1- Zaya Macedonski

45 1 0
                                    

"Zaya Macedonski ,se naste in sudul Angliei pe data de 14 ianuarie 1993 .Tatal este musulman pe nume Omar Macedonski , iar mama ei este o britanica pe nume Faith Mikaelson .
Are parte de o copilarie fericita alaturi de surorile ei ,dar toata aceasta perioada a fost distrusa de lectiile de pian urmate de cele de canto la care a fost trimisa datorita vocii minunate .
La varsta de 14 ani se hotaraste sa participe la concursul X-factor USA in anul 2008.

Ajunge in Bootcamp unde intalneste 4 fete cu care mai tarziu formeaza o trupa ,care ajunge sa fie recunoscuta pe plan mondial .Dar si talentul ei de a canta la pian si chitara electrica au ajutat-o in cariera .

Ea a ajuns in punctul culminant al carierei ei , la un concert face cunostinta cu Zayn Malik .Acestia se indragostesc la prima vedere si au parte de o frumoasa poveste de iubire .

Zayn o cere de sotie dupa un an de relatie .Dar un accident de masina ii desparte .

Ea ajunge in stare grava la spitalul King's Hospital London .

In noapte de 24 spre 25 ianuarie 2015 ,Zaya Macedonski se stinge pe patul de spital din cauza ranilor grave .

Urmatoarea zi ,toate posturile de televiziune ,toate ziarele , toate site-urile de socializare anuntau ca Zaya Jade Macedonski a decedat .Fetele ,colegele si surorile in acelas timp erau sfasiate de durere .Zayn era distrus .

Milioanele de fanii o plangeau ,fata rebela si mereu cu zambetul pe fata nu mai era .Chipul ei a ramas doar imprimat pe postere ,pe poze ,pe copertile revistelor ... vocea ei ramasese doar in inregistrarile ,videoclipurile de pe Youtube sau pe albumele lor .

Zayn insa nu o putea uita .Era fata care ii luminase viata ,sufletul si inima .Era intrigat de ce ea , de ce ea a fost chemata in ceruri .Vroia doar sa o stranga in brate ,si sa ii spuna cat de mult o iubeste ...

La imormantarea artistei au venit multi grei ai muzici sa ii aduca o floare la mormant .Fanii din toata lumea o plangeau .Unii chiar ii facuse mini-altare unde ii aprindeau cate o lumanare la cele altare .

Zayn inca ii simte prezenta in suflet ...el era intrigat de ce au luat-o de langa el ? tocmai cand spera sa fie fericit alaturi de fata pe care o iubea din tot sufletul ."

A year to rememberUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum