8-Testament

29 0 1

'Nu ma lasa sa dispar in tinuturi nestiute de nimeni "- Naya McQueen
Dupa moartea fetei cu par balai ,toti fanii ei tineau doliu pentru ea si colegele ei Zaya si Lia . Prietenele ei Harra si Zendaya  purtau o durere imensa in suflet .Dupa sase ani in care au fost  o trupa unita ,in care au furat inimile a milioane de adolescenti cu vocile lor .Trei dintre ele au murit .S-au dus la ceruri .Unde unii zic ca poate e mai bine ... Ca acolo nu este suferinta si durere ,ci doar .... Fericire .Niall era impietrit de durere .Inainte ca ea sa moara i-a dat o scrisoare si i-a spus asa : Citeste-o dupa moartea mea !  Niall i-a respectat dorinta si a deschis plicul in care se afla o poza cu cei doi fericiti si o scrisoare. 
Dragul meu Niall
Iti scriu aceasta scrisoare din simplul fapt pentru ca imi cunosc destinul . Stiu ca am sa merg la Lia si Zaya  . Ele ma asteapta acolo . Vreau sa iti multumesc pentru aceste amintiri frumoase pe care sunt sigura ca le porti in sufletul tau cu mare grija alaturi de inima mea . Acum ele impreuna cu ea sunt acasa adica la tine .Sti ca, cuvantul "acasa" nu reprezinta neaparat locul in  care locuiesti ci locul unde iti este inima si cele mai frumoase amintiri .Ale mele si-au gasit casa . Te-am iubit ,te iubesc si te voi iubi mereu si dincolo de moarte  Niall . Tu mi-ai aratat o dragoste adevarata .Ai te rog grija de Zendaya si Harra .Nu vreau sa aiba si ele acelas destin .Stiu ca Louis o iubeste enorm pe Zendaya si Harry la fel pe Harra .Ai grija de ei si incanta lumea cu vocea ta perfecta .
Cu multa dragoste A ta Naya .
Niall cand a citit aceasta scrisoare a inceput sa planga  .Ii lipsea  enorm iar scrisoarea ii accentuase durerea  din suflet .

A year to rememberCitește această povestire GRATUIT!