1.6✴Şarjörde Bir Elmas Kurşun

11.9K 1.6K 2.8K
                                    

Multimedya: Sam Tinnesz - Heart of the Darkness

Keyifli Okumalar...

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare
(Yılbaşı için güzel çekilişlerimiz olacak, takip etmeyi unutmayın)

mareTwitter: e_smare(Yılbaşı için güzel çekilişlerimiz olacak, takip etmeyi unutmayın)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Kız bir elmas değerindeydi. Hatta çok daha fazlasıydı. Tarikata göre o nadir bulunan bir mücevherdi.

Karanlık çökeli birkaç saat oluyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Karanlık çökeli birkaç saat oluyordu. Dışarıda rüzgarlı bir hava vardı, öyle ki uğultusu şarjörün içine yayılıyordu. Normal bir insana göre bu ses ürkütücü sayılabilirdi ama şarjörde kimse normalin yakınından bile geçemezdi. Uzun bir süredir tarifinin ürkütücü kelimesiyle bile anlatılamayacağı varlıklarla iç içe yaşıyorlardı. Onların yanında, çoğu zaman da karşısında savaşmışlardı. Tenleri buz yanıklarıyla o kadar haşır neşir olmuştu ki artık onları bir yaradan ziyade bir nevi savaş nişanesi olarak taşıyorlardı.

Kai birkaç kez Jared'la buz yanığı yarışına bile girmişti. Elbette ki, her zaman Jared'dan daha iyi olduğu için en az yarayı alarak, hep o birinci olmuştu.

Kendini ortak alandaki yuvarlak gri koltuğa sertçe bıraktığında koltuğun karşı tarafında uyuklayan Eve hızla doğruldu ve belinden silahı aynı hızla çekip karşısına, yani Kai'ye çevirdi. Kai'yi gördüğünde ise dişlerinin arasından birkaç küfür süzüldü ve bunlar Kai'nin lügatına göre bile oldukça ağır küfürlerdi. Yine de gülerek koltuğun üzerine yayıldı.

"Bir dahakine," diye üzerine sertçe basarak vurguladı Eve. "Alnının ortasında bir delik açarım Kai ve bu sana son uyarım."

Kai dudaklarını büzerek hıh'ladı. Kollarını başının altına bir yastık misali dayarken ona yan bir bakış attı. "Burasının ortak alan olması sana ne ifade ediyor Eve? Bana şeyi ifade ediyor. Şeyi... Ortak alan olmasını. Uyumak istiyorsan sana bir oda tahsis edilmiş güzelim, orayı kullan."

Eve'in ayağa kalktığını göz ucuyla gördü. Öfkeden köpürdüğünü biliyordu, tıpkı tüm şarjörü üzerine boşaltmak istediğini bildiği gibi. Bunu yapamayacağı için de muhtemelen önce 'Canın cehenneme Kai!' diyecekti.

REVOLVERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin