5- Testament

30 1 0
                                    

"Eu voi fi doar un nume ,care va fi uitat cu trecerea timpului ...dar stiu ca in memoria ta raman inca in viata ."

Era o seara friguroasa ...se implinisera exact 2 luni de a moartea Liei .Liam era inca impietrit de durere .

El facea ordine prin lucrurile care candva au fost ale sotiei sale ,cateva lacrimi ii curgeau pe obraji cand vedea o poza cu ea sau cand ii mirosea parfumul >Roses San Valentinno< Pentru el aceste lucruri insemnau mult .Aveau o valoare morala imensa erau cum ii placea lui sa spuna "lucrurile iubiri mele"

In timp ce el se uita printr-o cutie a gasit un DVD pe care scria cu marker negru" Pentru Liam si Roberta ".
Liam a deschis  laptop-ul si a pus DVD-ul care era un filmulet facut de Lia inainte de moarte .

"-Liam .Am facut acest filmulet pentru ca stiu ca intr-o zi o sa il gasesti in aceea cutie .Tu ,fetele si baietii stiti despre boala care sufar ,doctorul mi-a spus ca nu o sa pot rezista mult deoarece am corpul slabit .Acesta este un prim motiv pentru care fac eu acest filmulet.Mi-e frica de moarte ... stiu ca nu voi scapa de ea deoarece nu sunt nemuritoare ,dar vreau sa iti spun cat de mult te iubesc si cat de  mult ma bucur ca esti sotul meu ! Acum ca si fetita noastra va veni ma pot considera o femeie implinita .Tu si ea sunteti sufletul meu .Asta constituie al doilea motiv pentru care fac acest filmulet nu voi apuca niciodata sa iti spun cat de mult te pot iubi si fericirea alaturi de tine nu se poate descrie .Mai ti minte acel cantec al trupei voastre ? "Where do broken hearts go "? Il ador .Ai o voce asa magnifica o iubesc .Si daca soarta nu este blanda cu mine am sa il iubesc si de acolo unde voi fi ! I love you ,Liam try to don't forget it !
Al treilea motiv pentru care fac acest filmulet este pentru  surorile mele Harra ,Zendaya si Naya care au fost alaturi de mine si m-au ajutat cand am avut nevoie .Dar daca si Zaya mai traia eram fericite ...dar destinul a luat-o prea devreme ,nu crezi ?   Eu si ea aveam o legatura speciala ...tineam foarte mult la ea ,era rebela trupei .

Si ultimul motiv pentru care fac acest motiv ,sunt baietii .Colegii tai de trupa au fost cei mai bunii ,fratii pe care nu i-am avut vreodata .

Nu uita Liam !Cand lumina scenei se va stinge pentru mine si cortina va cadea sa sti ca eu nu ma voi mai intoarce ,dar voi fi mereu pentru tine si Roberta .Voi fi langa voi sa va pazesc ,doar stiti cat de mult va pot iubii .
Ai fost cel mai bun lucru din viata mea ,mie greu sa spun aceste cuvinte ca un ramas bun ...Dar trebuie .Acesta este drumul pe care am fost lasata ,nu pretind la iubire ,nici la speranta ,nici la glorie .Nici la un final fericit .

Te iubesc Liam !!! "

Dupa ce el a vazut acest filmulet a inceput sa planga .Si-a ignorat toti prieteni ,nu a vorbit cu nimeni ,ci doar cu sufletul ei .

A year to rememberUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum