UYANIȘ

6.2K 88 12
                                    

Kan ter içinde uyandım. Bu bir rüyamıydı... Seni bulamadım elimden gelen herseyi yaptım sen beni derinden etkiledin ama üstünden bi sene geçti. Sende yaşadığım şeyin aynısını umutta da yaşıyorum. Tamam yaptığım büyük bi hataydı seni hiç görmeden bile bu kadar çok sevdim hala da çıkmadın yüreğimden seni bulmadan seninle yüzleşmeden başka birini hayatıma almamam lazımdı.

"45 YENİ MESAJ - 8 CEVAPSIZ ÇAĞRI"

OHA!! Bu ne ya.. İnanmıyorum saat 2 buçuk olmuş. Ben napıcam şimdi? Gördüğüm rüyadan sonra umutla görüşmem doğru mu. Onu bulmam lazım elimden gelenin daha fazlasını yapmam lazım yapıcam da.

-UMUT ARIYOR...

Neden arıyorsun ya arama açamam. Şuanda olmaz umut şuanda olmaz.

Duş almam lazım hemde hemen gördüğüm o rüyadan sonra bu kadar terlemem çok normal.

(tam banyoya giderken kapının sesini duyup gözlerini devirdi. Kapıya doğru yürürken umut olmadığını umarak yürümeye devam etti.)

-Ne var umut ne istiyosun.
-Neyin var bebeğim beni gördüğüne sevinmiş gibi durmuyosun.
-İşim var umut duşa giricem gitsen daha iyi olur.
-Balım seni kaç kere aradım neden açmadın gerçekten çok merak ettim.
-Anlamıyomusun ya istemiyorum seni.
- Dünden bugüne ne değişti soylesene ben gitmek istemiyorum (kapıyı itip oturmaya odasına doğru ilerledi.) beni gonderemezsin.
-off umut naparsan yap tamam mı ben duşa giriyorum.

Banyoya giderken bile aklım umutta farkındayım biraz sert çıkıştım ama napabilirim ki ben bu haldeyken buraya gelmesi yapılacak en kötü şey. Sıcak bu duş iyi gelir sanırım. Umarım duştan çıktıktan sonra burdan gitmiş olur.

...

Duştan çıktım ve üstümü giyinmek için yatak odama gittim. Üstümü giyindikten sonra oturma odasına gittim. Umut burda değildi sanırım gitmiş. Ne!! Şaka yapıyosun heralde!! Ciddimisin ya! Lütfen yanlış anlamış olayım mutfakta olma lütfen. Gerçekten bu koku mutfaktan geliyor.

-Ne yaptığını sanıyorsun sen
-Prensime kahvaltı hazırladım uykudan yeni uyanmış bi halin var ve kahvaltı yaptığını da sanmıyorum. Bu benim için büyük bi onur prensesim tabi eğer benimle kahvaltı yaparsanız. Mesajlarıma ve aramalarıma neden cevap vermediğini ve bu huysuzlugunu da sonra konusucaz.
- Zahmet etmişsin aç değilim işim var dışarı çıkıcam istersen sen kahvaltını et o kadar hazırlamışsın ben anahtarı aldım kapıyı çekip çıkarsın.
-Tamam inci git.

Bu kadar sert olmamam lazımdı neden böyle davrandım ki şimdi. Ama onu bulmadan onunla yüzleşmeden umutla yeni bi başlangıç yapamam. Özür dilerim umut bunları telafi edicem ama ilk önce problemlerimi halletmem lazım.

Seni bulucam söz verdim sözümü de tutucam...

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Oct 30, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

SON UMUTHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin