7.1K 233 27
                                    

♈ KOÇ : Aşık olmanız için yeterlidir koçun bakışları, birini etkilemeyi çok iyi başarır. Eğer etkilenmediyseniz, gözlerine yeterince bakmamışsınızdır..

♉ BOĞA : Bir boğayı korkutmaya çalışmayın, fedakardır ama istemediği sürece ona bir şey yaptıramazsınız. Sizden asla korkmaz, bunun yerine sizden soğur.

♊ İKİZLER : İkizlere bir birey olduğunu unutturursanız, sürekli kendi isteklerinizin gerçekleşmesini isterseniz onu kesinlikle kaybedersiniz.

♋ YENGEÇ : Nasıl davranmanız gerektiğini bilmiyorsanız, patavatsız bir insansanız yengeçlerden uzak durun, çünkü onların ruhları hassas ve derindir. İncitmeyin.

♌ ASLAN : Aslanın o güçlü kişiliğinin arkasında yalnız kaldığında duygularını açan, düşünen biri olduğunu unutmayın sakın.

♍ BAŞAK : İlgilen, ama yapmacık olma. Yapmacık bir insanın başakların yanında uzun süre kalabilmesi mümkün değil. Doğallığı arar başaklar.

♎ TERAZİ : Çok sıradan bir insanı bile en özel insanmış gibi hissettirebilir bir Terazi. Önem verir, korur. En önemlisi güven verir.

♏ AKREP : Bir akrebi tehdit etmek yapabileceğiniz en büyük yanlıştır. Ya o tehdidi size geri yollar, ya da sizi hiç sayar ve yoluna devam eder.

♐ YAY : Size seni seviyorum dediği halde hala bir yayı peşinizden koşturmaya çalışıyorsanız, kusura bakmayın siz gerçekten hiç düşünemiyorsunuz

♑ OĞLAK : Evet zordur oğlak, ama bir o kadar vazgeçilmezdir. Elinizden tuttu mu bırakmaz.

♒ KOVA : Kaybeden olmaz. Kendini nasıl toplayacağını bilir. Eğer bir kova ile uğraşıyorsanız yanlış yapıyorsunuz, kendisiyle barışıktır çünkü.

♓ BALIK : Eğer onu anlayamadıysanız yalnızca yanında durun. Çünkü yanlış şeyler söylemek, hemen vazgeçmek çok incitir balık'ı.

BurçlarWhere stories live. Discover now