c o l d

411 32 12
                                    

Posadil som sa, položil som tác s jedlom na stôl a pomaly som pustil do jedla. Sledoval som ľudí prechádzať okolo môjho stolu, vďaka čomu sa ich klábosenie na chvíľu stalo zreteľnejším a hlasnejším. Keď som ucítil, ako ma nejaká ruka chytila za rameno tak som od strachu jemne nadskočil.
Ale bol to len môj kamarát Jin.

„Takže, ten nový chalan, huh?“ začal konverzáciu.

Prikývol som. „Áno...? Čo s ním?“ Spýtal som sa.

„Je božský, na nováčika,“ povedal Jin so srdiečkami v očiach.

„Ale prosím ťa,“ začal som posmešne, „nieje nič viac než šikanátor, Seokjinnie. Včera zmlátil nejakého chalana len preto že mu nechcel dať peniaze.“

Jin pokrčil ramenami. „No, ale aj tak viem s istotou povedať, že je môj typ.“

Zachichotal som sa, "Jin, keď si si naposledy s niekým vyrazil, tak sa sťažoval že smrdí ako tvoje nohy.“

Jin si ťažko povzdychol. „Mal peknú tvár a telo, len hold trošku smrdel.“
Len som mu zamumlal niečo ako odpoveď.

Taehyung,“ pomyslel som si mierne zamračene. Je ešte stále nováčik, ale už stíha šikanovať polovicu školy. Je len ďalší príklad typického blba ktorý dostane vždy to, čo chce. Aj keď to znamená zmlátiť niekoho. Zacítil som jemný dotyk na ramene a myslel som si že to je znova Jin. Vrátil som sa znova do reality a otočil som sa čelom k nemu. „Čo je, Jin?“

Ukazoval na moju pravú stranu, oči mu išli vypadnúť z jamiek a nebol schopný ani jedného slova. Zmätene som na neho pozeral a otočil som sa na pravú stranu, aby som zistil čo ho tak ohromilo. Spomeň diabla.

Bol to Taehyung v celej svojej kráse.

Cítil som ako mi líca začali horieť a spomenul som si na toho chalana, ktorého zmlátil. Čo keď zmláti aj mňa? Ale...

Vyzeral trošku nervózne.

„Ahoj, Yoongi. Chcel som sa ťa niečo opýtať, uhm,“ začal nervózne. Ešte sme spolu poriadne ani nehovorili. Nikdy som sa ani neodvážil byť pri ňom takto blízko ako teraz.

„Sme v rovnakej triede na biológiu a chcel som vedieť, či by si mi nemohol pomôcť s mojim zadaním. A-ak teda nie si zaneprázdený,“ vysvetlil mi.

Toto je novinka.

To ale na scénu vlapadol jeho kamarát a položil mu ruku okolo krku. „Hej no, byť tebou radšej mu dám tie odpovede, inak skončíš ako ten chalan Hoseok,“ rechtal sa jeho kamarát. Teahyung prekrútil očami a pozrel sa na mňa, ale ja som ho len prepálil pohľadom.

„Nemám absolútne žiadnu chuť na teba, alebo niekoho iného míňať svoj čas. Ďakujem za pochopenie,“ povedal som chladne a vypadol som preč.

~
~
~
©lustyoongii









——————————
ahojte💜
rozhodla som sa, že časti budú vychádzať už len v stredu a sobotu💜
dúfam že vám to moc nevadí (๑ºั╰╯ºั๑) 💜
i purple you💜💜💜

🍒ᴄнтíč🍒 ᴛᴀᴇɢɪ ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat