6-Liam Payne

32 1 0

Stateam cu fiica mea in pat si ma jucam cu ea .Tristetea revenea ori de cate ori ii vedeam chipul angalic al micutei mele .Imi aduceam aminte de ea ,de tot ce tine de ea .
O lacrima imi aluneca usor pe obraz ,nu am sters-o .Am lasat-o sa coboare usor pe obraz .Acum il intelegeam pe Zayn cat de mult sufera ,acum ii cunosc durerea .
Am imbracat fetita si am plecat impreuna cu ea spre cimitir .Trebuia sa ii facem o vizita Liei .Dupa o jumatate de ora am ajuns la cimitir .
Am ajuns in fata pietrei ei de mormant si m-am oprit .
-Buna draga mea ...
Atat i-am putut spune .
Era atat de linistit locul , langa piatra ei se afla piatra de mormant a Zayei .Erau amandoua acum . Prietenele .Acum Louis , Harry si Niall se temeau ca le vor pierde si pe cele trei fete care au mai ramas in viata . Nu trebuiau sa ne lase . Viata a fost prea crunta cu ele .Louis spre deosebire de noi se teme cel mai tare sa nu o piarda si el pe Zendaya  ,o iubeste dar nu are curajul necesar sa ii spuna .Ar fi in stare sa se arunce de pe un pod pentru ea .Revenind la problema mea , eu imi pierdusem sotia , jumatatea mea din inima era la doi metri sub pamant , nu am putut sa fac nimic sa o protejez si am lasat-o ca prostul sa plece pentru totdeauna .Ii placea mereu sa asculte piesa Are you with me ? Credea ca I se potriveste ... Eu o ascult doar ca sa imi amintesc de ea , si asta fac mereu .
   I wanna dance by water 'neath the Mexican sky
Drink some Margaritas by a string of blue lights
Listen to the Mariachi play at midnight
Are you with me, are you with me?

Are you with me?
Am inceput pur si simplu sa plang imi era asa dor de ea ... De zambetul ei , de tot . Am scos din palton o fotografie in care o strangeam in brate fericit . Era ultima noastra fotografie impreuna .Eram asa fericit cand ii auzeam vocea pronuntandu-mi numele , zicandu-mi cat de mult ma iubeste .Acum sunt departe de ea .
-.....Liam .....! -am auzit o voce , vocea care o iubeam si care imi lipsise asa de mult .
M-am intors si am vazut-o .Fiinta pe care o iubeam enorm  era in fata mea si avea acelas zambet angelic .Am zambit si eu fericit  si am inceput sa plang , imi era asa dor de ea .
-Mi-a fost asa dor de tine !  Lia ...
-Si mie Liam ... Mi-a fost un dor de moarte ...
-De ce m-ai lasat aici ? De ce ai plecat?
-Liam eu am fost doar chemata acolo .
Am oftat .
-Ce frumoasa e fiica noastra ... Am sa am mereu grija de ea de acolo .
Atat a  mai spus si a disparut.
M-am mai uitat la piatra ei funerara unde era inscriptionat in vers cantat de ea dintr-o piesa a trupei lot .
You save my life tonight !
Am plecat impreuna cu fetita din cimitir .

A year to rememberCitește această povestire GRATUIT!