1.0

4.2K 308 5
                                    

Stajao je nepomično.U mislima mu je bila njena kosa boje karamele, zelenkaste oči, taj trapavi hod, jedva čujno psovanje...Ona.

„Nema teorije" šapne.Sudbina nikad' nije bila na njegovoj strani, zato ni nije verovao u ono što se upravo desilo. „To je samo slučajnost" promrmljao je sebi u bradu.

„Harry šta buncaš?" pitao ga je Zoom sa melenim osmehom.

„Ništa Zoom," reklao je a onda se setio „Nisi me sigurno pozvao ovde bezveze?"

Zoom'u je odjednom palo raspoloženje.Nabacio je grimasu koju ni sam nije mogao da protumači a kamoli Harry. „Oh, da prijatelju"

„Da li si našao nekoga?" pitao je praveći lažni osmeh.

„Zoom na šta ciljaš?" Sumljivo ga je pitao drug.Harry je znao ovu facu, nešto se strašno dogodilo.Poznavajući Zoom'a trebaće mu dosta vremena da to izvuče iz njega .

„Pa devojku i to"

Prva pomisao - A f r o d i t a. „Ne" rekao je hladno.

„Burazeru, šta misliš zašto sam te doveo ovde?Vidi onu tamo" prstom je pokazao na brinetu nekoliko stolova dalje.Iako je izgledala zabrinuto bila je prelepa.Kosa joj je dosezala sve do zadnjice, a krupne oči boje okeana izvamvljivale su poglede.Zoom je odlepio gledavši kako joj se tanke usnice razvlače u jedan nervozan osmeh.

„Je*i ga" tiho opsova Zoom kada je video da nije sama. „Ima dečka" rekao je očajno.Zoom se negde duboko u sebi divio vezi kakvu su imali Harold i Tay, čak je i bio ljubomoran, ali prestalo je sa vremenom.Još uvek traži ženu svog života, baš zato menja žene kao čarape.Traži nju.Onu pravu.

„Kako znaš da joj je dečko?" Harry podigne obrvu.I njemu se svidela devojka ali ne toliko koliko Zoom'u.

„Kako takav anđeo da nema dečka?" Zoom se sarkastično nasmeja.Srce mu se slomilo kada je primetio da njena ruka na ruci nepoznatog dečka.

Nije imao pojma da je taj Anđeo o kome on priča zapravo Stefania.

A f r o d i t a

-Osećam se trulo.Kao da nemam nikog pored sebe, jedino što mi je ostalo jeste ovaj telefon i..ti Harold.Iako te ne poznajem volim da razgovaram sa tobom na jedan jako čudan način.Kada pričamo osećam se slobodno, kao da me nije briga ni za šta.Jednostavno nestane sve..- maleni osmeh joj se nacrtao na licu. -Znaš, opet sam se posvađala sa najboljom drugaricom i stvarno mi treba neko da me sasluša i da izbacim sva ova sranja iz sebe, pa ako se gospodin Harold smiluje i uključi telefon, neka me pozove-

Tu završava njena govorna poruka njemu.

...

Nekoliko minuta pošto je Stefania izašla iz kafića, Zoom odlučuje da mu kaže pravi razlog zašto je ovde.

„Harry ja sam razlog zbog koga ste ti i Tay raskinuli" konačno je izustio Zoom.Kao da mu je pao kamen sa srca. Rekao je to naglas, zar ne?

„Čekaj?Šta?" Ostavio je Harry'ja zatečenog.Kroz glavu mu je prošlo mnogo stvari u tom trenutku, ali.. „Nije valjda Zoom.."

Zoom blago klimne glavom „Jeste" Prijatelj je prijatelja odbijao pogledati u oči.

„Čekaj, malo ovo je zbunjujuće" Harry je prodrmao glavu tako da su mu nekoliko pramenova kose izašli iz male punđe koju je na brzinu napravio pre nego što je izašao sa Zoom'om.

„Reci to" rekao je ironično.Nije verovao da se ovo događa.Nije verovao njemu.Da nije ovo još samo jedna Zoom'ova šala?

„Tay i ja..mi" uzdahnuo je „spavali smo zajedno"

Šta mislite o Zoom'u?Sledeći nastavak će verovatno biti vezan za Spartak'a, tako da ćete otkiti da li laže ili ne. -Novi cover buhohoho:)
Hvala svima koji su čekali nedelju dana ovaj nastavak♥

Pogrešan broj ☏Where stories live. Discover now