İlk Sabah

10.5K 91 2
                                    

O günün güzelliğiyle umut incinin yanında kalmış ama birlikte olmamışlardı. Neredeyse sabaha kadar birbirlerini izlemişlerdi. Umut sabah uyanmış bir süre inciyi izlemiş ve güzelliğini içine çekmişti.

İnci uyurken umut kalkıp kahvaltı hazırlıcaktı. Mutfağa girdiğinde ilk önce neler olduğuna baktı. Biraz portakal ve greyfurt, yumurta, domates, peynir, zeytin ve patates vardı. İlk iş olarak patatesleri soyup kızartmak için tavaya yağ koydu. Patatesler kızarırken portakal ve greyfurtu sıktı ve iki bardağa koydu. Yumurtaları çırpıp peynirle karıştırdı ve omlet yaptı. Kızaran patatesleri bir tabağa aldı. Domates ve zeytini tabaklara koydu ve masaya özenle dizdi.

Kahvaltıyı hazırladıktan sonra yatağa gidip inciyi içine çeke çeke öptü.

"günaydın çirkin " inci yavaş yavaş gözlerini açarak umuta baktı. Umut, incinin masmavi gözlerine hayran hayran bakarken inci gülmekten kendini alamadı ve "günaydın tipsiz" dedi.

"hadi kalk elini yüzünü yıka ve mutfağa gel "
" tamam canim "
" fazla geç kalma özledim seni zaten" dedi dudaklarına ufak bi öpücük kondurdu.

İnci banyoya gidip elini yüzünü yıkarken dün umutun gördüğü mor sütyeni gördü. Ufak bir tebessüm ile katlı çamaşırları alıp odasındaki dolaba yerleştirdi. Hızlıca mutfağa gitti ve masayı görünce dondu kaldı. Umut incinin yanına geldi ve ona sarılarak "beğendin mi prenses"
"umut bu ne.. Sen ne zaman yaptın.. Çok güzel görünüyo" dedi ve muazzam masaya baktı. "hadi oturalım prenses acıkmışsındır" umut incinin elinden tutup masaya yaklaştırdi ve sandalyesini çekerek onu oturttu. Kendi sandalyesine geçmeden önce incinin yanağından öptü ve "sanki bal gibi balllllllll" dedi ve incinin karşına oturdu. Umut kahvaltısını sanki inciyi seyrederken yapıyordu. İnciyi izlemek umutu doyuruyordu. İnci kahvaltisini yaparken "umuuuut... Beni izleme yiyemiyorum" dedi ve tebessüm etti.

Umut ona melül melül bakarken "çok güzelsin" dedi ve içini çekti. İnci konuyu değiştirmek için "aa bunda zeytinyağı mi kullandın ayçiçek yağı mı" dedi ve umutun o gamzeli gülüşünde mahsur kalarak yemeğe devam ettiler.

Beraber bulaşıkları yıkadıktan sonra inci "umut işin varmı bugün"
"hayir yok tek işim sensin"
"o zaman film izlemek istermisin. Mısırda patlatırım"
"sen yanımda ol ben herşeye varım" " çok güzel bi film aldım onu izleyelim o zaman"
"tamam bende mısırı patlatırım. Yanına çay mı içeriz yoksa meyvesuyu mu? "
" çay içelim tabi sende istersen"
" şekeri sen ol ben demlik bitiririm"

Bulaşıklar bittikten sonra inci oturma odasındaki L koltuğa kırmızı bir örtü koyar. Sehpayı hazırlar ve filmi koyar. Umut o sırada mısırı patlatmış ve çayı demlemisti. İnci film koyduktan sonra mutfağa gidip umuta sarıldı "seni seviyorum" dedi ve umutun kalp atışlarını hissetmek için kafasını umutun göğsüne koydu.

"bende seni seviyorum incitanem. Hala inanamıyorum benim olduğuna. Sanki uzun zamandır seni bekliyorum. Seni buldum artık sen benimsin incim"

"şey.. Hadi içeri geçelim "fazla utanmıştı. Umutun bu kadar sevdiğini bilmiyodu çünkü.
" hangi filmi izlicez prenses "
" ESCAPE PLAN çok güzel diye duydum başrollerinde SYLVESTER STALLONE ve ARNOLD SCHWARZENEGGER var "
" ilk filmimiz.. Bence güzel seçim. Hadi başlat bakalım sonrada gel kollarıma daha fazla sana hasret kalmak istemiyorum "

SON UMUTHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin