3. Felszínre Törő Elfojtott Érzelmek

88 2 0
                                    

!! Szexuális tartalom!!

Visszafelé menet, a fene majd megevett. Miért én? Miért pont ő? Folyton csak ezek a kérdések jártak az agyamban. Úgy szóval, nyitom a szobája ajtaját, belépek rajta, elkezdem rágni a számat s csak annyit nyögök ki magamból, hogy Bocsika.:
- Miért is? - kérdezte Ace vigyorogva.
- Hát amiért így leléptem. Muszáj volt, ne hari!
- Áh. Ugyan! - legyintett rá, aztán visszaültem, ahol eddig is voltam, s most újra távolabb volt tőlem, mint az elején.
- Igazából te ne haragudj, csak...tényleg rohadt jó illatod van. - jegyezte meg ismét Ace, aztán ferde mosolyra húzódott a szája.:
- Hát... Semmi baj... - vigyorodtam el zavaromban. Nem mertem a szemébe nézni, annyira furán, de mégis jól éreztem magam, aztán ennyit mondtam neki vissza :- A tiéd is jó.... - égett a pofám mindenhol... Az agyam már elképzelni sem merem, milyen fejeket vágna, ha emberi alakban lenne...
- Tényleg tetszik? - kérdezett vissza Ace felkapott fejjel.
- Jah.... Nem rossz... - válaszoltam közben magam elé tekintve és a körmeimmel babrálva.
Persze miért is ne, folytatta tovább, hogy engem szaglászott, én idióta meg hagytam, mert ami jól esik, az jól esik... Azzal nem tudtam mit kezdeni. Ahogy a levegőt kifújta orrán, megcsiklandozta a nyakam, amitől a gerincem és mindenem beleborzongott.
Ekkor oldalra fordítottam a fejem az ő irányába, s amikor az orrunk véletlenül összetalálkoztak, Ace elvigyorodott egyetlen másodpercre, majd egyre közelebb és közelebb kezdett el a fejével jönni. Elforditotta a fejét egy másik szögben, aztán enyhe ijedt tekintettel, lehunytam a szemem, torkomban gombóc keletkezett, nagyot nyeltem, s csak annyit érzek, hogy az üdítőjének ízét érzem az ő száján. A felső ajkam simította az ő alsó ajka. Először csak egy rövid szájcsókot adott... Mondom mi a fasz....
Amikor abbahagyta, elkezdtem hevesebben lélegezni. Azt akartam, hogy mégegyszer megtegye, és vadabban merüljünk bele. Mindkét szemem csukva maradt, a szám enyhén nyitva, a lélegzetem teljesen leállt egy röpke pillanatra.
Na jó, azt hiszem bejön nekem a srác. Imádom a stílusát, tetszik a személyisége, rohadt jól csókol, de a világ minden pénzéért sem akarnék vele együtt lenni, vagy mégis? Nem vagyok szerelmes belé, úgyhogy engem amúgy se tudna hülyíteni. De egy biztos, nem akarom, hogy bárki is megtudja, mi történt az előbb...
Megszeppent arccal nyitottam ki a szemem és néztem vele szemben. Értetlenül bámultam a srácra. :
- Én azt hittem....meleg vagy.... - súgtam neki nagyon halkan.
- Micsoda? Ki mondta ezt neked? - kérdezte Ace csodálkozva.
- Senki.... Magam láttam... - mondtam.- tegnap te meg 2D...?-ekkor újra vigyorogni kezdett.:
- Jaah! Hát Igazából mindkettőtök nagyon tetszik.
- Én is, meg ő is??
- Aham. - válaszolta gyorsan és határozottan.
- Hát.... Okéé.... - vontam meg a vállam.
- De mint ahogy észrevettem, 2D nem igazán viszonyult a dologhoz. - vigyorgott Ace.
- Neki valaki más tetszik... - válaszoltam gyorsan.
Ace vállat vont, majd egy újabb vigyorral az arcán a vállamon fogott, és közelebb húzott magához. Azért azt nem akartam, hogy elbízza magát és azt higyje, hogy bármit megtehet velem, úgy hát minden mozdulataira odafigyeltem, de ami jól esett tőle, azt mind hagytam. Félig feküdtünk az ágyon, a könyökünkkel támaszkodtunk, én pedig az egyik karjába zárva vagyok és a sötétszürke koponyás pólóját szagolgatom. Ekkor Ace hanyatt dobta magát mellettem, hirtelen odafordítottam a tekintetem rá s végig néztem a felső testén. Be kell, hogy valljam teljes mértékben felizgultam és görcsbe rándult az alsó testem.
Ace ezután a derekamnál fogva magára fektetett, és pikk-pakk, máris rajta voltam. Huncut tekintetén ragadt a tekintetem, ő meg a csípőmet simogatta, olykor belém is markolt. Megint rágni kezdtem a szám, és hevesen fellélegeztem. Amikor a belső combom hozzáért a térdéhez, késztetésből erősebben hozzádörgöltem a medence tájékom. Ace kezei pedig vándoroltak a testemen át. Benyúlt a pólóm alá, s felfelé indultak a kezei, s amikor a melleimhez ért, erősen beléjük markolt. Behunytam a szemem és erősen felsóhajtottam, aztán feljebb ültem, hogy kényelmes legyen. Ace is felült hozzám, miközben én az ágyékán ücsörögtem térdelve. Átkarolta a derekam, s most hátulról nyúlt a felsőm alá, s amikor végig simitotta tenyerét és a hegyes karmait a felső testemen, megremegtem és egy heves orrlélegzet vette át a helyét. Magához húzott, s újra csókolózni kezdtünk, de most már rendesen a számba helyezve a nyelvét. Ez nem romantikus csók volt, nem is érzéki szenvedéllyel teli... Ez vad volt, csábító és mérhetetlenül pajzán. Jó pár percig faltuk egymást, a számat rágcsálta, és a nyakam nyalogatta, szívta és a melleimet babrálta. Az érzékeny pontjaimhoz érve, mindig felsóhajtottam. Már teljesen átáztam alul, s éreztem a combommal a merevedését. Elkezdett a nyakamnál puszilgatni, a hideg végig futott a hátamon, meg amikor a fülembe súgdolózott, végem volt.:
- Jó érzés? - súgta.
Erősen kapaszkodtam a nyakában és elkezdtem lágyan a fülét harapdálni, amire ő is nagyon beindult. Ezután benyúlt a bugyim alá, s alul érezni kezdtem, hogy a vékony csontos ujjai végig haladnak az erős nedvemben.
Nekiállt a csiklómat ingerelni, amire megint felnyögtem a füle mellett.
Annyira jól csinálta az ujjaival, hogy nem kellett sok ahhoz, hogy elmenjek. Majd felnyomta két ujját óvatosan, a másik kezével pedig a nadrágjában matatott, s előkapta a merev szerszámát, húzkodta fel és le, majd abbahagyta és újra sugdolózni kezdett a fülembe lágy és huncut hangján:
- Van kedved egy kicsit... Szórakozni? - kérdezte Ace elvigyorodva. Úgy tettem, mint aki annyira gondolkodik a dolgon, s ennyit válaszoltam.:
- Van nálad gumi? - kérdeztem vissza .
- Öhm. Jah. - vigyorgott ismét. - Bébi, odaadnád azt a tokot, kérlek! - kért meg rá Ace csábító hangján. Miközben odahajoltam az ágy széléhez, ő a derekam erősen tartotta, nehogy leforduljak az ágyról.
Átadtam neki egy kicsi fekete szütyőt, amiben ha jól láttam a dezodorját tartotta, meg a kulcsát meg egyéb értékeit, aztán előhúzott belőle egy fekete színű óvszert. Kibontotta szempillantás alatt, aztán ráhúzta a férfiasságára. Annyira felizgultam a látványra, hogy elkezdtem még erősebben rágni az ajkaim. Ace megemelte a derekam egy picivel, míg én lejjebb húztam a rövidnadrágom, de ahhoz fel kellett, hogy álljak, hogy egyik lábam kibújtassam belőle. Szóval alul full pucéran álltam az ágyon Ace felett, ő feljebb ült és a combjaim közé fúrta az arcát. A levegő a mellkasomba szorult, s lefelé nézve, félig behunyt szemmel csak nyögtem folyamatosan. Úgy éreztem, mintha árvíz sújtotta volna az alsó testtájékomat.
Ezután lejjebb ereszkedtem, újra felette térdeltem, majd fogta a farkát és óvatosan belém rakta... Amikor elérte a G-pontomat, hatalmas sóhaj hallatszott belőlem ki. Először ő mozgatott engem a csipőmnél fogva, majd egyre gyorsabban és gyorsabban pumpált engem, később már én mozogtam rajta.
Teljesen hason feküdtem a mellkasára, és belefúrtam az arcomat az izmos vállába, ő pedig alulról pumpált engem és a csiklómat izgatta az ujjaival körkörösen. Csak a sóhajainkat hallottam, erősen az ágylepedőbe markoltam. Ahogy mozogtam, belülről teljesen éreztem, hogy összehúzódom, és fokozatosan növekedett az esélye, hogy elmenjek, s amikor elért az orgazmus, azonnal felszusszantottam, Ace pedig annál gyorsabban mozgott bennem és huncut módján szélesre vigyorodott a szája. Teljes mértékben elmentem, s csak nyögtem, közben Ace a számhoz tartotta a fülét.:
- Elmentél bébi? - kérdezte tőlem nagyon halkan, de én csak bolintani tudtam.- OH ez az.... - mondta Ace elégedett vigyorral az arcán. - Ha én megyek el, rád élvezhetek? - súgta a fülembe szexi hangján.
- Kérlek.... - vágtam vissza rövid válaszként sóhajtozva.
- Rendben. - s azzal kihúzta, lehúzta a gumit, a dákója felé hajoltam mellkassal egyvonalban, aztán rámverte az összes nedvét. Imádtam, ahogy beteríti a melleimet.
Ezt követően jól kidőltünk az ágyon, s csak azt hallottam, hogy milyen szaporán ver a szíve, illetve lélegzünk mind a ketten.
Ace csak simogatta a hátam, amikor rajta feküdtem hason, aztán fél szemmel azt veszem észre, hogy a telefonjáért nyúlt, ami mellettünk hevert a matracon, s csak ennyit hallok halk hangon :
- Baszki... - mondta Ace röhögve.
- Mi a baj? - kérdeztem tőle fáradt és kielégült hangomon.
- Elmondjam, mennyi az idő? (XD)
- HM?- jeleztem felé enyhe hangnemben, hogy mondja el.
- Reggel 6 óra. - vigyorgott Ace.
- Uh.... - reagáltam le egyetlen pici hangommal, majd egy sóhajt vetve, behunytam a szemem. Én már aludtam, amikor Ace még nagyban mobilozott a fejem felett, de aztán lerakta ő is, fogta a plüsstakaróját és magunkra terítette.
Azonnali hatállyal elaludtam a karjai között. Alul teljesen meztelen voltam, felül pedig fel volt tűrve a topom.

Gorillaz fanfiction_TheNowNow_ (18+) [befejezett] Where stories live. Discover now