Fanteziile

274 32 6
                                    

De cand sunt Directionera am avut tot felul de fantezii cu băieții (suna ciudat , da stiu) . Dar cand Harry e atat de pervers e cam imposibil sa nu ai fantezii cu el in orice fel ( :)))) ) .
Nu sunt singura din "trupa șoc" ( eu , fata aceea si Ruxy) ....logic asta nu are logica , daca am zis trupa e logic ca suntem mai multe ...revenind la subiect , da , toate am avut fantezii cu băieții ! Chiar daca fiecare cu un baiat diferit !
Deci cred ca e cazul sa va spun de aceea fata de la care am facut aceasta poveste si dupa continui cu fanteziile , le voi explica in detaliu .
Aceea fata se numește Camelia eu ii spun Camy sau ii mai spun si Vaca mea ( :))) ) , am contaminat-o si pe ea cu One Direction (da , am talent la asta) . Ce iubesc cel mai mult la ea este faptul ca e o proasta ( :))) ) dar e proasta mea , mereu a fost (nu chiar mereu , de fapt decat din clasa a5a si in viitor .... :)))) ok , e ciudat) . Am ajuns sa vorbesc cu ea in fiecare moment , de dimineata pana seara . Te iubesc Vaco :* ❤️
Iar Ruxy , si ea face parte din trupa Șoc (da stiu , nume ciudat) . Pe ea o cunosc cam de prin clasa a3a dar cu adevărat am cunoscut-o in clasa a5a . Si ea imi este O buna prietena . Recunosc am Direcționat-o , am reușit s-o corup ( :))))))) )
Dap , si acum ca v-am spus personajele voi continua cu fantezia .
Am visat odată ca m-am întâlnit cu cei 5 baieti si eram ca prin minune cei mai buni prieteni . Cu Harry am fost la un parc acvatic unde ne-am distrat de minune amandoi , Cu Zayn am fost la el acasa unde era si Niall cu mama lui (asta a fost ciudat) , iar cu Louis si Liam m-am întâlnit pur si umplu cu ei si parca ii cunoaștem de o viata .
Cele mai multe si ciudate fantezii am avut cu Harry pentru ca el e cu tot felul de prostii . (Cum sa nu :))) )
Mi-as dori sa devină adevărate aceste fantezii câteodată ( Doamne , eu , am gândit asta? Vaiii :)))) )
Astea sunt doar fanteziile mele dar acum le spune pe a lui Camy :)
Camy a visat ca : Dragul de Zayn este iubitul ei si ca ii spune "puiul meu " , " Ursulețul meu" si tot felul de dulcegării si ca se săruta si fac tot felul de prostii (Doamne daca s-ar putea transforma in realitate? OMG , dar nu cred asta pentru ca Zayn e logodit , aiurea )
Ruxy nu prea are fantezii pentru ca ea nu e genul de "nebuna" ca mine si Camy .... Deci nu am ce sa spun ;) dar cred si sunt sigura ca i-a visat dar nu mi-a povestit , probabil a uitat

Gata si cu acest capitol , aștept păreri si comm-ul cu "next" , sper din tot sufletul ca va place
Pup :* ❤️

Speranța moare ultima ❤ (1D)Where stories live. Discover now