Kasım 2015'te Akrep

1.7K 24 2
                                    


  Akrep Burcu Kasım 2015 İş Sevgili Akrep burcu, Kasım 2015'te iş birlikleriniz daha fazla olacak ve güçlü bağlar oluşturacaksınız. İleriye dönük planlamalarınızı daha kolay yapabileceksiniz. Önemli başlangıçlar yapmayı düşünüyorsanız, karar vermeden önce iyice düşünmenizde fayda var. Sizi başarıya ulaştıracak hırs ve güce fazlasıyla sahipsiniz. Bu dönem içerisinde gizli işler ilginizi çekebilir. Çalışma arkadaşlarınızdan gizli kararlar alabilir, çalışma hayatınıza farklı şekillerde yön verebilirsiniz. Kasım ayı içerisinde önemli iş toplantılarına katılabilirsiniz. Toplantılarda sergileyeceğiniz tutum, başarıya daha fazla yaklaşmanızı sağlayacaktır. Üstünüz olan kişileri etkilemenizi sağlayacak çalışmalar ve konuşmalar gerçekleştirmelisiniz. İletişim konusundaki yeteneğiniz zaten bu konuda size yardımcı olacaktır. Başarılı olma isteğinizi hem çalışma arkadaşlarınıza hem de üstünüz olan kişilere kanıtlayacaksınız. Akrep burcu, Kasım ayı içerisinde enerjiniz yüksek olacak. Kasım 2015'te, maddi konularda güven arayışında olacaksınız ve arayışınız sonuca gidebilir. Yeni kazanç kapıları aralayabilir, yeni iş ortaklıkları yapabilir ya da ileriye dönük yatırımlar yapabilirsiniz. Akrep burcu, Kasım ayı içerisinde söz konusu iş olduğunda daha profesyonel davranacaksınız. Bazı çalışmalara kuşkucu yaklaşabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin mantıklı düşüncelerine önem vereceksiniz. Kasım 2015'te paraya daha kolay ulaşacaksınız. Geleceğinizi garanti altına alacağınız girişimler söz konusu olabilir. 

Akrep Burcu Kasım 2015 Aşk Sevgili Akrep burcu, Kasım 2015'te özgürlük ihtiyacınız daha fazla ön planda olacak ve bu nedenle aşk hayatınızın hareketlenmesi söz konusu olabilir. Bu dönem içerisinde kısa süreli birliktelikler ilginizi çekecektir. Aşk hayatınızda maceralara hazırlıklı olmalısınız. Gizli ve yanlış birliktelik kurmak istemiyorsanız, birliktelik kuracağınız kişi veya kişileri özenle seçmelisiniz. Hem vakit hem de duygusal anlamda kayıp yaşayacağınız ilişkilerden uzak durmalısınız. Akrep burcu, Kasım ayı içerisinde başlatacağınız bir ilişki sizi çok mutlu edecektir ancak bu birlikteliklerden uzun süreli beklentiler içerisine girmemelisiniz. Aşk hayatınız size keyif verecek ancak beklentilerinizin yüksek olması, hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce her türlü sonu göze almalısınız. Kasım 2015'te çok fazla sosyal ortama gireceksiniz ve çevrenizde çok fazla karşı cins olacak. İstediğiniz kişiyle yakınlaşma fırsatı elde edeceksiniz. Kasım 2015'te hem iş hayatınızda hem de sosyal hayatınızda insanların gözü üzerinizde olacak. İş yaptığınız ortağınız ya da arkadaşınızla duygusal olarak yakınlaşabilirsiniz. Bu dönem içerisinde karşılığı olmayan duygular beslememeye dikkat edin. Bazı Akrep burcu insanları, hissettiklerini gizlemeyi tercih edebilir. Kasım ayının son haftasında, hiç beklemediğiniz güzel sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınız canlanacak. Birlikteliği olmayan Akrep burcu insanları, bu dönem içerisinde güzel birlikteliğe adım atabilir.

 Akrep Burcu Kasım 2015 Sağlık Sevgili Akrep burcu, Kasım 2015'te sağlığınız orta seviyelerde olacak. Kendinize dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle ayın ilk haftasında ayaklarınız, ayın son haftasında ise, başınız çok hassas olacak. Ayın ilk haftasında çok fazla yorulmamaya özen göstermeli, dinlemeye vakit ayırmalısınız. Ayın son haftasında ise, kapalı ortamlarda çok fazla vakit geçirmemeli, temiz havalarda vakit harcamaya özen göstermelisiniz. Kasım 2015'te, tedbiri elden bırakmadığınız sürece sağlık açısından çok fazla sorun yaşamayacaksınız Akrep burcu.



BurçlarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin