Geri Dönüş Bölümler -7-

134 11 0
                                    

Kötülük bedenini ele geçirmeye çalışsa bile iyi kalabiliyorsan iyisindir. Anlaması zor olabilir ama bazen zorunluluklar istekleri önüne geçmek zorunda kalır. Aşkta tek önemli şey tutku mudur? Değişim, her şeyi etkileyebilir mi?

Kara mekel olmanın en güzel tarafı hatta tek güzel tarafı uçabilmekti sanırım. Gökyüzünde insanlara görünmeden sınırsıca uçabiliyordum. Kara melek sarayına vardığımda etrafta kara bulutlar vardı. Herkes siyah güllerin oluşturduğu bahçede toplanmıştı. Birini inceliyorlardı. Yukarıdan bakmayı denedim. Uzun saçlı dev gibi kanatları olan bir kara melek orada duruyordu.

Yüzünü görmek imkansızdı. Topluluğu iterek öne ulaştım. Yüzünü görmek istiyordum. Kafasını kaldırdı. Kaşları çatılmıştı, saçları ve kanatları tahmin edilemeyecek kadar siyahtı. Cebimden defterimi çıkararak resmini karaladım. Ilk defa mükemmel olduğunu hissetmiştim.

Gözleri bana odaklanınca onu tanıdım. O kalbimin ta kendisiydi. Karşımda duran kişi Mike' tı... Defter parmaklarımın arasından kaydı. Yanında Jacob duruyordu. Neden bu kadar yakındılar birbirlerine? Ona doğru olağan gücüyle koşmaya başladım. Sonunda bedenini bedenime yapıştırdım ve yüzünü ellerimin arasına aldım. Parmaklarımı saçlarının içinden geçirdim.

"Sana ne yaptılar?" dedim. Sesim ağlamaklıydı ama o tepki vermiyordu. Kollarımdan tutarak beni kendinden uzaklaştırdı ve bana bir tokat yapıştırdı. Ayağa kalktım. Beni tanımıyordu.

"Hatırla!" diye bağırdım saçlarını çekerken. Demin bana tokat attığı pozisyonu aldı. Eli bana doğru hızla ilerlerken kendimi sıktım ve elinin son kez de olsa tenime değmesini bekledim. Gözlerimi açtığımda her yer bembeyazdı. Gördüğüm şey Logan' I'n kanatlarıydı. Mike' ın elini tutuyordu.

"Onu hatırlamıyor olabilirsin" dedi Mike' a bakarak. "...ama onu sen öldürdün." diye fısıldadı ve elin yavaşça bıraktı.
"O halde iyi ki yapmışım." dedi pis pis sırıtarak. Sarı saçlı bir melek gelerek Mike' ın dudaklarını sömürdü. O an anladım ki o benim Mike' ım değildi artık.

Logan beni sağ elimden tuttu ve uçmaya başladık.
"Özür dilerim."
"Hayata dönmek bu kadar önemli mi?"
"Evet."
"Neden?"
"Çünkü geride bıraktıkların seni geride bırakamayabilir." dedim. Uzun bir süre sessizlik oldu. Ben gözlerimi kapatmıştım. İşte melek olmanın ikinci iyi yanı. Uyurken uçabiliyorsun. Logan bir şeyler fısıldıyordu ama bunları duyamayacak kadar yorgun ve üzgündüm.

Logan beni yatağıma bırakıp, kanatlarım içeri girince uyandım ve sabaha kadar sadece ağladım...

Medya: Mike

Onu İzlemek (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin