-22- 'V'

36K 2.6K 3.7K
                                    

Jeon'un kasaya 3 kulhu 1 elham

Evet, tüm şakşakçılar hazırsa başlayalımsss 😏😏

***

"Sabahın köründe bizi buraya kadar getirttiğine değmesi için, onu yatağında ölü falan bulmamız gerekiyor!"

Uykulu gözlerini açıp kapatan Yunki yol boyu devam eden söylenmelerine son vermezken, paspasın altındaki anahtarı eline alan Jimin'in kötü bakışlarına maruz kalmayı umursamıyordu kesinlikle.

"Umarım evdedir ve saatlerdir telefonuna bakmamasının hesabını verebilir."

Bu kez öfkesini gizleyemeyen Jimin olurken, ikili açtıkları kapıdan içeri süzülerek önce gelişi güzel etrafı taramış, ancak etrafta kimseyi göremedikleri gibi merdivenlere yönelerek Jeon'un odasının olduğu kata ulaşmışlardı hızla.

Ve bir an için sarışının eli kapı kolunda asılı kaldığında, yanında hala esnemeye devam eden Yunki'ye nefes nefese dönerek telaşla konuşmaya başlamıştı ki,

"Ya kötü bir şey olduysa ve-"

"Of Jimin! Uzatma istersen." diyerek onun sözlerini kesen Min'in sabrı kalmadığı gibi onu kenara iterek kola asıldığı gibi açmıştı kapıyı.

Ancak karşılaştıkları manzaraya hayret edercesine bakan ikili, saniyesinde değişen ifadeleri ile içeri daldıklarında,

Yatağa doğru ilerleyerek kollarını göğsünde bağlayan Yunki,

"Hah! Şuna bak!... Ben demedim mi sana bir şeyi yoktur onun diye. Kim bilir kaçıncı uykusunda it herif! Boşuna ayrıldım resmen sevgilimden!"

Usulca yatağa tırmanan Jimin ise,

"Haklısın... Geçen yastığınla sevişmiştin değil mi? Bizle de tanıştır şu müstakbel yumoş sevgilini!" diyerek gözlerini devirmişti.

Bu sırada yatağa adeta gömülmüşçesine cansız uzanıp çenesine kadar çekilmiş yorgan ile yüz üstü uyumaya devam eden Jeon'a merakla yaklaştığında, hafifçe sarsarak onu uyandırmayı denemişti önce.

Fakat hiçbir hayat belirtisi vermemeye devam eden Jungkook ile, bir ayağını havaya doğru kaldırarak onu itekleyen Min, sabırsızca konuşmaya başlamıştı.

"Jungkook!... Hey, uyan hadi koca oğlan. Alooo??..."

Ani bir refleks ile gözlerini açarak kısa bir çığlık atan Jeon'un tepkisi ile geri çekilen ikili, tek kaşları kalkmış bir şekilde onu incelerken, Kook'un aklı henüz başına gelmemişti.

Etrafa alık alık bakmaya devam ediyordu şaşkın gözlerle.

Ani bir hareketle sırt üstü döndüğü yatakta sıkıca tutunduğu yorgan halen sadece başını açıkta bırakırken, ona uzaylı gibi bakan Yunki ve Jimin'i gördüğünde rahat bir nefes vermişti.

Az önce neyin panik atağını geçirmişti ki öyle?

Ancak hemen sonra kasılmış kaslarının ağrısı, kalçalarındaki ve arka taraflarındaki sızlama ona bir şeyler anımsattığında, saniyeler içinde yorganı korkarak usulca havaya kaldırıp indirmiş ve öfkeyle dudaklarını dişleyerek yummuştu gözlerini gördüğü şeyle.

Jimin ve Min ikilisi ise hala hiçbir şey görmezken, anlamaz gözlerle onun ne yaptığına bakıyorlardı.

Tam da o sırada Min Yoongi, Jeongguk'un yastığının hemen yanında olan komidine doğru bakışlarını iliştirmiş ve elleri cebinde bir şekilde oraya yaklaşarak,

Bonjour, Bitch! を ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin