2015 Başak Burcu Yıllık Yorumu

3.6K 31 2
                                    

2015 Başak Burcu Yıllık Yorumu

Hayatınızdaki karanlıkların ve belirsizliklerin sona erip yeni başlangıçlarla heyecanı, umudu yeniden kazandığınız güçlü bir yıl karşılıyor sizleri. Yıldızların öğretmeni Satürn Akrep burcunda kısa süreli bir geçişten sonra Yay’daki seyrine devam edecek. Öğretmen Satürn, önümüzdeki 2,5 yıl boyunca kariyer ve aile hayatınızla ilgili konularda etkili olacak. Değişime ayak uydurup uzlaşmacı olduğunuz takdirde 2017’ye kadar yapacaklarınızı planlamalı; takıntı, kaygı ve korkuların esiri olmayı bırakıp mücadele edip yeniliklerin peşinden gitmelisiniz. Özellikle aile bireyleriniz, eş ya da sevgilinizle ilişkilerinizde önemli etkiler söz konusu olabilir. Tutumunuz ilişkilerinizin gidişatını belirleyecek. Sakinlik ve uyum olası zararları en aza indirecektir. Ya kaygılarınız ve haklı çıkma arzunuzla hırsınıza yenilenecek ya da bilgeliğin yolunu bulup azim ve sebatla yenileneceksiniz.

Sağlık: Yılın ilk yarısı sağlıkla ilgili ciddi sorunlar yaşayacağınıza işaret etmiyor gökyüzü, ruh ve beden sağlığınıza gereken önemi verip belli aralıklarla sağlık kontrolünden geçtiğiniz sürece. Yılın 2. yarısından itibaren mide, bağırsak ve cildinizle ilgili sağlık sorunları yaşayabilirsiniz, dikkatli davranın.

Aşk: Evliliğinde sorunlar yaşayan Başak’lar, yılın ilk 3 ayı sorunlarınızı çözüme kavuşturacaksınız; ama ayrılıkla ama birlikte verilen emeğin sevginizi güçlendirmesi ile. Bekar ve ilişkisi olmayan Başak’lar, yılın 5. ayından itibaren aşk gönül kapınızı çalacak, siz yeter ki korkularınıza ve geçmişte yaşadığınız olumsuzluklara takılıp kalmadan anın güzelliklerini aşkla kabul edin. Yılın 6. ayından itibaren evli Başak’lar, eşinizin sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Yılın 9. ayı ise eş ya da sevgilinizle kuşkularınız yüzünden sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kariyer: Yılın ilk yarısı iş hayatınızda değişimler yaşanabilir. Yeni bir işe girebilir, sektör değiştirebilirsiniz. Yılın ilk 6 ayı iş birliklerine açık olmalı ve parlak zekanızı ortaya koymalısınız. Yılın 2. yarısından itibaren yurt dışı kaynaklı imkanlarla karşılaşabilir, çabalarınızın karşılığında terfi belki de ortaklık teklifi ile işinizi büyütebilirsiniz. Yılın ilk yarısı artan gelirlerinizi birikim yapmak için değerlendirmeli, yatırımlardan uzak durmalı, bunun için yılın 2. yarısından itibaren harekete geçmelisiniz. Biriken borçlarınızı kapatacak, kazancınızın değerine değer katacak bir gayrimenkule yatırım yapabilirsiniz.

Eğitim: Eğitim sektöründe görev alanlar ve öğrenci Başak’lar, karamsarlıktan uzaklaşıp yarış atı gibi çalışma sisteminizden uzaklaşmadıkça başarıya ulaşmanız güç olacaktır. Öncelikle öğrenmeye çabalamalı ve kimse ile yarışmadan kendinizi geliştirmeye bakmalısınız. Bunu yaptığınızda her şey sizin için olumlu yönde ilerleyecek ve başarınızla pek çok fırsatı da elde edeceğiniz imkanlar size sunulacaktır.

BurçlarWhere stories live. Discover now