8. Délben

31 2 0
                                    

Ismét dél körül volt, amikor magamhoz tértem. Oldalt fekvésből fordultam át hanyattfekvésbe, s azt veszem észre, hogy ki vagyok takarózva és Ace az ágyékomon fekszik a fejével és mosolyog rám. Ki sem nyitottam a szemem, már mosolyra húzódott a szám:
- Na szép reggelt! - mondta tréfásan.
- Te mióta vagy fent?
- Fél 12 óta. Most van fél egy.
- Úristen!
- Aztán jól aludtál? - könyökölt elém félmezítelen testével, közben a combom fogdozva.
-Igen. Eléggé. Egy darabig zúgott a fejem, de nem tartott sokáig. - mondtam.
Ekkor a lepedőbe markoltam a kezemmel, Ace odahajolt hozzám, durván csókolóztunk, majd egy váratlan pillanatban, elkezdte erősen szívni az alsó ajkam, de olyannyira, hogy már fájni kezdett. Kibaszott szexinek találtam, de azért eléggé kellemetlen is volt már egy idő után. Beszélni ugye nem bírtam abban a pillanatban, csak nyöszörögve jeleztem, hogy ezt már ne csinálja, mert már nagyon fáj. Szerencsére abbahagyta egy idő után, meg igazából nem akart nekem rosszat. . Ekkor Ace a fülemhez hajolt.:
-Tegyük izgalmassá a szórakozást!
- Mire gondolsz? - kérdeztem halkan.
- Hát a fürdőszobára! - nah mondom nekünk itt végünk.:
- De.... Ilyenkor nappal???
- Ez a lényeg... - kacsintott felém pajzán tekintettel.
- Na neee... - vigyorogtam el kínomban.
Ace és én hálóruhában lopakodtunk ki a zuhanyzóba. Én eléggé feszült helyzetben voltam, de ott volt velem Ace,aki elhúzta a függönyt.
Hirtelen elkezdtek a gondolataim járni. Ace átkarolt a derekamnál jó szorosan magához szorítva, és csípőjét az enyémhez nyomta. Én csak vettem a levegőket hevesen. Erősen a hátába markoltam a körmeimmel... Ace jobban hozzám dörgölőzött, s végig engem bámult tetőtől talpig.
Ekkor felemelte a tekintetem magam felé. Egyik kezemmel a vállába kapaszkodtam, a másikat a csipőm mellett hagytam s a vállára hajtva a fejem, sóhajtoztam, ő pedig a fülemnél hevert.
Pár perc után hallottuk, hogy valaki épp belépett. Hirtelen nagyon megijedtem és azonnal befeszültem. Ace közben csak vigyorgott magában és engem próbált nyugtatni. Csak annyit mutatott nekem, hogy maradjak higgadt és legyek nagyon csöndben. A cipőjének hangjából és járásának típusából megállapítva tudtuk, hogy 2D lépett be.:
- Ez 2D... - súgta nekem Ace vigyorogva.
- Tudom.... - súgtam vissza nagyon nagyon halkan.
- Akkor nyugi... Nagy baj nincsen. Ő nem vesz észre. - bólintottam. Eltakartam az arcom az egyik kezemmel, mert egy baromnak éreztem magam, de közben jókat vigyorogtam kínomban. Ace csak rajtam mosolygott, s újra a fülemhez hajolt :
- Mi a baj? - kérdezte nevetve. Egyszerű fejrázással válaszoltam, hogy semmi.
Ace leültetett a zuhanyszékre, a térdemig húzta a shorts-om.:
- Nyugi Noodz... - súgta. Letérdelt elém, kiljebb húzta a csípőm, aztán alulról csókolgatott.Mindkét kezemmel belemarkoltam Ace vállába, közben azt hallom, 2D mosakszik. A legkisebb lélegzetem is igyekeztem bent tartani. Ace arcán láttam, mennyire élvezi a helyzetet... Erősen beleharaptam a számba, s hosszan magamba fojtottam a levegőt. Ekkor 2D kilépett az ajtón...
Hallottam, hogy léptei halványodnak, s hatalmas megkönnyebbüléssel fújtam ki a levegőt. Ace fekete hajába túrtam, megmarkoltam, közben hajszálai az ujjaimra tapadtak ezután a felsőm alá nyúlt én meg behunytam a szemeim.
Egyszer-kétszer véletlenül a kiscsajról is előfordult pár gondolatom. Volt, hogy egyáltalán nem képzelődtem, egyszerűen csak Acet néztem, a haját birizgáltam, meg a vállába csimpaszkodtam.
Ráhajtottam a fejem az ő fejére és lihegtem, közben éreztem, ahogy a remegő lábaim tartja.
Ám a gondolataim annyira erősek voltak... Éreztem, ahogy a feszültség árad a testemen át, s elér... Lassan sóhajtottam fel, ráharaptam a számra, megremegtek a lábaim, befeszítettem a kezeim, s visszafojtottam a hangomat. Ekkor Ace felemelte a fejét, megcsókolta a köldököm és ezt mondta nekem suttogva :
- Imádom a reakcióidat... - súgta nekem.
Hogy a rosszseb egye meg őt.... Erősen rágtam a szám és csak szuszogtam. Teljesen elért a gyönyör, s minden testrészem befeszült abban a pillanatban. Ace ezután feljebb ereszkedett, és szembenéztünk egymással. Nyugodt állapotban vettem a levegőket, ő pedig szélesen rám mosolygott majd én is visszamosolyogtam rá és a kezem a hajában maradt. Egy darabig néztük egymást, Ace a hátam simogatta, ami kellemes érzés volt, majd így szólt hozzám:
- Nem buktunk le. XD
- Hát... Jah. - szóltam.
Ace bólintott vigyorogva. Először az arcára néztem, majd véletlenül a tekintetem kicsit lejjebb esett a mellkasára. Hirtelen lehunytam a szemem egy pillanatra, közben észrevettem, hogy elhagytam a mamusz papucsom, miközben Ace engem kényeztetett :
- Elhagytam a papucsom.- vigyorodtunk el hirtelen mind a kettem.
- Öltözzünk fel! - súgta nekem Ace, miközben simogatott s én az ujjait bámultam, ahogy végig vándorolgatnak a melleimen át.:
- Rendben... - mondtam. A sunyi vigyor azóta sem törlődött róla... Az őrületbe kerget esküszöm... Ekkor közelebb léptem hozzá, a nyakába csimpaszkodtam két kezemmel és elkezdtünk újra vadul csókolózni, az ujjaimat pedig összeszorítottam a nyakában, ő pedig a nyakamba harapott. Hangosan felsóhajtottam és gyorsan ki is fújtam a levegőt. Ace elkezdett szívni.:
- Neee... Meg fog látszódni... - súgtam a fülébe halkan..
- Akkor majd eltakarod valamivel... - súgta vissza.
-Annyira rossz vagy... Nyár van! Hogyan takarjam már el a nyakam?- súgtam vissza hevesen lélegezve. Jobban a nyakába eresztettem a körmeim, mert nagyon be voltam indulva. :
- Nem baj...max másfél hét, aztán eltűnik, vagy egy hét. - mondta Ace a fülembe. A vállába bújtam és a szürke felsőjébe fojtottam a sóhajaimat. Amikor már konkrét fájdalmat éreztem a nyakamnál, el akartam volna tolni a nyakamtól random mindenféle akarat nélkül, mert olyan durván szívta.:
- Oké, oké.... Most már elég lesz... - szóltam hozzá küszködve a fájdalommal. Ace azért megértette, csak gondolom szórakozni akart, nem pedig fájdalmat okozni. Ekkor abbahagyta és a számra adott egy gyengéd csókot:
- Ne haragudj... - mondta nekem mosolyogva.
- Semmi... Mindegy. OUCH! - mondtam vigyorogva, mikor a nyakamhoz nyúltam.
- Upsz. Bocsi. - mondta Ace a tarkóját vakargatva.
- Nem vészes... - válaszoltam enyhén dühösen, de az biztos, hogy nekem legalább egy hétig kendőt kell majd a nyakamba hordanom, mert ez csúnya vörös foltot fog maga után hagyni.
- Vizezz be valami ruhát, aztán az is enyhítheti. - mondta Ace vigyorogva.
- Jaj de kedves tőled! Ez mind a te hibád ugye tudod! -vágtam vissza nevetve, közben nyelvemet kinyujtva, hogy tudja, hogy csak viccből piszkálódom vele.
- Mert hagytad, hogy ezt tegyem. - súgta vissza erotikus hangon. Baszki...megölöm!! XD De ahogy kimondta a mondatot, összerezzentem, s csak ennyit bírtam válaszul kinyögni:
- Öhm... Akkor én megyek és lejegelem a nyakam...
- Jól teszed 😝- súgta csábító hangján, aztán belenyalt a fülembe.
- Szemét vagy..... - mondtam neki humorosan. Odaballagtam a kézmosókhoz, és egyik kistörölközőm vizeztem be jó hideg vízzel, majd a nyakamra tapasztottam, de azt is nagyon óvatosan csináltam, mert eléggé fájt így is. Megfésültem a hajamat a kefémmel, újra összekötöttem kettő copfba.
Ace ezután odajött hozzám, rámmosolygott és az arcomra tette a kezét:
- Ne hari... Nem bírtam tovább, hogy ne tegyem meg...
- Mindegy.. Csak most ez így rohadt gáz lesz... - válaszoltam lefelé nézve, közben átkarolta a derekam, s kisétáltunk, közben a kulcsát lóbálta a kezében.
Bementünk a szobába, leültem az ágyra, elkezdtem öltözni, míg Ace a másik oldalán ülve a telefonját nyomkodta, közbe-közbe rám tekintett, amikor magamra pakoltam a ruháimat.:
- De azért jó volt a buli, ugye? - kérdezte tőlem Ace.
- Hát persze, hogy jó volt. Miért ne lett volna? - kérdeztem vissza.
- Hát gondolom, amikor teljesen leittad magad.
-mondta Ace elvigyorodva.
- Jah?! Nem tudom mi a francért volt az nekem jó... Hát de nah... előfordul..
- Tudom. Nyugi.
- Eléggé furcsán éreztem magam az biztos. Bűntudatom volt, aztán így akartam elnyomni...
- Áh, nem kell. Ha valaki, aki az ilyet megérti, én nagyon is. - mondta Ace bizalomgerjesztően.
- Hát igen... - mosolyogtam, miközben vettem fel a felsőmet.

Gorillaz fanfiction_TheNowNow_ (18+) [befejezett] Where stories live. Discover now