Capitolul II

115 31 26
                                    

     Pentru toți cei care nu se lasă păcăliți de frumusețea trupului

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

     Pentru toți cei care nu se lasă păcăliți de frumusețea trupului. Pentru toți cei care ocolesc ura și invidia. Pentru toți fiii lui Dumnezeu care Îl slujesc în somn, în vis, în suflare. Protejați-vă și luptați-vă cu firea păcătoasă! Să demaști ființele Diavolului este o poruncă, este o lege, este o șansă la viața sfântă.

     "Să nu ucizi!", spune a VI-a porunca a Decalogului. "Să nu-ți ucizi seamănul credincios Creatorului", am îngăduința să adaug. Să ucizi monștri adulterului, ai desfătării, ai lăcomiei și neomeniei înseamnă să-i trimiți spre Iad, să-ți eliberezi semenii de tină. Răsplata ta nu va întârzia să apară. Vei fi un înger, aripa dreaptă a lui Dumnezeu, acoperit întru totul de mireasma untdelemnului, de cântecul serafimilor și încântat de frumusețea Raiului.

      Sfințiți pământul cu sângele răului. Purificați-l! Curățați-l! Respectați-l și Iubiți-l!
    
     Cândva se va naște un Faust care va îndeplini profeția lăsată de strămoșii noștri. Mărețul Faust va extermina păcătoșii dintr-un sat mânat de Satan. Dumnezeu îi va dicta cum să sfârșească soarta acestor demoni cu chip de om.

     Va deveni spirit, abur, particule de viață plutitoare, părăsind pământul blestemat pe care a călcat. Din om se va face înger și va păzi sufletele următoarelor generații născute în sclipire de Rai.

   Fie ca Dumnezeu să îl îndrepte pe acest sfânt Faust spre găsirea misiunii sfinte, spre focului destinului minunat.

Urbain Grandier Sartori
~ Preot în Sitka, următorul lăcaș iubit de Dumnezeu ~

Pagina 13

__________________________________

* Urbain Grandier - preot catolic din Loudon, Franța, condamnat la moarte pentru acte de vrăjitorie și pact cu Diavolul
* Sitka - oraș din Alaska, precum Anchorage
__________________________________

ProfețiaWhere stories live. Discover now