Can Yoldaşım

8.7K 111 4
                                    


Dostuna bunu yapanı bulmak istiyordu. Bi yandan da sevimin durumunu öğrenmek için doktorlarla konuşuyordu. 3. günün başında doktorunun yanına gitti. Ve Doktora
"doktor bey sevimin durumu nasıl oldu" diye sordu. Doktor inciye "sevimin durumu iyiye gidiyo ama size sormam gereken bişey var" dedi. İnci doktora "sorun doktor bey yoksa bi problem mi var" dedi. Doktor inciye "arkadaşınızın vücudunda morluklar var ve sanırım alkol komasına girmeden önce ilişkiye girmiş fakat bu normale benzemiyo birden fazla kişi ona tecavüz etmiş olabilir" dedi doktor. İnci şoka girmişti napicani ne diceni bilmiyodu. Zaten arkadaşının normal bi zamanda bu kadar alkol alacağını da düşünmüyodu. Birisi inciye büyük bi yanlış yaptı. Birilerinin sevime böyle davranmaları onu çıldırttı adeta. İnci doktora bişey diyemeden oradan uzaklaştı.

İnci biraz sakinleşmek için kantine gitti. Kendine sıcak bi çay aldı ve şekersiz içti. Çayını içerken dün umudu gördüğü yere baktı. Arkadasina üzülüyodu ama umudu da merak ediyodu. Onu tekrardan görmeyi diledi içinden.

Kantinden çıkıp eve üstünü değiştirmeye gitti. Rahat bişeyler giyinmesi lazımdı çünkü yapacagi şey çok intikam vericiydi.

İnci o gün sevimin gittiği bara gitti bunu kimin yaptığını öğrenmesi lazımdı.

İnci normalde sakın bi kızdır ama sevimi çok seviyodur tek dostu sevimdir ve ona böyle bişey yapılması onun içindeki şeytanı ortaya çıkarttı. İnci çok güçlü bi kızdır ve tam bir delidir.

İnci bara gidip ordaki barmene sevimin resmini gösterdi. "bakarmısın birader bu kızı burda gördün mü 3 gün önce buraya gelmişti" dedi. Barmen ona "evet evet gördüm hatta iki kere geldi buraya ilkinde mutluydu ama ikinci gelişinde çok farklıydı" dedi. İnci "nasi farklıydı ilk gelişinde birisiyle miydi" diye sordu. Barmen "saçı başı dağılmışti hiç yüzü gulmuyodu buraya gelip oturdu ve aralıksız içti en sonunda düşüp bayıldı sonra birileri yardım etti. evet yanında birisi vardı her akşam takılır buraya ve her gece bi kızla ayrılır pek tekin tip değil" dedi. İnci "teşekkür ederim" dedi ve gitti.

İnci ne yapıcak? Aklında bi plan mi var? Yoksa sadece kabullenecek mi?

Hepsini merakla bekliyoruz...


İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim

SON UMUTHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin