18. Doupě

366 13 4
                                    

Bylo to naprosto hrozné!Kdokoliv z nich mohl přijít o život a byli vůbec rádi, že se z těch smrtících a jiných kleteb černé magie dostali.Smrtijedi nějak museli zjistit, že budou Harryho Pottera přepravovat ze Zobí ulice. Hermiona jen doufala, že mezi těmi kteří na ni posílali smrtící kledby nebyl on.Od smrti Brumbála Draca neviděla a tak ráda by věděla jestli je v pořádku,jenže to nijak nezjistí.

Jedině, že by si to nakráčela do Malfoy Manoru mezi všechny Smrtijedy a klidně i přes samotného Voldemorta a zeptala se jestli třeba Draca Malfoye někde nedrží.Pak by řekla, že je mudlovského původu a oni by jen mávli rukou a řekli jí co chce vědět.

Ano, to prostě nešlo!A kdyby nepomáhala Řádu nebo něco jiného nedělala asi by už ležela někde u Munga jestli nemocnici Smrtijedi neobsadili s nějakou velmi vážnou nemocí.No nemocí asi ne, ale ta nevědomost ji hrozně štvala a zároveň i znervózňovala.
Měli obrovské štěstí, že se z toho útoku dostali a naštěstí tu téměř už všichni byli,jen Tonksová s Ronem chyběli.

Najednou od někud vyšli dvě postavy a bylo jasné kdo jsou.Tonksová se vrhla do náruče Remusi Lupinovi se slovy, že Ronovi vděčí za to, že tu vůbec je.A Ron se vydal ke svým dvoum nejlepším kamarádům. Hermiona ani Ron nestihli na nic zareagovat, když je náhle oba velmi silně Harry objal.Hrozně se bál, že kvůli němu někdo příjde rukou, kteréhokoliv ze Smrtijedů o život.

No ano, někdo přišel a někteří z nich mají hrozná zranění, ale jistým způsobem vyvázli.Všechno si bral až moc na sebe a vůbec si neuvědomoval, že kdyby jeho blízcí nechtěli, nejen že by nebyli správnými přáteli a jedinou rodinou, která mu zůstala,ale že to ti všichni dělají z vlastní vůle a chtějí mu pomoci.Kdo by taky nechtěl porazit Voldemorta, že?

Trojce se od sebe odtáhla a pak všichni kdo venku kromě nich byli šli dovnitř.Ginny i Hermiona pomohli Molly Weasleyové ošetřit zraněnené.

A jakmile byla Hermiona i její kamarádka hotová po práci a unavená, šly si lehnout.Ostatní šli později přes to, že dnešní večer byl velice namáhavý.Obě dvě nebelvírky jako vždy obývaly pokoj společně.
Netrvalo dlouho a za chvíli byla aspoň Hermiona v říši snů.

Zrovna se všichni tři pustili, když náhle všechny kolem upoutalo něco jiného.
Hermiona zalapala po dechu,kdyžto všichni kolem mířili na osobu hůlkami.Kdyby tu byla Ginny určitě by se na svou nejlepší kamarádku nechápavě dívala, ale ta zatím neměla ani páru, že tu je a byla ve vnitř doupětě s Molly.

Hermiona se podívala za sebe a setkala se s nechápavým výrazem Remuse.Byla si, ale jistá, že jí neublíží.

,,Draco..."šeptla.Rázem se otočila čelem k osobě,nadechla se a přes pohledy všech se rozeběhla k blonďatému Smrtijedovi a vběhla mu do pevného objetí.Nevnímali nikoho kromě sebe.Draco si ji k sobě přitáhl ještě víc jestli to vůbec šlo a nasával vůni jejích vlasů s hlavou v nich zabořenou.

,,Jsem ráda, že jsi v pořádku."řekla mezi tím co tam jen tak stáli,nevěděli jestli tu jsou sami nebo ne a stále stáli v pevném objetí.A jestli je stále ještě někdo nebo možná všichni sledovali,určitě pozvedli obočí nad tím, že tu Draco Malfoy stojí,objímá Hermionu Grangerovou, kterou opovrhoval a jestli nebyli prožraní nenávistí vůči němu,museli pochopit proč se tu tak zjevil i, když byla otázka jak věděl kde se nachází.

,,Chtěl jsem vědět jestli jsi v pořádku."řekl a ona se usmála.
Přikývla a s menším úsměvem se otočila k ostatním jestli tam ještě stáli.
Už, ale nezjistila jestli tam stále jsou....

Až rychlostí blesku se probudila a vyhoupla se do sedu.Zvláštní sen.
Tak opravdový.Přála si někde v hloubi duše, aby se něco takového stalo?
Kdo ví, ale bylo celkem strašidelné, že ji takhle pronásledoval i ve snech.
Podívala se do míst kde měla mít Ginny postel.V pokoji byla samozřejmě tma, že ani neviděla na špičku nosu, takže se asi v zásadě nedívala na místo kde Ginny spala.

Po nějaké té chvíli se rozhodla jít znovu spát.Přece jen by nebylo úplně nejvhodnější být nevyspalá, protože se blíží svatba a i s Harrym honba za viteály.

Jenže...Chtít sice mohla, ale stejně jí celkem dlouhou dobu trvalo než zase usla a to jen kvůli jednomu blonďákovi.No dobře, ne jenom kvůli němu i to co ji a všechny čeká, ale zrovna Draco obýval její myšlenky nejdéle.
Mohla být vůbec ráda, že zase usla, protože s tolika myšlenkami a občas ne úplně hezkými se člověku usíná špatně.

,,Dobré ráno."pozdravila rozespalá Ginny.Hermiona se koutkem úst při pohledu na svou kamarádku usmála.
,,Dobré, Ginn."odpověděla Hermiona, protože je hezky vychovaná, že ano.
Pak to, ale nevydržela a rozesmála se.
,,Nejsem si Ginny úplně jistá, jestli se tě nebude Harry bát, protože vypadáš jak strašák a nebo mu naopak budeš připadat ještě krásnější než normálně,to nevím."tímto si vysloužila ne úplně hezký pohled od Ginny, ale taky se jí koutky zvedali.

Pak se Ginny přes oči mihlo něco co než Hermiona mohla rozpoznat měla před obličejem polštář.Ginny zahájila ranní polštářovou bitvu.
,,To odvoláš!"volala se smíchem Ginny.
,,Vždyť jsem neřekla nic hrozného.I jsem tě pochválila."
,,Jo?Prý strašák."
,,Ginny!"vykřikla nebelvírka, když jí Ginny se smíchem skočila na postel a vypadalo to, že jí polštářem umlátí a zároveň zavalí.Nejlepší kamarádky,prostě.

,,Co se to tu děje."vešla do pokoje obou dívek Molly.
Hermiona ani Ginny si jí snad nevšimly a stále pokračovali v bitvě.
,,Dobře Ginny, už můžeš přestat."
ozvala se Hermiona.Ano, vážně si Molly ještě asi nevšimly.To se tak stává, když jste zahrané do hry.
,,To bych prosila."ozval se hlas od dveří a dívky se ihned otočili k paní domu.
,,Máte dole snídani."oznámila a vyšla ze dveří.Hermiona s Ginny se na sebe jen podívaly,zasmály se,převlékly a sešly dolů.

Jakmile došly do kuchyně pozdravily všechny přítomné a daly se do snídaně.Už dnes začínaly přípravy na Billovu a Fleur svatbu.
Hermiona ačkoliv mají svatbu v této době byla za ně ráda.Ginny,paní Weasleyová,Ron a ještě několik lidí i s ní s Fleur dlouhou dobu nebyli nadšení, ale teď si francouzsku oblíbili a přijali do rodiny.

,,Myslíš, že je to dobrý nápad?"ptala se Ginny své kamarádky, když stály znovu v pokoji a naposled si kontrolovaly své šaty s doplňky.
Měly už promyšlené i účesy.

,,Co myslíš?"zeptala se Hermiona na zpátek otázkou, protože v této chvíli to očividně nepochopila a to je nejchytřejší čarodějka svého věku.
,,Svatba,teď v této době."upřesnila Ginny.
,,Taky jsem nad tím přemýšlela a říkala jsem si, že právě v této době budeme všichni dělat taková rozhodnutí, protože nikdy nevíš co se stane."odpověděla Hermiona.
,,Asi máš pravdu."uznala Ginny.
,,Nemusím, ale je to můj názor.Zeptej se třeba Harryho co si o tom myslí."
,,To bych mohla."řekla Ginny a tím jejich rozhovor se svatbou ukončila.
Hermiona měla z velké části pravdu, protože nebylo nečekané, že se páry právě kvůli válce která se blíží budou brát a tak dále.Přece jen, když někoho máte rádi a nevíte jistě jestli přežijete, chcete z danou osobou ztrávit co nejvíc času.

Ahojky.Tady je další kapitola.
V příští kapitole vám mohu prozradit (možná kapitoly vydám společně, nevím)
bude konečně svatba Billa a Fleur a taky začátek cesty Zlatého tria za viteály.Svatbu jsem sice slibovala teď, ale nějak to nevyšlo 😂
Myslím, že se v příští kapitole celkem rozepíši a bude mě i bavit,uvidíme jak se povede.
Tak na další kapitolu čekejte v neděli někdy mezi třetí a pátou bych řekla.
Juli💞 (1241 slov)

Spolu ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora