B-3

588 49 3
                                    

RİN

Film gerçekten korkunçtu.1,5 saatlik filmin 46. dakikasına geldik ve sanırım artık Len'e yapışmıştım.(/YN:Düşünsenize)Saat on biri geçiyordu ve ben gerçekten korkmaya başlamıştım aslında biraz Len'i dinlesem olurmuş.Len'e baktım sadece ürkmüş gibiydi, piskopat.Sonunda dayanamadım ve battaniyeyi yüzüme çektim ve kafamı Len'in bacaklarına koydum.

''Korktun değil mi?'' Len belimi dürttü.

''Hayır.''

''Peki.''(/YN:Peki)

Biraz o şekilde durdum en azından güvende hissediyordum.Uyumuşum.

LEN

Rin battaniyeyi başına geçirip kafasını bacağıma koydu.

''Korktun değil mi?''belini dürttüm.

''Hayır.''

''Peki.''

******Film Biter******

Ürkütücü bir filmdi ama abartılacak bir tarafı yoktu.Rin'i dürttüm.

''Rin hadi artık çıkabilirsin.''

''....'' Cevap vermedi yoksa gerçekten çok mu korktu?

''Rin?'' Battaniyeyi kafasından kaldırdım.Uyumuş, onun her zaman uyurken seyrederdim çünkü çok şirindi.Ona baktım yüzne saçları düşmüştü saçını alıp kulağının arkasına attım ve elime yanağına koydum.

''Gerçekten buna nasıl dayanabilirim?''gülümsedim ve ensesinden tutup başını kaldırdım ve koltuktan kalktım battaniyeyi üstünden çektim ve onu kucağıma aldım.Merdivenlerden çıkıp odasına yöneldim onu yatağına yatırdım ve üstünü örttüm.Alnına bir öpücük kondurdum ve kapıya yöneldim.

''Seni seviyorum.''Odadan çıkıp kapıyı kapadım.

Kendi odama girip ışıkları açtım henüz uykum yoktu o yüzden PSP'mi alıp 1-1,5 saat takıldım sonra ışıkları söndürüp yatağıma girdim 3 hafta sonra okullar açılacak umarım biri Rin'i elimden almaz uyudum.

(/YN:Gomenne minna bir kaç gündür derslere boğuldum yb yazamadım kısa oldu yine gomenne lütfen vote atın ayrıca yorumlarınız önemli neyse umarım beğenmişsinizdir okul başlayınca biraz action katcam neyse Sayonara!)

Bizim HikayemizWhere stories live. Discover now