0.8

4.4K 326 1
                                    

„Da li si ti ozbiljna?“  Afrodita nije mogla da veruje šta njena drugarica traži od nje.Shvatila je da je Stefania skroz luda za Spartakom.

„U potpunosti“ odgovorila joj je Stefania.

„Ti misliš da ja idem na taj sastanak?“ pitala je.Stefania je mislila da je to rešenje njihovih problema, naći će se, popiti i pojesti nešto, našaliti se.Stvari će se tako srediti zar ne?Zadržaće i Spartaka i Afroditu.

„Afrodita, videćeš da se promenio ako mu pružiš šansu.Veruj mi ni on nije bio baš zadovoljan što idemo nas troje zajedno , ali je naravno pristao..Moguće da je to zbog mene, ali ja samo hoću da sve sredim“

„Oh, njegovom visočanstvu nije drago?“ pitala je sarkastično „To je zbog onoga?“

Stefania je klimnula glavom „Zbog onoga“

Afrodita je zatvorila oči prisećajući se tog događaja.

„Gospođice da li ste dobro?“ pitao je mladi policajac te mladu devojku smestio na udobnu fotelju preko puta njegovog radnog stola.

„Pa kako vam mogu pomoći?“ upitao je brzo. „Uh, ja-a...Htela-a..“Nekoliko trenutka kasnije shvatio je da je devojka neodlučna.

„Želite nekog da prijavite?“ pitao je policajac predpostavljajući o čemu se radi. „Tako nekako“ brzo je rekla devojka. „Želim da prijavim dečka po imenu Spartak Munslow“

„Jedva se izvukao iz toga Af“ Stefania je rekla tiho „Nisi trebala da ga prijaviš“ dodala je.

„Da tad’ nisam ne bi nikad prestao“ rekla je glasnije nego što ja nameravala.Znala je da Stefania ne voli da se podseća na taj period života, ali jednostavno joj je izletelo. „Vidi, Stef, žao m..“ Ali ona je prekinula vezu.

„Bravo Afrodita, sada si ostala bez ijednog prijatelja“ rekla je sama sebi.

A onda joj je telefon zavibrirao što je značilo da je dobila poruku:

OD: Stefy

Kafić Solo per le signore  u 6.00 – čekamo te.

 

Odlučila je.Pojaviće se tamo.

...

„Moramo da pričamo, hitno“ rekao je nesigurno Zoom.

„Zoom, učim italijanski“ Pod hitno je morao da popravi ocene.Matematiku verovatno pada ove godine, ali nekako mora da popravi italijanski.Nastavnica mu je dala poslednju šansu i ne sme da je prokocka.

„Šta kažeš za sat?“ navaljivao je drug.

 „Šta kažeš nikada?“ Kao i druge stvari Harry ovo nije shvatao ozbiljno „Zoom ovo je preteško, da li si ti uopšte pipnuo knjigu ovo polugodište?“

„Harry ti sumnjaš u mene?“ pitao je sa dozom sarkazma. „Kafić -Solo per le signore – u 6“ dodao je.

„Videću šta mogu da uradim po tom pitanju“ 

Sudbina je na njihovoj strani.Srešće se, uskoro.Ali da li će oni znati da se, na neki način, poznaju?

Ovo je razgovor preko telefona [čisto ako neko nije shvatio] stavila sam pod navodnike jel mi je tako bilo lakše a inače bi stavljala crtice [ -blabal- ]
-Srećna nova godinaaa, želim vam sve najbolje i da vam ova godina bude bolja od predhodnihh♥

Pogrešan broj ☏Where stories live. Discover now