B-1

1.3K 63 42
                                    

LEN

Sabah Rin'in beni dürtüklemesiyle uyandım.

''Len hadi uyan bugün taşınıyoruz!''

''Ne?'' kalktım ve yatakta doğruldum Rin yatağımda oturuyordu ve gülümsüyordu *çok şirin* ne diyorum ben evet Rin'i seviyorum ama öyle arkadaş olarak değil romantik anlamda onu seviyorum bu hep vardı aslında ama onun duygularını anlayamıyorum çünkü fazla garip bir kız.

''Ta-şı-nı-yo-ruz, taşınıyoruz!'' hala gülümsüyordu tabi şimdi hatırladım Kaito evi tutmuştu,eşyalar ve bavullarımız hazırdı bu sabah eve gidecektik.

''Ha! tabi ya! tamam hemen giyiniyorum ve geliyorum...''

''Sorun ne?'' şaşırmış gibi duruyordu.

''Odamdan çıkabilir misin?''

''Tabi ki...de ne oldu?'' kaşlarını çatmıştı.

İç çektim, kızararak ''Dün gece odam çok sıcak olduğu için pantolonumu giymemiştim, yani sen odamdan çıkmazsan yataktan çıkamam.'' aşırı kırmızı olmuştum sanırım bunu farketti ve kahkahayı bastı ''Tamam acele et.'' hafif kızarmıştı ve gülümseyerek odamdan çıktı ve kapıyı arkasından kapadı.

Hemen yataktan kalkıp sarı t-shirt'imi ve altına kot pantolonumu giydim. Saçımı yukarıdan at kuyruğu yapıp geceden hazırlamış olduğum çantayı alıp lavaboya gittim.Yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçaladıktan sonra aşağıya indim.Luka kahvaltıyı hazırlıyordu gakupo ise ortalarda yoktu Rin ise masada çayını yudumluyordu. Yeşil şortunun üstüne beyaz kahverengi ayıcıkları olan bir askılı bluz giymişti saçları açıktı ve tokalarını takmıştı.

''Ohayo''

''Ohayo Len-kun uykunu alabildin mi?'' Luka gülümseyerek sordu.

''Evet, saol.''bende oturdum.Luka banada çayı koyduktan sonra o da yerine oturdu.

''Len-kun kahvaltıdan sonra Gakupo sizi eve bırakacak biz bir kaç günlüğüne Tokyo'dan ayrılıyoruz kısa bir tatil için New York'a gitmeyi planlamıştık ve bu akşam yola çıkacağız yani bir şey unutmadığınızdan emin olun.''

''Tabi Luka-chan.''

******Kahvaltıdan sonra******

''Len-kun şu bavulu da sen al arabaya yerleştirelim.'' Gakupo bana seslendi. Son bavulu alıp bagaja yerleştirdikten sonra Luka'nın yanına gittim Rin ile sarılıyorlardı Rin'i bırakınca Luka bana da sarıldı ve vedalaşmamız bittikten sonra arabaya bindik ben ön koltuğa Rin ise arkaya oturdu.Ve en son da Gakupo sürücü koltuğuna oturunca yola çıktık.Oraya vardığımızda diğer vocaloidlerden çok uzakta olmadığızı farkettim.Bavulları eve taşıyıp Gakupo ile vedalaştıktan sonra Rin ile evde baş başa kaldık.Rin etrafa bakıyordu.

''Ev gayet şirin Len,sen ne düşünüyorsun?''

''Ş-şey bencede gayet güzel''gergindim.''

''Len gergin misin?'' bu kız aklımı okuyor.

''Y-yok canım neden gergin olayim ki?'' kahretsin gerçekten kötü bir fikirdi çıkmaya başlamadan aynı evde sadece ikimiz kalıyorduk HENÜZ İTİRAF ETMEDİM.Bunu itiraf edip bu gerginlikten kurtulabilirdim ya reddederse! ya beni o yönde sevmiyorsa! Dayanamıyorum!

''R-Rin!''

''Nani Len?''

''B-ben...''

-Selam Minna umarım beğenmişsinizdir kısa oldu gomenne >.< beğenirseniz her akşam yeni bölüm atmaya çalışacağım Sayonara minna ^.^

Bizim HikayemizWhere stories live. Discover now