#3

411 17 0
                                    

(Ashton POV)
Ik werd wakker op de bank. gelijk stond ik op en liep naar de hotel kamer waar ik normaal zou slapen, ik opende de deur op een kiertje en keek naar binnen, ze sliep nog.
Vervolgens liep ik naar de keuken en maakte voor twee personen ontbijt, eerst at ik de mijne op en toen liep ik met de andere in m'n hand Lucy haar kamer in. Ik zette het op haar nachtkastje en ging naast haar op bed zitten. Met mijn hand streelde ik over haar wang "Lucy, kom word wakker" fluisterde ik. langzaam werd ze wakker. "ik heb ontbijt voor je gemaakt, en straks gaan we naar Australië toe, je mag mee" zei ik nog een keer lief tegen haar. " Ik heb geen honger" antwoordde ze me. " het is geen oplossing om jezelf uit te hongeren Lucy, eet wat voor mij." En tegenstribbelend pakte ze toch het bord op. Ze bleef er naar staren. En keek toen naar mij. " waarom?" Vroeg ze lief. " Je hebt het nodig, je bent echt mooi, maak je niet druk je bent niet dik" antwoordde ik, twijfelend nam ze een hap. Er volgden er nog een paar tot het broodje op was. "goedzo" zei ik en zette het bord weer in de keuken, toen ik terug kwam stond ze weer in de ondertussen opgedroogde kleding van vannacht, op dat moment kwamen Luke, Calum en Michael ook binnen. "morge" gaapte Luke, ik zag aan Lucy dat ze ze niet vertrouwde. Ookal moest ik zelf zeggen dat als ik Michael voor het eerst zou zien met z'n haar en wenkbrauw piercing dat ik hem ook niet zou vertrouwen, zelfde geld voor luke, hij is heel lang en heeft ook een lippiercing, en ja Calum die zou je wel kunnen vertrouwen, als hij niet shirtless binnenkwam. damn wat had ik toch ook rare vrienden.

(Lucy POV )
Vertrouwen deed ik ze niet, hun uiterlijk alleen al... creeps waarom zou je shirtless m'n kamer in komen? Dacht ik bij mezelf, toch zei ik maar goedemorgen terug. " heb je lekker geslapen?" Vroeg Michael aan me. ik knikte zachtjes. ik moest een wc vinden, de dwang om te snijden was heel groot geworden. "is er een wc?" Vroeg ik onzeker, ik zag dat Ashton wat aan me merkte, "nee we doen het in de wasbak" antwoordde Michael droog. ik kleurde lichtjes rood. "Michael kom mee" zei Calum terwijl hij Michael de kamer uittrok. "Je kunt ons echt vertrouwen." zei Luke geruststellend en liep de kamer ook weer uit. Waardoor ik nog alleen met Ashton stond. "ik heb het idee dat je niet echt naar de wc moet" zei ash. "T-tuurlijk wel, waarom zou ik anders een wc zoeken?" Stotterde ik nerveus, "om je zelf te snijden of om je eten eruit te halen, ik ben niet dom ik heb het zelf ook gehad lucy, bovendien vroeg je het al te nerveus" antwoordde hij weer. Hij had me door, dit werd moeilijker dan ik dacht. " wat wou je dan doen als ik echt naar de wc moet, naast me blijven staan?"vroeg ik net iets te bot, "als jij jezelf wilt uithongeren hou ik je niet tegen, als jij jezelf wilt snijden ga je gang..." Zei Ashton, dit had ik niet verwacht, ergens voelde ik spijt, dat had ik meestal alleen na het snijden, soms dan. "Sorry het kwam er iets te bot uit, ik bedoelde het niet zo" verontschuldigde ik me. "De wc is aan het eind van de gang, kijk hier heb je een mesje" zei Ashton en hij gaf me er een. Ik begon te huilen, hij maakte het me moeilijk zeg, ik sloeg het mesje uit z'n handen, hij spreidde zijn armen voor een knuffel. waardoor ik hem gelijk knuffelde.

(Ashton POV )
Tuurlijk zou ik haar niet laten snijden, wat dacht ze dan?, Wat ik nu wel wist is dat ze me nodig had, ze vertrouwde me. misschien wou ze gewoon mijn woorden om haar te troosten, maar ze kan niet eeuwig op mij blijven steunen, het klink flauw maar dit maakt haar alleen maar sterker. Ze leert het hierdoor juist niet te doen." Help je me mijn spullen inpakken?" Vroeg ik aan haar. ze knikte.
Uiteindelijk was mijn koffer ingepakt en stonden we klaar om te gaan, de tour was afgelopen, we gingen naar huis, hier zal haar leven voorgoed veranderen. we stapte met z'n allen de taxi in. Lucy zat met een briefje in haar handen. "wat staat erin?" Vroeg ik. Vervolgens vouwde ze het open: ik leef maar van mij heb je geen last meer, Lucy... deze boodschap was vast voor haar zus en vader, we reden langs haar straat en ik hield de taxi stil, en vervolgens pakte ik het briefje van haar en liep ermee naar de deur toe, ik gooide het door de brievenbus heen. en liep weer naar de taxi toe. opweg naar Australië....

Dit was m'n derde hoofdstukje hoop dat jullie het wel leuk vinden :)

Ashton Irwin trying not to love youWhere stories live. Discover now