În Sfârșit 1 Februarie

51 5 1
                                    

Hey . Sper sa vă placă

La multi ani , Harry ! In sfârșit a venit si ziua ta . Este uimitor cum trece timpul . Nu îmi vine sa cred ca ai 21 de ani . M-ai mai luat cu un an dar într-o luna revenim din nou la stadiul normal .

Între mine si tine sunt doar 8 ani , o luna si 23 de zile . Dar nu ca stii si tu asta .

Eu îți voi ține minte ziua de naștere tot restul vieții mele .

Ești cârlionțatul meu , cu ochii aceia ucigător de un verde infernal . Te iubesc atât de mult , Hazza!

Sper sa îmi dai atenție in ziua concertului . Sper din toată inima ca o sa mă observi . Așa cum a venit ziua ta  si ti-o dedic pe toată numai ție , exact asa o sa vina si concert . Nu o sa se grăbească sa ajungă , dar o să se grăbească sa plece . Exact asa cum o sa iți treacă si ziua ta .

Nu uita ca te iubesc si ești totul pentru mine , Harry . Probabil ca tu nu o sa auzi niciodată de existența mea , dar sa știi ca eu te cunosc mult prea bine pe tine .

La mulți ani , Harry ! Tot ce e mai bun . Sănătate si baftă Multă cu concertele . Sa lupți cât de bine știi tu in viață si sa rămâi un învingător .

Happy birthday , Harry ! Cu mult drag si cu toată dragostea , Te iubesc !

Nu uitați , astăzi este ziua lui Harry si i-o dedicăm total . Poate pentru o bucurie de ziua lui Harry sa treceți pe la "I love you, Baby " . Mersi frumos ❤ ❤ ❤ kisses and hugs!  Încă odată la mulți ani , Harry !

Speranța moare ultima ❤ (1D)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum