Burçlar ve Parfümleri

12.9K 257 40
                                    

Koç

Koç'ların en belirgin özellikleri, enerjik ve dayanıklı olmalarıdır. Gün içinde, enerjilerine uyum sağlayabilecek canlı ve dinamik parfümleri tercih ederler. Çünkü hiç bitmek bilmeyen hareketli yaşamlarında, hem çok dayanıklı, hem de onları zinde tutabilecek kokuları kullanmak isterler.

Koç'ların giyim tarzı, moderndir. Bu nedenle, klasik değil; daha spor kokuları tercih edebilirler. Sadelik, kolaylık ve hız; Koç'ların giyim tarzını belirler. Bu giyim tarzına uyan, doğal ve taze kokular onlara göredir.

Koç'lar aynı zamanda, girdiği her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi sever. Bu zamanlarında, baharatlı ve etkileyici kokuları tercih ederler.

Lavanta, funda leylak ya da karanfil bazlı parfümler; onlar için idealdir.

Boğa

Boğa'lar, güzellikleri ve işveleriyle dikkat çekmeyi çok severler. Başka insanların ilgisini üzerinde istedikleri için, dikkat çeken kokuları daha çok tercih ederler.

Boğa'lar, makyaj yapmayı, güzel kokmayı ve alımlı görünmeyi hem iyi bilirler, hem de daima böyle kalmak isterler.

Hafif ve dikkat çeken çiçek kokuları, Boğa'lar için ideal olabilir. Melisa, zencefil, gül, anason, leylak ve manolya bazlı parfümler; tercihleridir. Şeftali, kavun, mango gibi tatlı meyve kokuları da Boğa'lara yakışır.

Boğa'ların rengi bebek mavisine yakın bir mavi olduğu için, parfüm seçerken; bu beğenileri de etkili olabilir. 

İkizler

İkizler burcu, yarı spor, yarı abiye giyinmeyi severler. Bu giyim tarzlarına uyabilecek, çiçek kokularını tercih ederler. Limon ve portakal çiçeği ilk tercihleridir.

Kullandıkları kokuların, serinletici özelliği olmasına çok dikkat ederler. Ayrıca enerjisine ve hayal dünyasına uygun kokuları kullanmayı da her zaman isterler.

İkizler burcu, güçlü sosyal bağlarıyla tanınır. Çok geniş bir çevresi vardır ve insan ilişkilerinde başarılıdır. Bir anda ortamın neşe kaynağı olabilirler. Bu yoğun insan ilişkilerinin olduğu hayatına uyabilecek, onu zinde tutabilecek hem spor, hem de biraz abiye kokular tercihleridir. 

İkizler, gün sonunda daha aromalı kokulara yönelebilir. Bunlar, vanilya ya da akasya kokuları olabilir.

Yengeç

Yengeç'ler güzel olmaktan çok, dokunaklı ve etkileyicidirler. Çoğu zaman hüzünlü, melankolik ve hayalperesttirler.

Estetik göz zevkine sahip Yengeç'ler, kullandıkları parfümde de çok seçicidirler. Her zaman bakımlı olmayı isterler ve parfümlerine çok önem verirler. Çünkü onlar için kullandıkları parfüm, şıklıklarını tamamlar.

Yengeç'lerin koku tercihi, baharatlı veya sabunumsu kokulardır. Çünkü günün her saati etkileyici olmak isterler. Hafızalarda kalıcı olmak, onlar için önemlidir. Bu bağlamda, kalıcı ve etkileyici kokular; ilk tercihleridir.

Yengeç'ler girdiği ortamlarda, seçtikleri parfümle dikkat çekmeyi başarırlar.

Aslan

Aslan'lar giyim tarzlarında her zaman ağır olmayı tercih ederler. Pahalı markalardan giyinmeyi de çok severler.

Bir ateş burcu olan Aslan, her zaman çekici ve cazibelidir. Kullandığı parfümler de bu yapısına uyum sağlar.

Tercihleri daha çok lavanta, siklamen ve narenciye ağırlıklı parfümlerdir. Daha yoğun, daha aromalı kokular, Aslan'ların ağır giyim stiline de uygun düşer.

BurçlarWhere stories live. Discover now