7- Naya McQueen

26 0 0

Naya Janet McQueen se naste pe 12  septembrie 1993 in Dublin ,Irlanda .De la 5 ani este dusa la cursuri de canto datorita abilitatilor muzicale inascute .La 16 ani se inscrie la X-Factor USA unde canta melodia As long as you love me de la Backstreet Boys .Ajunge in bootcamp unde le intalneste pe Zaya Macedonski ,Lia Johannes,Harra Skyles si Zendaya Santayani .
La varsta de 20 de ani merge la un concert One Direction unde il cunoaste pe Niall Horan .Devin prieteni buni ,el se indragosteste de ea . Ii marturiseste sentimentele lui si incep o frumoasa relatie de dragoste .
Amandoi se asemanau erau doi blonzi cu ochii albastri ,timizi ,simpatici si mereu cu simtul umorului . Erau nascuti si in aceeasi tara .
Dupa doi ani de relatie sunt despartiti de destinul crunt al fetei . Aceasta se stinge din viata la 23 martie 2015 .Ea moare din vina  unui accident de masina .La fel ca si colega ei Zaya Macedonski ,aceasta se stinge din viata la ora 23.45 p.m . dupa un chin provocat de ranile groaznice .  Urmatoarea zi toata lumea a aflat despre moartea celei mai simpatice fete , cele doua colege care au mai ramas in viata erau distruse din pricina pierderi celor 3 fete . Doar ele au mai ramas . Niall era distrus ,ea pentru el insemna totul . El insemna la fel pentru ea . Il iubise pana in ultima clipa din viata .Fanii o plangeau ,erau socati si indurerati ,au pierdut 3 idoli ,3 fete cu zambet stralucitori ,suflet pur si voci de aur .Aceste voci au ramas in sufletul tuturor si in inregistrarile si videoclipurile de le YouTube . Niall  acum simtea acea durere pe care Zayn si Liam o simteau .
Naya McQueen a fost imormantata langa colegele sale .Ceremonia a fost una simpla ,unde au fost prezenti artisti ,prieteni ai Nayei .

A year to rememberCitește această povestire GRATUIT!