Atenție!

6.8K 201 1
                                    

Am primit permisiunea de a traduce această carte!!!

Atenție!

Povestea aceasta include:

1) Moarte

2) Limbaj licențios

3) Sânge

4) Scene de violență

5) Scene sexuale

Vă rog să citiți doar dacă sunteți comfortabili cu asta. Dacă sunteți senssibili vă sugerez să Nu citiți. De fel, dacă aveți sub 13 ani, vă rog să citiți pe cont propriu.

Nu uitați că povestea este un fan-fiction Harry Styles A.U. (alternative universe - univers alternativ), așa că tot ceea ce scriu aici este ficțiune - NU E NIMIC REAL.

Vă rog să nu îmi copiați ideile și nici povestea pentru că fiecare scriitor lucrează foarte mult la poveștile sale, așa că vă rog să repectați acest lucru. Povestea mea are toate drepturile rezervate deci nu poate fi copiată sub nicio formă, excepție făcând dacă cereți permisiunea autorului.

Acum vă las sp citiți primul capitol al poveștii 10 Sins (10 Păcate) - Harry Styles A.U.

Puteți de altfel să cereți dedicații. Simțiți-vă liberi să vă exprimați opinia în secțiunea de comentarii de mai jos și să votați. Mulțumesc tuturor. Enjoy :)

N.A.

Asta e nota autorului de la povestea în Engleză și am zis că e mai bine să o traduc și să știți care sunt cerințele autoarei. Vă aștept comentariile și voturile care sunt pentru poveste și desigur, dacă vreți dedicație, le dau cu cea mai mare plăcere.

Ne vedem în juma' de oră cu primul capitol, și poate pe la 12 noaptea cu al doilea. Dacă nu, al doilea îl postez mâine dimineață ;)


10 Sins ~Traducere~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum