Geri Dönüş Bölümleri -3-

110 11 1
                                    

Neredeydim ben? Tanıdık bir yerdi ama tam kestiremiyordum. Zorlanarak ayağa kalktım. Evdeydim? Yazlıktaydım!!! Ayağa kalktım ve hızla aşağa indim.
"Sabahtan beri uyuyorsun." dedi annem.
"Günaydın!" Diyerek boynuna atladım. Şaşırmıştı. Ama neden? Ölüp, dirilmek çok garipti. konuşmadan Mike' ın kaldığı odaya koştum. Kapıyı açtığımda orada değildi. Onu aramaya karar verdim ama telefon numarasının kullanılmadığını söylüyordu telefondaki ses.

Mike neredeydi? O kurtulamamış mıydı? Odama geri döndüğümde çekmecemden sesler gelmeye başladı. Ses kırık eski bir aynadan geliyordu. Elime aldığımda bir anda karardı ve aynanın alt tarafından yaralı bir el uzandı.
Aynanın üstünde bir figür vardı. Gözleri parladı. Çıkan eller aynaya kan sürdükten sonra aşağa indi ve kanlı bir beden yukarı fırladı. Bir anda çığlığı bastım fakat sonra gözlerin yansıttığı acıyı gördüm ve bunun Mike olduğunu anladım.

"Mike!" Bağrıyordum ama o beni duymuyordu. Cama vurdum ve elim kesildi. Derin yaradan akan kan aynaya damlayınca aynadan bir anda bir enerji fışkırdı ve ayna kömür karası renge büründü. Artık yoktu. Bir anda kaybolmuştu.
Derin bir sonsuzluğa gömülmüş olabilirdi. Çok korkuyordum. Koşarak dışarı çıktım ve annemi buldum.
"Lin! Mike nerede?" diye sordum ona sarılarak.
"O da kim?"
"Mike..."
"Saçmalama Laura!" Diye bağırınca koşarak eve döndüm ve çatıya çıktım. "Logaaan!!" diye bağırırken çatıya sert bir darbe geldi ve bir anda Jacob yanımda belirdi.
"Yaşamasını istiyorsan benim için bir şeyler yapmalısın."
"Söyle!" Ona bir pislikmiş gibi baktığımın farkındaydım ama öyleydi.
"Bize katıl..."

Onu İzlemek (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin