Geri Dönüş Bolümleri -6-

125 12 0
                                    

Yaklaşık bir ay olmuştu. Bedenimde kötülük her geçen gün daha fazla yayılıyordu. İstemsiz bir şekilde insanları yaralıyordum. Bazen zihninin kontrolünden çıktığını hissedersin ama aslında kalbinin tam ortadındasındır. İşte sen... oradasın.

Siyah kanatlarım bana güç veriyordu. Kanatlardan aldığım elektrik beni benden alıyordu. İşte bedenime böyle hakim oluyordu kötülük.

Doğuştan kara melek olanların kanatları kıpkırmızıydı. Fakat kötülük yaptıkça kararıyordu kanatları. Bazen kendimi dış dünyadan soyutlayarak odama öekiliyor ve sadece Mike' ı düşünüyordum. Anneme karşı iyiydim ama çokça dışarı çıkmamdan şüpheleniyordu. Bazen kendi kendime keşke o iksiri içmeseydim diyordum.

Çatıda otururken bir anda kırmızı kanatlarıyla yalpalayarak bir kara melek geldi ve yanıma oturdu. Yüzü kusursuzdu fakat gözlerinin altında kırmızı derin yarıklar vardı. Yanaklarına kadar uzanmış, adeta göz yaşı gibiydiler...
"Selam." diye fısıldadı gülümseyerek. Yaralarını inceliyordum. Fark etmiş olmalıydı ki hemen yanıt verdi.

"Eğer bir kara melek işlediği suçtan dolayı ağlarsa böyle oluyor." dedi gülümseyerek. Ne diyeceğimi bilmiyordum.
"Tekrar nasıl insan olurum?" diye sordum aniden. Hatta o kadar ani olmuştu ki şok olmuştu ve ne diyeceğini bilemedi.

"Bunu söylemem normalde yanlış ama sen de bir kara meleksin sonuçta... Eğer bir meleği aşk vererek öpersen insan olursun ama o da insan olur." dedi. Gözleri tamamen açılmıştı. Kızıl saçları omuzlarını okşuyordu.
"Ben Tris." dedi. Kız konudan konuya çok ani geçiyodu. Ben kıkırdayınca. "Affedersin." dedi ve o da gülümsedi. Uzun bir süre konuştuk.

Aklıma bir plan gelmiyordu. Mike' tan sonra kimseye aşık olamazdım. Olabilir miydim?

Medya: Tris

Onu İzlemek (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin