
2D azt mondta, hogy még a forgatás előtt fél órával be kell lőni magunkat az anyaggal, hogy hatás alatt legyünk a klip közben.
Be kell vallanom, nagy fába vágtam a fejszét, mert csak Noodle miatt vagyok kissé ideges. Ha megtudja, hogy mindannyian be vagyunk drogozva, megharagszik...
Már pedig Noodz nem idióta, tudni fogja, hogy nem vagyunk normálisak.
Késő délutáni órában bementem a szobámba, hogy lepihenjek egy kicsit. Noodle még mindig aludt a matracon. Mellé feküdtem hanyatt, és a telefonom néztem, de aztán magam is elszundítottam a matracon fekve, s a telefon is a mellkasomra esett.
Estefelé 2D ébresztett engem, hogy menjek ki vele cigizni, így hát fogtam magam, felébredtem és kiültem vele a teraszra a földszinten.
Russ és Noodle a lakosztályban maradtak.
2d újra az a csendes és pihent személy volt, amilyennek ismerjük. Elbeszélgettük az időt ameddig elszívtuk a dohányt, s 2D nyíltan elmondott nekem komoly dolgokat és kiöntötte a szívét. Szeretem, hogy ennyire megbízik bennem, én lettem a lelki társa. Bár én nem igazán hangsúlyoztam neki annyira, hogy hozzám bármikor fordulhat, de valahogy a cselekedeteim ezt súgták felé nézve,aminek nagyon is örülök, hisz 2D egy született tehetség és csupa szív.
Egymással szemben ültünk a kinti asztalnál, és a lábát az én lábamhoz mozdította. Valahogy éreztem, hogy ezzel üzenni akar valamit felém, de nem szóltam semmit, csak elmosolyodtam, amikor a szemébe néztem. Amikor ő is rám nézett, elvigyorodott a kis beteges módján.
Ekkor szóba hoztam neki a ma estét.:
- Nos akkor hogyan lesz a ma esti klip forgatás? - kérdeztem tőle kedvesen,miközben beleszívtam a cigarettába.
- HM... Menjünk a mosdóba, és szívjunk be mind a hárman, még mielőtt elindulnánk a stúdióba! - mondta 2D.
- Oké, de ugye tudod, hogy ebből nagy baj lesz a végén? - vigyorogtam.
- Noodle nem hiszem, hogy foglalkozna vele...-emlitette 2D
- Hát... Nem olyan biztos az, de mindegy. Legyen ahogy mondod! - mondtam a vállam vonogatva, aztán elnyomtam a cigicsikket a hamutartóban.
2D feszült állapotban ült az asztalnál, aztán megfogtam a kezét és szembenézett velem. Mosollyal tekintettem rá, csak biztatásból, aztán ő is rám nézett és megnyugodott.:
- Hidd el, muszáj lesz ezt megtennünk, csak így lesz sikeres a klip!-erősködött 2D.
- 2D én tudom és egyet értünk veled, csak... Mi lesz Noodle-el? Nem hinném, hogy jól fog neki esni.
- Én megértem, de ez a klip így van megírva. Sajnálom. - keményített be ismét 2D. Megint olyan dühös volt és frusztrált... Oly hirtelen változik a hangulata, mint egy kamasznak... Kezdtem kissé aggódni mindenkiért itt a csapatban. Vettem egy sóhajt, majd megszólaltam újra :
- Akkor hány órakor lőjük be magunkat lsd-vel? - kérdeztem a kockázatot elválalva.
- Mondd meg Russelnek, hogy este 8-kor tali az alsó szinten a nyilvános mosdóban! - mondta 2D határozottan.
- Úgy lesz. - válaszoltam, felálltam a székről, s elmentem Russelhez az erkélyre, hogy elmondjam neki, mit mondott 2D.
Russ bólintott, aztán iszogatott tovább.
Estefelé felvettem a ruhát, amiben a klip forgatásán leszek, addigra Noodz is ébren volt, de ő a felső fürdőben sminkelte magát. Ott voltam mellette egy darabig, míg öltöztem fel és bezseléztem a hajam.:
- Mindjárt jövök drágám, okés? - szóltam Noodlenek, közben szájon csókoltuk egymást, s kiléptem a fürdőből, onnan gyorsan lebaktattam a lépcsőn a srácokhoz. 2D és Russel már ott voltak:
- Gyerünk srácok, nem érünk rá! Gyorsnak kell lennünk! - mondta Russel komoly hangján.
2D meggyújtotta a a csikket, és mindannyian beleszívtunk. Addig szívtuk, amíg el nem fogyott az az egy szál. 2D kidobta a végét, és azon nyomban visszamentünk az emeletre, mintha mi sem történt volna.
Noodle már keresett minket, merre vagyunk, aztán mindannyian mosolyogtunk rá, mint a hülyék. XD
Abban a pillanatban minden nagyon vicces volt.
Elkezdtem élénkebb színeket látni, foltokat a falakon és éreztem, hogy elöntött engem az indokolatlan jókedv.
Elindultunk a stúdióba, megfogtuk a hangszereinket, kézbe vettük őket, a stáb már mindent előkészített nekünk, a zöld háttér elé álltunk, s amikor elindult a zenénk akkor kezdődött az igazi hangulat. Meg szűnt körülöttem minden... Csak a zenét hallottam és 2D énekét. Belelendültem a zenébe és őrült módon játszottam a basszusgitáromon, mint egy rock sztár. A sötét szemüveg mögül csak annyit láttam, hogy vibrál színesen a talpam alatt a porond, amin táncoltunk. Elszakadtam a valóságtól, lebegtem a felhők között, teljesen elfelejtettem, ki vagyok, mi vagyok és mi miért van stb....
A lelkem kiszállt a testemből... Csak a tánc és a gitározás és a zene maradt meg bennem, amire emlékezni tudok, azon kívül minden esemény kiment a fejemből.
A klip végén 2D összeesett a színpadon én meg akaratomtól függetlenül kinevettem, de aztán felsegítettem a padlóról, még a stábbal együtt. Becipeltük Russel és én a fürdőbe, leültettük, és vizes ruhával próbáltuk az arcát törölgetni. Később felébredt, mi pedig mellette maradtunk és vizet locsoltunk az arcára, meg itattuk vele.
Eltelt sok perc, és vissza mentünk a szálláshelyre mind a négyen.
2D bent feküdt a szobában az ágyon. Nem mozdult, csak nagyon mélyen aludt és a klipp sikeresen elkészült.
Én 2D mellett maradtam az ágyban, közben fogtam a fejem, annyira szédültem a drog miatt, aztán én is elaludtam végül.
Mire végre észhez tértem, nem akartam hinni a szememnek, amikor megnéztem a telefonon, mennyi az idő.
Utoljára arra emlékeztem, hogy sötét volt és éjszaka, amikor elaludtam 2D mellett. Arra ébredek, hogy másnap dél körül járt az idő és világos volt odakint.

Gorillaz fanfiction_TheNowNow_ (18+) [befejezett] Where stories live. Discover now