Verilen Sözler

5.6K 90 10
                                    

"İNCİDEN"

Sadece 3 şey ; loş bir ışık, şarap kokusu, sıcak bir ten. Sert dokunuşlar, ıslak dudaklar ve beni benden alan o sıcak nefesini üzerimde hissetmek. Sert zeminin üzerindeki bana olan yumuşak dokunuşları zevkin doruklarına ulaşmamı sağlıyor. Derinlerime doğru ulaşan ve gittikçe daha çok sertleşen bir canavar. Ahh tanrım nasıl bu kadar derinlere inebiliyor. Hem bedenimde hem ruhumda. Nasıl bu kadar farklı olabilir ki? Sonuçta erkek ve hepsi aynı. Ereksiyon yaşadıkları an seni asla düşünmezler bir et parçası olursun onun için. Tek istekleri sadece sıcak bir delik.

"ahh, bu iyi bir hamleydi"

Tanrım bu çocuk erkeklere olan nefretimi bastırıyor. Beni sadece sikmesi gerekiyor. Ruhuma kazıma kendini. Aman tanrım dudaklarım onun dudaklarına mühürlendi. Penisinin içime girip çıkması... Göğüslerimin her bir noktasını öpmesine ne demeli. Göğüslerimin ucunu ısırması, ellerinin belimi sıkıca kavraması... Ahh kesinlikle mükemmel. Keşke bu kadar karanlık olmasa da yüzünü rahat rahat görsem. Neden bu kadar iyi olmak zorunda ki.

"Aman tanrım sanırım boşalıcam " demenle daha çok hızlandı. Ama bir dakika neden içimden çıktı. Neden yüzünü göremiyorum. Nereye gidiyo bu böyle.

" heyy nereye gidiyosun, cevap ver"

"söz vermiştin, beni bulacaktın "


!!! ARKADAŞLAR BÖLÜMLER BEGENILMEDIGI SÜRECE YENİ BÖLÜM YAYINLAMICAM!!!

SON UMUTHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin